Matti Kyllönen

Suomen poliittinen ja ammatillinen kenttä on liikkeessä

Maanviljelijät ja monet muut ammatti- ja kansalaisryhmät ovat osoittaneet mieltään Helsingissä. Tyytymättömyys leviää hallituksen kuristustoimia ja työmarkkinajärjestöjen saamattomuutta kohtaan. Eduskunnassa oppositio jatkaa ryöpytystään hallitusta vastaan ja SAK:n kapinallisliitot – kommunistisen ay-liikkeen perilliset – jatkavat myyräntyötään estääkseen maamme talouden kuntoon saattamisen. Yhä avoimemmin puhutaan porvarillisen yhteiskunnan ja työväenliikkeen yhteenotosta jopa väkivaltaisin ottein.

Valtiovallan otettava ohjat ponnekkaasti käsiinsä

Tällaiset puheet ja hankkeet on torjuttava. Se tapahtuu varmimmin ja nopeimmin siten, että valtiovaltaa käyttävät elimet, eduskunta, hallitus ja tasavallan presidentti ottavat ohjat käsiinsä ja käyttävät valtioelimille uskottua ja kansan niille antamaa valtaa koko voimallaan ja saattavat maan kestävälle tolalle, joka antaa luotettavan suunnan maamme vakaalle tulevaisuudelle.

Ensimmäinen tehtävä on palauttaa maan kilpailukyky. Jos työmarkkinat eivät siihen kykene, on hallituksen ja eduskunnan käytettävä sitä valtaa mikä sillä on sen tavoitteen saavuttamiseksi, että työt maassa lähtevät koko voimallaan käyntiin ja vienti saadaan vetämään.

Viennin on sujuttava satamissa ja kulkureiteillä kitkattomasti. Pienryhmien sabotointitoimet on lailla estettävä saattamalla laittomista lakoista sellaiset sanktiot, että halut laittomuuksiin laantuvat.

Mahdollisuudet tähän ovat myös opposition näkökulmasta katsoen hyvät, sillä rajalinja maltillisten ja rauhattomien kesken ovat jo näkyvissä. Porvallliset ammattijärjestöt ovat jo hallituksen tavoitteet hyväksyneet ja vasemmistossa raja kulkee SAK:n sisällä. Sen jäsenistöstä 60 prosenttia kannattaa ja 40 prosenttia vastustaa kilpailukykypakettia. Viennin kannalta ongelmallisin on Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT. Sen lakkoilualttius on jokseenkin katkeamaton vuoden 1905 suurlakosta lähtien.

Poliitikot ja media välttelevät vastuutaan

Mistä tämä yhteiskunnan rauhattomuus aiheutuu? Syynä on yleismaailmallinen ja ennen kaikkea Eurooppaa ja Lähi-Itää koskeva levottomuus ja sota sekä siitä seuraava kansainvaellus, joka ilmenee myös kulttuurien välisenä sotana. Muukalaisten tulo pelottaa taloudellisten ja sosiaalisten seurauksiensa vuoksi, mutta tästä asiasta ei media halua puhua. Siksi kiista keskittyy hallituksen ja opposition väliseksi. Se on tietysti helpoin tie myös poliitikoille ja medialle, joka peittelee maahanmuutto-ongelmat poliittisten kysymysten verhoon.

Puolueiden ja kansanedustajien saamattomuutta kuvastaa se, että kansanedustajat itse eivät luovu mistään edusta. Kuinka silloin voi odottaa, että kansalaiset kattavasti ottaisivat tarjotut etujen heikennykset kantaakseen. Johtavilta sanomalehdiltä ja Yleltä odottaisi ponnekkaampaa vastuuta valtiovallan tavoitteiden tukemiseksi.

Poliittinen kenttä liikkeessä – ”hattujen” ja ”myssyjen” sota käsillä

Käsillä oleva tyytymättömyys ja epäluottamus poliittista järjestelmää kohtaan liittyy oleellisesti EU:n epäonnistumiseen Euroopan rakentamisessa ja suhteissa Venäjään. Ukrainan kysymys repii unionin ja Venäjän suhteita. Suomi Venäjän rajanaapurina kärsii pakotteista, jotka ovat raskaimmin kohdistuneet Suomen maataloustuottajia kohtaan. Talonpoika on tosi hädässä. Tällä tosiasialla saattaa olla suuria poliittisia seurauksia Suomessa ja Suomen ulkopolitiikassa.

Liittyesään Euroopan unioniin Suomi ei päässytkään 57 prosentin äänestystuloksen myötä ”loikkaamaan länteen”, vaan meille jäi vahva Venäjään nojaava kannatus. Maantieteellisestä asemastamme johtuu, että meillä on jo 1700-luvulta lähtien ollut poliittisessa kentässämme itä- ja länsisuuntaus, kansanpuolue ”myssyt” ja ylimyspuolue ”hatut”. Unionijäsenyydenkin aikana tämä kahtiavetoisuus kulkee kaikkien suurimpien puolueiden läpi ja ilmenee muun muassa suhtautumisessa Nato -jäsenyyteen.

Tästä kahtiavetoisuudesta on toki hyötyäkin. Kun hallitseva linja käy epäajankohtaiseksi, voi oppositiossa ollut linja nousta valtaan. Kun Neuvostoliitto kaatui, ”hatut” voittivat EU-kansanäänestyksen. Mutta vahva EU-oppositio jäi ja se on vahvistunut sitä mukaa kuin EU on lisännyt toimiaan liittovaltiokehitystä kohden. Uutta voimaa EU-oppositio on saanut sen repeämän vuoksi, joka aiheutuu Paavo Väyrysen EU:sta ja eurosta eroa kannattavista toimista.

Väyrysen liike saattaa saada uutta potkua nyt pintaan nousseen maatalouden kriisin vuoksi. Väyrysen pelisilmä ei taida tälläkään kertaa pettää. Maataloustuottajien ongelmat repivät jo keskustaa ja koko hallitusta. Milloin vaalit tulevatkin, ne tulevat olemaan erityisen mielenkiintoiset.

Kansanvaltaisuuspuolueen SDP:n odottaisi nytkin kantavan vastuunsa Suomesta

Menemättä johtopäätöksissä pidemmälle sopii vain toivoa, että Suomen valtioelimet ottavat hätäkellojen soiton kaduilla ja mielenosoituskulkueissa vakavasti ja ryhtyvät toimiin tarvittavien uudistusten toteuttamiseksi. Yksityinen talouskaan ei voi loputtomiin elää velaksi. Sitä ei voi tehdä myöskään valtio. Globaalissa maailmassa ei Suomikaan voi elää kuten suljetussa. Kilpailun kovuus pakottaa laskemaan tavaroiden myyntihintoja. Kun ulkoinen devalvaatio ei enää käy, on kyettävä tekemään sisäinen.

Myös SAK:n toivoisi kattavasti ottavan vastuun päätöksestä kannattaa EU:hun liittymistä, joka merkitsee devalvaation sulkemista työkalupakista. On ollut 20 vuotta aikaa valmistautua sisäiseen devalvaatioon. Nyt on aika ottaa päätöksestä vastuu – ennen velkojen korkojen ja työttömyyden räjähtämistä kestämättömälle tasolle.

Viitteitä tästä vastuunkannosta saatiin aamulla, kun SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne esitti toivomuksen, että palvelualojen ammattiliitto PAM tulisi työmarkkinasopimuksessa vastuullisten ammattiliittojen kannalle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Yrittäjien passiivinen vastarinta on toiminut hyvin.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Onpa kyllä, mutta olisivat yrittäjät voineet osallistuakin keskusteluun, sillä vaikenemalla työsopimusten solmimisen esteistä on syntynyt sellainen virheellinen julkisuuskuva, että yrittäjät pahuuttaan tai ahneuttaan eivät halua työllistää. Vasemmisto ja SAK eivät suostu keskustelemaan siitä miksi työsopimuksia ei synny. Syy on siinä ettei nykyisllä ehdoilla ole pitkään aikaan voinut työllistää. Pk-yrittäjät eivät ehdi marssimaan, kun on koetettava pysyä hengissä. Maatalousyrittäjät tekivät koko yhteiskunnalle hyvän palvelukselle lähtiessään marssille.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Tappavatko ammattiliitot demokratian ja talouden kohentumisen Suomessa? Onko ulkoparlamentaarinen ay-liike astunut perustuslaissa nimettyjen kolmeen valtiomahdin eduskunnan, valtioneuvoston/presidentin ja riippumattomien tuomioistuinten yläpuolelle? Voidaanko siksi nykyvalossa sanoa, että korporatismi on ylittänyt perustuslain kirjaimen?

Vrt. http://suvikarhu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213065-a...

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Vasemmistolaiset ammattiliitot ovat jo kauan sitten tappaneet aidon demokratian Suomesta. Neuvostoliiton kyljessä SAK-laiset liitot ovat vähän välittäneet Suomen yleisestä ja yhteisestä edusta. Poliittinen vasemmisto ja SAK ovat aina pelanneet yhteen, Suomen yhteisestä edusta piittaamatta. Heinäluoma, Arhinmäki, Rinne ym. ovat vankkoja SAK-laisia henkeen ja vereen. Korporatismi on ylittänyt perustuslain kirjaimen ja hengen.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Lisään yhden:

SAK:n juristi Tarja Halonen.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #15

Tarja Halosen työ julkisissa toimissaan ja ennen kaikkea presidenttinä on mielestäni ollut maallemme ja kansallemme suureksi vahingoksi.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #17

#17.MK. DDR:n järjestelmä oli esikuvana ja jalkaväkimiinojen poistovaatimus malliesimerkkinä Halosen näytteenä silloisena puolusvoimien ylipäällikönä hänen kierosta turvallisuuspolitiikasta. Kenenkähän etua tuo pikemminkin palveli?

TOINEN Suomelle kalliiksi tullut toiminta oli viherpipertäjä, ex-stalinisti Satu Hassin masinoima rikkidirektiivi Suomen merenkululle. Molemmat teot eivät palvele ainakaan Suomen turvallisuutta, kansantaloutta ja eikä etua. Vai mitä??

TUTKIMUS/TAMPEREEN YLIOPISTO: VIHREÄT ovat lähinnä Kommunisteja:

http://www.tiede.fi/keskustelu/39477/ketju/vihreat...

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #21

Asiallista faktaa Karilta. Jalkaväkimiinojen poisto oli typerä js vahingollinen teko "ylipäälliköltä". Onneksi vahinkoa on kyetty korvaamaan - kalliin kustannuksin.
Tampereen yliopisto, entinen korkeakoulu, on 1960-luvun lopulta lähtien tuottanut paljon kommunistisia "tutkijoita", ennen kaikkea mediaan. Hyvä työllisyys kehittyvien ja lisääntyvien paikallislehtien ja paikallisradioiden ansiosta turvasi hyvän työllisyyden opinnoissaan kesken oleville. Kesätoimittajiksi työnnettiin korkeakoulusta etenkin porvarillisiin ja sitoutumattomiin lehtiin punaisiksi koulutettuja ja vallankumouksellisiksi kiihotettuja porvarilapsia aiheuttamaan vahinkoa työnantajilleen. Helsingin vanhan ylioppilastalon valtaamisesta 1968 alkanut vallankumousliike levitettiin teiniliittoon ja oppikouluihin. Nyt nautitaan Suomen ahdinkoa kaikilla aloilla kaiken tämän seurauksena, kun punainen nuoriso on lopultakin vallassa ja koettaa viedä Suomea sosialismiin. Siinähän me olemmekin. Suuri osa kansasta nauttii velalla rahoitettua sosiaalitukea ja viherpunaiset liitot valmistautuvat estämään viennin, senkin vähäisen mitä vielä on. Viherkommunistien vallan kasvu ja jatkuminen pyritään turvaamaan holtittomalla maahanmuutolla, joka maksatetaan velalla. "Kotoutuskoulutuksella" huolehditaan, että kotoutuvat äänestävät "kotouttajiaan" ja siten osaltaan edistävät Suomen tuhoutumista sisältäpäin.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #15

Demla ja Euroopanneuvoston ihmisoikeussopimuksen vastaien nykyinen Oikeudenkäymiskaaremme. 6:des artkla kohta c.

Pekka Iiskonmaki

''Onpa kyllä, mutta olisivat yrittäjät voineet osallistuakin keskusteluun''

Se on koettu turhaksi parran pärinäksi. Itä-Saksa kaatui, kun viimeinen sammutti valot.

Suomessa asiat muuttuvat vasta sitten, kun on pakko. AY -liike on tyrinyt. Ei duunari elä bruttopalkalla, vaan nettopalkalla.

Jäsenmaksut kuoritaan verottomasti bruttopalkasta.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Yrittäjän on vaikea valittaa asemastaan, koska valitus käännetään aina häntä itseään vastaan: yrittäjä piilottaa voittonsa, tai: kannattamaton yritys joutaakin lopettaa, tai: yritys ei saa tuottaa voittoa, jos tuottaa, se on riistokapitalistinen. Miksi punapääoma kaatui? Miksi sosialistit ja ay-henkilöt eivät itse yritä? Jos yrittäminen olisi herkkua, vasemmistolaiset ja ay-henkilöt kylpisivät rahassa ja kullassa.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Hallituksen "kuristusote" on vielä hyvin lievää, tulevina vuosina "kuristusote" kiristyy olkoot hallituksessa kuka tahansa.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kuristusotteen pitääkin kasvaa, jotta ymmärrys vasemmistossa ja ay-liikkeessä kasvaisi. Komissio ja luottoluokittajat ovat jo ilmaisseet kanatansa, mutta se on vasta esimakua siitä mitä tulee. On mnenetetty jo kaksi vaalikautta toimettomuudessa ja yrityksessä hämätä kansaa ja markkinoita. Vallanpitäjät ovat hämänneet vain itseään. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Tänään kannattaa lähteä nollapisteestä. Ilman EKta ja SAKta, etc. Minä myyn työni ja sinä ostat sen, ilman liittojen välisiä välistä vetäjiä. Katsotaan mihin mennään, mutta nykyinenkin vituttaa eikä huominen nykyistä huonompi voisi olla.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Olen samalla kannalla. Mitä vähemmän välikäsiä, sen parempi tulos työn tekijälle. Maamiehen työn tulokset ovat aina vieneet teollisuus ja kauppa - siis ay-liike, joka joukkovoimallaan ja valtion tukemin järjestäytymistoimin on pitänyt valtiotakin kristysruuvissa. Nyt tämä kiristys on irvokkaalla tasolla: kun ay-liike ei työn hinnasta jousta, yritykset sanovat irti ihmisiä eikä uusia työpaikkoja synny. Kaikki seuraukset pannaan veronmaksajien ja jälkipolvien velanmaksun piikkiin. Suuri osa kansasta köllöttelee ja työssä olevat kuihtuvat väsymykseen. Koko ongelma poistuisi, jos markkinat toimisivat. Kun yleissitovuus poistetaan, kauppa alkaa työtiskillä käydä. Se ei johda työn alennusmyyntiin, vaan palkkojen nousuun, kun tekevä ja ahkera saa ansaitsemaansa palkkaa ja laiska ja huono saa ansionsa mukaan. Työhön kykenemättömistä luonnollisesti pidetään huolta yhdessä, terveellä sosiaalipolitiikalla.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Turhaa byrokratiaa ja sääntelyä purettava ja välistävetäjiä poistettava.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Matti Kyllönen:

"...nopeimmin siten, että valtiovaltaa käyttävät elimet, eduskunta, hallitus ja tasavallan presidentti ottavat ohjat käsiinsä ja käyttävät valtioelimille uskottua ja kansan niille antamaa valtaa koko voimallaan ja saattavat maan kestävälle tolalle, joka antaa luotettavan suunnan maamme vakaalle tulevaisuudelle."

Alkuperäiseen Suomen Hallitusmuodon 2 §:ään kirjoitettu Montesquieun vallan kolmijako-oppi katosi jo 27.10.1992 Euroopan talousalueen (ETA) perustamiseen liittyvässä eduskunnan lakiesitysäänestyksessä.
Eduskunnan pöytäkirjojen mukaan vain 2 % kansanedustajista tunsi lain sisällöstä.

Suomesta tuli tuolloin ns. vanha EY-maa.

Kysymyksessä on valtiopetoksella hoidettu ohjattuun demokratiaan siirtyminen: Eduskunnasta tehtiin keskustelukerho ja kumileimasin ja hallituksesta EY:ssä tehtyjen/tehtävien säädösten kenraalikuvernööri.

Vallan kolmijako on palautettava Suomeen!

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Tuo on totta. Tässähän maamme ongelma onkin. Valta on viety presidentiltä, eduskunnalta, hallitukselta ja tuomioistuimiltakin. Olemme tavoitellussa "edustuksellisessa demkoratiassa", jossa eduskunta on kumileimasin komission edessä. Kuitenkin tasavallan presidentti Sauli Niinistö on uskaltanut uhmata korporaatioita ja on alkanut ottaa valtaa takaisin presidentille. Kansalaiset, hänen valitsijansa, tukevat häntä. Ulkopolitiikassa Niinistöllä on vankka ote, ei vain suhteessa Venäjään, mutta myös Euroopassa ja maailmalla. Odotan, että hän alkaa käyttää isännän ääntä myös kotimaassa. Kanttia on. Korporatismi ja puoluevalta on murskattava. Terveen puun lahot osat leikataan pois ja heitetään tuleen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kuitenkin tasavallan presidentti Sauli Niinistö on uskaltanut uhmata korporaatioita ja on alkanut ottaa valtaa takaisin presidentille."

Kuinka tuo onnistuu edes presidentiltä koska hänellä ei ole valtaa?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Presidentti Sauli Niinistöllä on arvovaltaa ja kansalta saama valtuus ajaa Suomen kansan etua. Hän on käyttänyt lahjojaan ja valtuuksiaan kiitettävällä tavalla kansamme ja maamme parhaaksi. Vaikka valtaoikeudet ovat pienemmät kuin kenelläkään aikaisemmalla presidentillämme, hän kykenee laajentamaan työkenttäänsä niissä rajoissa kuin kansan enemmistö kokee ne oikeaksi.
Tavoitteena tulisi olla valistusfilosofi Montesquieun mallin mukaisen kolmijakoisen vallan palauttaminen Suomeen. Vallan kolmijako on oivallisesti toteutettu K. J. Ståhlbergin kirjoittamassa ja eduskunnan 1919 hyväksymässä perustuslaissa. Tämä perustuslaki toimi oivallisesti tasavaltamme rauhan ja sodan oloissa, kunnes sitä alettiin riisua sosialististen presidenttien valtakaudella ja EU:n liittovaltiotavoitteiden onnistumiseksi.
Olemme kansanvallan kannalta todella syvällä ahdingossa. Kansallinen valta on viety ja omaisuuksiamme ollaan aina laajenevassa mitassa kaappaamassa ylikansallisille voimille.
Presidentti Niinistön laajevaksi työkentäksi mielestäni sopisikin jo valtaoikeuksiensa puitteissa puuttuminen kansalta ja presidentiltä viedyn vallan kysymyksiin. Kansalta hän on saanut vallan. Tämä antaa hänelle lähes rajattoman vallan kansan oikeuksien puolustamiseen ja kansanvallan palauttamiseen.
Kun presidentti Niinistö päättää uudenvuodenpuheensa Jumalan siunauksen toivotukseen kansallemme luo jo se kuulijan ja katsojan mieleen turvallisen tunteen siitä, että Suomi ja Suomen kansa ovat hyvissä, Jumalaa tunnustavan presidentin ja siten myös Jumalan suojaavan käden alla. Luotan presidentti Niinistöön. Jumala siunatkoon presdenttiämme ja hänen puolisoaan heidän työssään Suomen kansan hyväksi.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

"Väliäkö sillä mitä maataloudelle maksetaan, kunhan vaan pääsemme EU:n jäseneksi" -Vapaamuurari Iiro Tahvo Viinanen eduskunnassa Esko Seppäsen kirjan mukaan.
"Suomessa vallan ovat ottaneet markkinavoimat, joita edustavat valtiopäiville kokoontuneet Helibor korot"
-Presidenttiehdokas Keijo Korhonen vaalikampanjansa aikana mm Tampereella.
"Korkeat korot , konkurssit ja työttömyys ovat tervettä kehitystä, vain siten pääsemme hyvään eurokuntoon"
-Pääjohtaja Sirkka Hämäläinen lounaskeskustelussa Oikeusministeri Hannele Pokalle heinäkuussa 1992

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Yllä kuvattu edustaa valtaan päässeiden törkeää piittaamattomuutta Suomen kansan oikeuksista ja eduista. On valitettavaa, että kokoomuksen koti-uskonto-isänmaa -ohjelma ja aatteellisuus heitettiin kokoomuspyrkyreiden toimesta romukoppaan ja alettiin suomalaisten etuja ja omaisuutta suruttomasti myydä. Nyt näemme, ettei tällä ole ollut siunasta. Nykyisen hallituksen pohja ja kansalta saama valtuustus antaisi mahdollisuusen kääntää Suomen suunta. Toivottavasti tämä mahdollisuus ei jää käyttämättä. Vastuullisten isänmaan ystävien on syytä tukea hallitusta ja ohjata sitä oikeaan. On hirmuinen vahinko, jos tuhovoimat onnistuvat kaatamaan hallituksen. Jos sen seurauksena punavihreät pääsevät valtaan, on Suomi tuhovoimien käsissä.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#20. Taitaa tuo SDP olla yrittäjävastaisia vallankumouspuolueita?

1990-luvun vaihteessa Holkerin "hallittu rakennusmuutoshallitus" tuhosi bernstainilaisen presidentti Mauno Koiviston johdolla adjutantteinaan demarivaltiovarainministerit- nykyinen Suomen Pankin johtaja Erkki Liikanen ja Matti Louekoski - kaiken kaikkiaan 66 000 yrittäjää ja punapääomankin.

Lisääppä tuolla eturistiriitapolitiikalla "tehokkaasti" työllisyyttä, talouskasvua, tuotantoa,vakautta, vientiä ja ulkomaankauppaa taikka teeppä sillä "elvyttävää" kilpailukykyloikaa maailman markkinoille taikka pitkäjäneistä budjetti- ja talouspolitiikkaa. Byrokratisoitumisen lisäämisen tuottavuudesta puhumattakaan. Että sellaista "hyvinvointivaltiopolitiikkaa" se SDP tekee etujärjestöjen syndikaattisella myötävaikutuksella.

Liekö tuo maunokoivistolainen, "ulkoparlamentaarinen politiikka" presidentin vallan riisumisineen jne ollut tahallista bernsteinilaista ,"rauhanomaista vallankumouspolitiikka" kuten toisaalta nykyään laajemminkin EU/EMU:ssakin jäsenmaiden kurmuttamisessa juridisesti, taloudellisesti ja poliittisesti ylivelkaannuttamisineen finanssi-ym. kriisistä toiseen?

EI ihme, että dominoefekti väijyy EU/EMU/EKP:n ovien takana Brexitteineen, Grexitteineen, Fixitteineen ja muine Exitteineen. EU/EMU:n savijalat horjuvat ja EKP:n Potemkinin virtuaalitaloudelliset kulissit miinuskorkoineen ja deflaatioineen romahtanevat mahdottomuuteensa. Pakkopaitaepäyhtälö on ratkaisematon ja poliittinen Gordionin solmu ja Molokin euronsyöjäkita. Susi suomeksi: homo homini lupus!?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #22

"Punainen myrkky" on reilun puolen vuosisadan ajan kylvetty kaikille yhteiskuntaelämän aloille, talouteen, kulttuuriin ja ennen kaikkea kasvatukseen. Kunnalliset päiväkodit ajettiin 1980-luvulla läpi yhteiskunnan, jotta kotikasvatus ja kristillinen kasvatus saataisiin murretuksi. Keksittiin naisen 80 pennin/euron palkka, joka on täysi valhe. Jos sukupuolten kesken maksetaan erilaista palkkaa samasta työstä, se olisi rikos ja siitä varmasti pantaisiin "rikollinen" vastuuseen. Mutta kun se ei ole totta, ei riitoja nouse. Tämä valhe saadaan aikaan laskemalla yhteen miesten ja naisten palkkapotit yhteiskunnassa, niin siitä syntyy ero. Palkkapotit saadaan lähemmäksi toisiaan, kunhan miehet oppivat synnyttämään. Sukupuolineutraalissa yhteiskunnassa se saattaa onnistuakin. Toiveet sen toteutumisesta Suomessa saattavat jäädä maahan tunkeutuvan isisläisyyden vuoksi pelkäksi haaveeksi.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #24

#24. "Punainen myrkky" on suunnattu yltiöliberalismin ohella kaatamaan perinteisiä pyhiä arvoja ja yhteiskunnan peruspilareita: pankit, koulutus, kirkko,avioliittoinstituutio,luonto ja ympäristö, tuotantolaitokset, armeija ja muut turvallisuuskoneistot, kulttuuri, media ja moni muu yhteiskunnallisesti tärkeä alue. - "Taantumuksesta edistykselliseen,tasa-arvoiseen "hyvinvointi"yhteiskuntaan, ekologiaan ja "kansan"talouteen."

VRT: http://www.tiede.fi/keskustelu/39477/ketju/vihreat...

Sukupuolineutraalisssa yhteiskunnassa kaikenlainen perverssiys on sallittua jopa suurta taiteellista performanssiakin. JA "Sateenkaaren tuolla puolen on homo- ja lesboklubi." - Kansanedustaja Anttilan mukaan tätä menoa avioliitto siankin kanssa on kohta todellisuutta. Vertaa orwellilaista ja postmodernia todellisuutta malliin Eläinten vallankumous.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #26

Sanalla sanoen: Sodoman ja Gomorran tietä perverssiporukkamme kulkee. Eläimetkään eivät ole turvassa näiltä sairailta elostelijoilta. Epäjohdonmukaista on se, että tavoitellessaan täydellistä vapautta yhteiskunnassa ja ihmisten vapaata liikkuvuutta maailmanssa eurooppalaisten kustannuksella nämä himojensa vallassa elävät "liberalistit" eivät ota huomioon siitä, että juuri rappeutuneimmat ja irstaimmin käyttäyvät ovat ensimmäisinä isisläisten tappolistalla näiden saatua vallan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Arvioni mukaan A. Stubb siitä seuraavaksi lähtee, ja todennäkäisesti ennen puoluekokousta ja Vapaavuori tulee tilalle kokoomuksen puheenjohtajaksi ja valtiovarainmministeriksi. Se olisi Suomen kannalta hyvä ratkaisu. Tulisi ehkä joku tolkku taloudenpitoon ja maahanmuuttoonkin. Vapaavuorella voisi olla kykyä ja halua panna Orpo ojennukseen. Hän on aivan liian kallis ja ponneton hymypoika Suomelle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset