Matti Kyllönen

Kolme pointtia valtiovarainministeri A. Stubbille

Suuri suru Suomen tilasta vallitsee kansalaisten keskuudessa. Omalta osaltani osoitan huoleni valtiovarainministeri A. Stubbille kolmen pointin muodossa. Ne ovat verohuijaus, hallitsematon maahanmuutto ja suomalaisten alhainen syntyvyys.

Paratiisi- ja verohuijarit kuriin!

Ensiksi verohuijaus. Panaman paperit ovat osoittaneet, miten onnettomasssa tilassa Eurooppa ja sen mukana Suomi on. Verotusneuvos Markku Hirvosen tv-lausunnon mukaan paratiisipiiloissa on verotettavaa rahaa niin paljon, että vuositasolla saataisiin valtion kirstuun useita satoja miljoonia euroja.

Näin jo nykytiemätyksen mukaan, mutta paljon lisää tuloja löytyisi, jos asioita alettaisiin tutkia. Verotusneuvos Markku Hirvosen kamppailua verohallinnon saamattomuutta vastaan on saatu katsella vuodesta toiseen, mutta lisäresursseja ei anneta, vaikka kyseessä on ala, joka kaikkein varmimmin tuo palkollisten palkkarahat moninkertaisina valtion kassaan. Suojeletteko veronkiertäjiä?

Pankaa siis jo toimeksi. Kohdistakaa säästöjä myös valtioneuvoston ja eduskunnan toimialoihin. Vedotkaa edustajatovereihinne, että alatte itsekin edes jossakin kohden säästää. Alentakaa palkkojanne. Jättäkää ostamatta uusia autoja alhaisen arvostuksenne kohottamiseksi. Hankkikaa kansalaisten luottamusta sillä, että osoitatte toimivanne kansan hyväksi.

Hyväosaisten itsekkyys verojen kierrosssa ja oman edun tavoittelussa on niin laajaa, että on pikaisesti käytettävä kaikki mahdolliset voimavarat paratiisihuijarien vastuuseen saamiseksi. Vähäosaisen kansan ja keskiluokankaan kuiviin verottamisella valtiontalouden tasapaino ei korjaannut, mutta kun veronkiertäjät ja veropakolaiser pannaan maksamaan veronsa Suomeen, koko taloutemme vaje olisi ratkaistu.

On siis toivottava, että hallitus hetimiten antaa verohallinnolle työvoimaa talousrikollisuuden kuriin panemiseksi.

Maahanmuutto kuriin – pakolaisvyörystä puolueeton selvitys

Toinen kiireellinen korjausasia on maahanmuuttajavyöryn katkaiseminen. Kansalaisten on puolueettoman tutkinnan kautta saatava selvyys siihen, miten on mahdollista yli 32.000 elintasopakolaisen vyöryminen Suomeen läpi turvalliseksi koetun Euroopan. Miksi he eivät kirjautuneet tulomaissaan ja miksi ei varsinkaan Ruotsissa, joka itsekin on mielellään leveillyt humaanisuudellaan ja halullaan vastaanottaa kaikenlaisia maahantulijoita.

Minua ja monia muita on kummastuttanut ja hämmästyttänyt heti alkuun tehty havainto, että valtaosa tulijoista oli nuoria hyväkuntoisia miehiä. Vielä hämmästyttävämpää oli, että heille oli varattu majoituspaikat ja huolto ympäri Suomenmaata. Kaikki oli valmista tulla. Miten tämä kaikki aikaansaatiin? Mitkä hallinnonalat, ketkä virkamiehet ja poliitikot ovat olleet asiasta päättämässä? Ei ole pahasti vikaan osunut se kansalaisten keskuudessa ilmennyt arvio, että maahan tuli kenties jopa divisioonan miehitysjoukko.

Aika näyttää, mitä käyttöä näillä on. Maamme turvallisuus kuitenkin edellyttää, että tulijain perheenydistämiskriteerit laitetaan niin tiukoiksi, ettei turistimatkailu Suomen ja lähtömaiden kesken kasva, vaan pikaisesti vähenee.

Mitä ankarammat Suomen lähestysmiskriteerit ovat, sitä paremmat edellytykset suomalaisilla on panna oman maamme lasten, perheiden, nuorison ja vanhusten asiat kuntoon. Nyt hoidetaan enemmän ja paremmin muukalaisia kuin omaa kansaamme.

Sallikaa suomalaisten lasten syntyä Suomeen!

Muuan päivä sitten saatiin Tilastokeskuksen uusia tietoja Suomen aborteista eli raskaudenkeskeytyksistä vuosilta 1987–2014. Oli jokseenkin yllättävää, että myös HS niistä kertoi (11.4.16).

Tilaston mukaan abortteja tehtiin Suomessa sanottuna ajanjaksona 305.000, viimeisimpänä tarkastaluvuonna 2014 tehtiin 9.800 aborttia. Keskimäärin vuodessa tehtiin 10.000–11.000 aborttia.

Tutkimuksen mukaan herkimmin abortin tekee työtön. Työttömillä on korkeampi aborttiriski silloin, kun he eivät ole naimisissa tai asu kumppaninsa kanssa.Abortin taustalla ovat siis sosiaaliset syyt, turvattomuus ja huoli tulevaisuudesta lapsen kanssa.

HS:n jutussa tutkija toteaa, että ”huonossa taloudellisessa asemassa oleville naisille kannattaisi harkita ilmaista ehkäisyä”.

Siis pillereitä pillereiden jälkeen! Eikö muuta? Sekö on suomalainen väestöpoliittinen ratkaisu suomalaisten nuorten aikuisten sosiaalisiin ja taloudellisiin ongelmiin?

Minua ihmetyttää, miksi Suomi ei käytä väestövajeen korjaamiseksi kotoisia keinoja ja välineitä, suomalaisia ihmisiä. Lasten ja nuorten taloudellinen ja henkinen tuki on auttamattoman riittämätöntä. Raskaudentilaan joutunut nuori ei saa tarvittavaa tukea. Mielenterveysongelma saattaa kohdata yksin raskautensa kanssa jäänyttä nuorta.

On hirvittävää valtion varojen haaskausta ja oman kansan aliarvostamista sijoittaa maahanmuuttajiin ja hakea muka väestökasvua sieltä, kun asia hoituisi halvimmin suomalaisiin sijoittamalla. Milloin viimeksi on valtio kannustanut suomalaisia synnyttämään? Kannustuksen aika on nyt, kuten se oli suurten sotiemme jälkeen, jolloin syntyi vuosittain jopa yli 100.000 vauvaa. Kaikki he ovat maailmaan mahtuneet.

Lapsi tuo leivän tullessaan. Lapsi tuo iloa ja tulevaisuudenuskoa ympärilleen.

Kun suomalaisten lasten syntyvyys nousee, se palauttaa ilon, naurun ja elämänhalun isänmaahamme. Monet surut ja mielenterveysongelmat poistuvat, kun perheessä ja suvussa syntyy uusia vauvoja. Antakaa, ministeri Stubb, iloa ja uskoa Suomeen suosimalla ja kannustamalla suomalaisten lisääntymistä! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Hyvät pointit olet valinnut. Kiitos.

Lasten syntyvyydestä. Eipä taida nuoria huvittaa muu kuin lisääntymisen harjoittelu. Ei vakituisia töitä, 0 - sopimuksia, harjoittelijan hommia, alipalkaa. Samaan aikaan omaan asuntoon ei pääse edes tuurilla, kun ei vuokriin ole varaa ja ne asunnot on annettu muille tarpeessa oleville, tai ne asunnot ovat niin arvokkaita että ei vaan ole varaa. Siinäpä .sitten ollaan iskän ja äiskän ilona, omassa huoneessa, vielä lisääntymisiän jälkeenkin.

Samaan aikaan eläkeikää hinataan kaikin keinoin ylöspäin, vaikka nuoret olisivat töihin valmiita, olemattomasta työvoimapulasta ulistaan ja maahan tilataan, ihan kutsumalla, halpatyövoimaa avoimien rajojen yli fattan syliin turvapaikkahakemuksen kautta. Jos ei sitä turvapaikkaa sitten saakaan niin voihan maassa hetken olla ilmaiseksi ja lisäksi maahan voi kyllä sitten kyllä jäädäkin. Kääntyy vaikka piispa Mäkisen puoleen ja pyytää jeesiä.

Näin kun itsenäistä Suomea rakennetaan seuraavalle kohta alkavalle, sadalle vuodelle, niin ei ainakaan omien perillisten osalta kovin vakuuttavalta näytä. Varsinkin, kun Suomen asiat päätetään milloin Brysselissä, millon Strasburissa. Ei kuitenkaan pian Helsingissä.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kauniisti puhut ja ydinasiaa, Jouko. Suomen kansa on ollut Suomen valtion ja EU:n tappolinjalla jo kaksikymmentä vuotta. Omaa kansaa poljetaan, väestöpolitiikka on ala-arvoista. Valtakunnansuunnittelua ei ole. Rajat ovat auki kaikkien roistojen tulla. Media on keskittynyt siihen miten vieraat kansat kärsivät ulkorajoilla. Pelastustoimet keskittyvät sinne. Unohdetaan että mitä enemmän heitä otetaan, sitä enemmän heitä tulee. Muukalaisia paijataaan, on koti ja ruoka, on kotouttajat ja paijaajat ja päänsilittäjät ja psykologit paapomassa. Mitä saa oma kansa? Ei muuta Kuin ruoskaa ja jatkuvaa moitetta. Eikö löydy organisaatioita joka ottaisi maassa johdon ja palauttaisi oman rauhan isänmaahamme?

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Suomessa leikataan kaikilta muilta paitsi maahanmuuttajilta, lisäksi veroeuroja menee Kreikka & Kumppaneille. Pakko sanoa että ymmärrän veronkiertäjiä.

http://asfalttikukka.blogspot.fi/

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kansanedustajista ja hallituksesta tämä on kiinni. On maita joissa kuri ja järjestys on jo löytynyt. Meiltä puuttuu ote. On vain selkärangattomia ihmisiä vallassa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#4. Kansanedustajien ja hallituksen vaihtokaan ei aina riitä, kun samat taustavirkamiehet pitävät kiinni status quosta ja "kansan tavasta". Mikään oleellinen ei muutu: poliittiset reaktiot ja mallit pysyvät ja talous ja kansa kärsii. Olisikohan poliitikkojen ja virkamiesten aika mennä yhteispeilin ääreen miettimään kenessä ja missä se on se todellinen vika.

Olisi korkea aika vaihtaa Koko Tuota Saamatonta Nomenklatuuria, jotta asiat korjaantuisivat! UUDET vitjat pelikentälle! Jarrujoukot vilttiketjuun häpeämään! "Kehitys ei korjaannu eikä kehitys kehity ilman radikaalia muutosta." Jarrujoukot jäähylle! Vastuunkantajat valtaan! Epäisänmaallisuudesta ja vastuuttomuudesta raskauttavat sanktiot.

MUUTEN vastuuttomuus,epäisänmaallisuus, selkärangattomuus ja keskinäinen kinastelu jatkuu vuodesta toiseen. Onko Suomi todella näin yhteistyökyvytön ja ajattelematon omien asioidensa hoidossa? Mihin menet ex-hyvinvointi Suomi?

"On toki maita joissa kuri ja järjestys on jo löytynyt." Isoin Osa on tietenkin demokratiavajeisen, sääntöjään rikkovan, valuvirheisen ja taloudessaan epäonnistuneen EU/EMU/EKP:n ja Eurostoliittoon väen väkisin pyrkivän, plutokraattisen rohmueliitin ja euro-Ahneiston syytä. Siksi puheet Brexitistä, Grexitistä ja Fixitistä vain jatkuvat. EU- ja euromaat ovat keskenään liian erisuhtaisia ja heterogeenisia voidakseen edes toimia asetettujen tavoitteiden ja ihanteiden mukaisesti. Ja huijari-Kreikkaa käytetään muiden jäsenmaiden ikuisena lypsyautomaattina sisäisen devalvaation, epäonnistuneen EKP-talouden eli deflaation ja negatiivisten korkojen
lisäksi. Hulluus ja mieletön omien etujen kalastelu veroparatiiseineen johtavat tätä maailmanlopun kaltaista maailmantaloutta ja reviiri- ja intressisotaa. Onko Potemkinin-kulissimainen EU/EMU/EKP tullut matkansa päähän?

OTTO VON HABSBURG oli aikoinaan oikeassa Euroopan tulevaisuudesta:

"Euroopalla ei ole kansaa, ei yhteistä poliittista kulttuuria, ei riittävän voimakasta kohtalonyhteyttä eikä yhteisvastuun tunnetta, jotta sen kansalaiset voisivat hyväksyä perustuslain/perustuslakisopimuksen lakiensa yläpuolelle."

PERUSSYY oli se, että Euroopan mahtimaat Saksan johdolla alkoivat alusta alkaen alistaa muita jäsenmaita orjikseen ja veronmaksajikseen juridisesti, taloudellisesti ja poliittisesti. Toisaalta pahaa eripuraa aiheutti myös se Suomessa, että kansanäänestys evättiin härskisti eurojäsenyydestä, ja se maksaa nyt miljardeja ja maltaita. Muutenkin luottamus EU-, EMU- ja EKP-toimintaan on ajat sitten mennyttä: Suomi on heittopussina ja ajopuuna niiden valtavirroissa. Autuuden Paratiisista on tullut maksu-Helvetti jäsenmaille vero-ym. pakolaisineen. Missä EU, siellä pysyvä ongelma!!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #21

KUKAS se sanoikaan aikoinaan: "SE, joka ei isänmaan vaaran hetkellä suorita velvollisuuttaan sillä paikalla, johon hänet katsotaan sopivaksi, on rintamakarkuri." Suomessa on nykyäänkin paljon näitä "rintamakarkureita",jotka tahallaan estävät maata vaurastumasta.

KYSYMYS: MITÄ jarrupiirejä tulee tästä mieleen? Ketkä ovat Suomen kehityksen jarruina? Onko lyhytnäköinen pelin politiikka ja alituinen vaali- ja gallupkeskeinen ajattelu yhteiskunnnan pitkäjänteistä kehitystä kalvava syöpä kvartaalitalouksineen , yt-neuvotteluineen ja lyhytnäköisine sekä talouden vakautta, työllisyyttä että investointeja syövine ulosmittaus-malleineen?

Eivätkö suomalaiset osaa enää puhaltaa yhteen hiileen?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #23

Kyllä Suomen nousun jarrumiehiä ovat nykyiset oppositiopuolueet vihervasemmisto. Oma hallituskausi valui aivan hukkaan, vatuloidessa ja tumpeloidessa. Nyt kun hallitus joka koettaa saada taloutta ja työllisyyttä kuntoon, tumpelopuolueet jarruttavat kaikessa. Kuitenkaan eivät kykene sanomaan mistä pitäisi säästää. Eduskunnan kyseytunnit ovat vasemmiston kannalta säälittäviä. Mistä heille maksetaan ja millä perusteella palkkoja vielä korotetaan?
Kyllä suomalaiset osaavat puhaltaa yhteen hiileen. Hallitus on saavuttanut akanvirran ja hallituslaiva painuu hallitusti läpi koskien. Kolme vuotta on jäljellä. Hyvä tästä tulee.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #28

328. "Hyvä tästä tulee." Hallitus on jo näinkin lyhyessä ajassa saanut aikaiseksi merkittäviä saavutuksia opposition ja ay-liikkeen jarrutuksista huolimatta. Milloinkahan sekä hallitus, oppositio ja työmarkkinajärjestöt kykenisivät kunnioitettavaan yhteistyöhön ja yhteisvastuuseen. Se olisi suuri ihmeiden aika ja kestävämmän kehityksen päivä Suomen historiassa. Toivotaan että terve järki voittaa negatiiviset tunteet pelin politikoinnissakin. Se olisi kaikkien osapuolten etu ja suuri konsensuksen voitto.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #32

Kyllä "Rinteen malli" menoja löytää. Nytkin mies leventelee kuinka SDP:n "mallilla" saadaan maahantunkeutuneet nopeasti kotoutetuksi ja töihin ja kielitaitokin siinä sivussa annetuksi. Torstaina eduskunnassa demarit riehuivat pitkäaikaistyöttömien puolesta. Rinne ei näe mitään ristiriitaa siinä että maassa 300.000 omaa työtä ja koko ajan pukkaa uusia elätettäviä maahan ja perheetkin pitää yhdistää ja kotouttaa. Rahasta tämä talousnero ei puhu mitään, mutta maamme velkaantumisesta hän on "hyvin huolestunut".

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #36

#36. SDP on näyttänyt talouskykynsä 1990-vaihteen punapääoman tuhoutumisena. Kuka tosissaan uskoo demarien "elvyttävään" talouspolitiikkaan. Ristiriitaa on jo em. käsityksissä: "Rahasta tämä talousnero ei puhu mitään, mutta maamme velkaantumisesta hän on "hyvin huolestunut". Ai kun empaattista ja herkkää !

Turvallisuuspolitiikasta puhumattakaan ; sdp-mallina Halosen miinapolitiikka.

"Rinteen (omassakin) mallissa" on viiteitä "talousneroudesta": katso wikipedia ja Rinteen yksityiselämä....

https://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Rinne

KUKAPA uskoisi SDP:n pystyvän nostamaan Suomen talouden , työttömyyden, kilpailukyvyn, investoinnit, viennin jne nousuun? Millä eväillä? Puheet eivät vahvista uskoa ja luottamusta tekojen onnistumiseen. Ei ole katetta puheille.
Enemmänkin poliittisia satuja ja propagandaa herkkäuskoisille. Vai mitä?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #39

Poliittisen vasemmiston ja vasemmistolaisen ay-liikkeen kyky/tahto taloudelliseen ajatteluun on olematon. Sen osoitus on punapääoman kuolema. Punapääoma ei kestänyt niiden taloudellisten realiteettien edessä, joita se itse ajoi tavoitteenaan kaataa markkinatalous ja kapitalismi. Sama kohtalo, kuolema, on tullut kaikkien sosialistikokeilujen osaksi (NL, DDR, Kuuba jne).
Suomalainen ay-liike ja poliittinen vasemmisto ajoivat innokkaasti Suomen liittämistä unioniin ja rahaliittoon perustelunaan se, että kapitalismi ja markkintatalous saadaan kukistetuksi ja koko Eurooppa muuttuu sosialistiseksi. Muistan elävästi, kun Lauri Ihalainen jossakin vapun puhujapöntössä julisti, että unionissa Euroopan yhtynyt työväestö panee kapitalismin polvilleen.
Tosiasioiden kieltämistä merkitsee vasemmiston ja ay-liikkeen kykenemättömyys tunnustaa globalisaatio ja sen seuraukset. Heidän ajamansa kustannukset ovat aivan liian korkeat kilpailtaessa työstä maailmanlaajuisilla markkinoilla. Aasialainen työvoima hakkaa eurooppalaisen ja siksi vie työt. Mutta Suomen vasemmisto ja Sak-lainen työväenliike kuvittelevat voivansa lakkoaalloilla kukistaa kapitalismin ja Suomen talouden. Sen he voivat tehdä, mutta he ovat myöhässä. Työ ja pääoma ovat paenneet Suomesta jo kymmenen vuotta. Työnantaja ei näillä ehdoin voi työllistää. Työnantajan paikalla tiskin takana ei ole ketään. Työ huutaa turhaan työnantajia. Pitää muuttaa ehtoja. Kun ei muuteta, elämme velaksi. Jos hallituksen ajama leikkauslinja ei saa kannatusta ulkomainen noutaja tulee eikä se kysy tahdotteko tämän kaiken tehdä, vaan he teettävät ja maksattavat velat.
SDP:n puheenjohtaja Rinne on täysin ulalla asioista. Hän edustaa tätä samaa "Toplokas-kulttuuria", jota aikaisemmat vihervasemmistolais-kokoomuslaiset hallitukset ovat edustaneet. Tumput suorina odotetaan ihmettä. Sitä ei tule.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #21

Pitkälle samaa mieltä kansasi, Kari. Euroopassa on niin vahva kansallisten kulttuurien verkko ja kullakin kansalla oma historiansa, ettei niitä voida pakottaa samaan muottiin. EU:n komission liittovaltiohaave on täysin turha ja epäonnistumaan tuomittu. Monen suursodan jälkeen Eurooppa on kasvanut rauhanaatteeseen ja yhteisiin etuihin taloudessa,kulttuurissa ja kauppapolitiikassa. EU;n yhteismarkkinat olivat perustellut, mutta yhteinen valuutta-alue oli liian aikainen näin laajana. Muita ylivoimaisesti vahvempi Saksa on käyttänyt vahvuuttaan muita kohtaan väärin, kuten sanoit. Toisaalta, kun USA:n huomio on siirtynyt voittopuoisesti Euroopan ulkopuolelle, tarvitaan Saksan kaltaista vahvaa maata Euroopassa. Saksan kanssa on vain aina niin, että tultuaan lyödyksi se nousee aina uudelleen ja on uhka pienemmilleen. Ongelma vielä on se, että Saksa on valtion yhdentymisen yhteydessä antanut Venäjälle sellaiset takeet, ettei ryhdy toimiin sitä vastaan. Kauppa Saksan ja Venäjän kesken kukoistaa Ukrainan ym. seikoista huolimatta. Suomi ja Baltia litistyvät Saksan ja Venäjän välissä. Reunavaltioiden ainoa turva on USA ja Nato. Tämä pitäisi Suomessa hyväksyä heti.
Kansainvaellus Eurooppaan on saatava aisoihin. Suomen ei pidä suostua vastaanottamaan mitään suurempa ryntäystä. Eurooppaa tarvitaan nyt rakentamaan muurit ulkorajoille. Euroopan valvomat ja YK:n maksamat leirit ulkorajoille ja tulokkaita Eurooppaan otetaan kansojen oman päätäntävallan mukaisesti vain niissä rajoissa kuin kansat itse tahtovat. Suomen tulee ottaa vain jos heitä Suomessa tarvitaan. Oman kansan syntyvyyttä on kannustettava taloudellisin ja sosiaalisin eduin. Kannettu vesi on huonompaa kuin oma pohjavesi.
Eurooppa tervehtyy ja pääsee kansainvaelluksen painajaisestaan Saksan muutoksen myötä. Merkelin liberaalipolitiikan aika on ohi. Reunavaltioissa ja Saksassa - ja toivottavasti myös Suomessa - vahvistuu "linnoituspolitiikan" ääni, joka ei hyväksy Euroopan valloitusta islamin nimissä ja sen menetelmin. Terve kansallinen itsekkyys voittaa ja muiden lompakolla hyväntekeväisyyttä harrastavat jäävät tappiolle. Euroopan vauraus ja eurooppalaiset aatteet ovat monen tuhannen vuoden aikana rakennettuja. Hyvinvointiamme ei jaella barbaareille, vaan pidämme sen itsellämme ja annamme sen vahvana jälkipolvillemme edelleen viljeltäväksi.
Arabimaiden sodat ja väestöongelmat on YK:n ratkaistava. Turvaneuvostossa olevat suurvallat - Kiina ja Venäjä - on osaltaan pantava vastuuseen ja osaltaan maksamaan hädänalaisten arabien kulut. Vastuu maaimanrauhasta kuuluu YK:lle. Nyt on valittava sellainen pääsihteeri, joka tahtoo ja kykenee hoitamaan tämän homman. Parhaiten sen kykenee tekemään eurooppalainen rauhantahtoinen henkilö. Kannattaisiko Suomen tyrkyttää paikalle Martti Ahtisaarta? Hän tuntuu tietävän miten Syyrian sota lopetetaan.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #24

#24. Ahtisaarella on kansainvälisesti karismaa rauhan Nobel-palkinnon saajana. "Vastuu mailmanrauhasta kuuluu YK:lle." Suomen kannattaisi kyllä tyrkyttää Ahtisaarta kyvykkäänä ja sopivana henkilönä YK:n uuden pääsihteerin paikalle, ellei ikää katsota haitaksi. Hyvä ajatus!

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #25

Demarit ajamaan Ahtisaarta pääsihteeriksi. Tuomiojan kannattaisi olla aktiivinen taustamies. Takuumiehenä voisi saada palkkioksi jonkin YK-viran, ja ehhä Tarja Halonenkin siinä sivussa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#4. Hyvä kirjoitus taas Matilta ja tärkeät pointit vvm.Stubbille. Jatka samaan tyylin. Näitä poliittisia herätteitä tarvitaan.

- "Paratiisi- ja verohuijarit kuriin", samoin muukin moitittavuus ja moraalittomuus ja epäisänmaallisuus. Suomi yhteisvoimin talkoilla nousuun!

AITOA isänmaallisuutta ja kansallista vastuuntuntoa ja tervettä , kansallista itsekkyyttä tarvitaan aina. Vai mitä?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #26

Kansallismieliset voimat yli puoluerajojen työhön isänmaan ja kansamme puolesta.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #30

#30. Sillä olisi nyt todellakin poliittinen, sosiaalinen ja taloudellinen tilaus. Suomi nousuun talkoovoimin.

Eero Mattila

Hyvin kirjoitettu ja poliitikoille olisi valmiit pontit tarjolla.. miten Suomeen saataisiin ratkaisukeskeisiä poliitikkoja ja virkamiehiä? Nyt alkaa olla mahdoton tilanne kun virkamiehet lähinnä aiheuttaa ongelmia ja oikeuslaitos täyttyy virkamiesten vääristä/laittomista päätöksistä.
- Hallinto-oikeuksien pitäisi alkaa jakamaan tuomioita lepsuille virkamiehille ja henkilökohtainen korvaus päälle. Ikävä kyllä toistaiseksi hallinto-oikeudet vain peittelevät lepsujen ja korruptoituneiden virkamiesten jälkiä... jos ei ole vastuuta ei pitäisi olla valtaakaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Niin, työtä asioiden korjaamiseksi olisi vaikka kaikille jakaa, mutta ei ole tekijöitä. Poliitikoissa ei ole suomalaisten edessä ja rinnalla seisojiksi. Valta ei ole koskaan kohdallaan, vaan se luuraa aina jossakin muualla. Tutkinta-, syyttäjä- ja käräjälaitoskin ovat toimivinaan, mutta hovioikeudessa yleensä kaikki leprahtaa kansan oikeustajun kanssa ristiriitaiseksi. Media ei kerro maahanmuuton ongelmista mitään. Koko ajan silotellaan ja pyöritellään asiat sellaisiksi, että suomalaisissa on vika, ei koskaan muukalaisissa.
Mutta. Tämä maa ei ole koskaan horjunut, eikä horju nytkään. Aikanaan arvioin, että EU:lle käy samoin kuin Kalmarin unionille, se kaatuu, mutta siitä päästään eroon vain sodan kautta. Silloinkin oli kyse perusarvoista, uskonnosta, suomalaisesta yksilönvapaudesta ja oikeudesta itse päättää asioistamme. Voitimme. Niin voitamme nytkin. Pinna on pitkä, mutta kun se katkeaa, kukaan ei voi menoamme pidätellä.

Jukka Matti

MAtti, Mamu-Hanketta varten sisäasianministeriö SPR:n kanssa ovat tehneet taustaselvityksiä mm. oheisen linkin takaa löytyvän powerpoint-esityksen mukaan jo syksyllä 2011. Kukas olikaan PM. ?

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so...

Dokumentti on Powerpoint-esitys, aukee myös openofficella. Huomatkaa sivut pitää vaihtaa itse vasemmasta reunasta, scrollaaminen ei onnistu.

Pari lainausta :
"SISÄASIAINMINISTERIÖN JA SPR:n HANKE
21.11.2011 – 20.02.2012 "

Tääläisiä otsikoita löytyy :
"2013 Punaisen Ristin maahantulovarautumisen
valmiussuunnitelma ja koulutukset,
järjestöyhteistyö, väliaikaismajoituksen suunnitteleminen

2014 Laajamittainen maahantulo ja alueelliset yhteistyörakenteet, palveluiden järjestäminen, järjestelykeskukset perustaminen"

Eli koko toiminta vaikuttaa etukäteen suunniteltulta.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Jukka: "Eli koko toiminta vaikuttaa etukäteen suunnitellulta:"
Niinhän se tekee, on selviö. Yksittäisiä kuvaamiasi tiedotteita olen toki nähnyt ja lukenut. Niitä nousi ryöppynä esiin jossakin vaiheessa, mutta yhtäkkiä, juuri kun kansalainen alkoi ihastella että nythän tämä selviää, ne vedettiinkin pois ja keskustelu ei päässyt alkamaan.
Kaipaan tästä selkeää puolueetonta selvitystä Euroopan laajuisessa mittakaavassa ja Suomen toimet siihen nivellettynä. Kyllä näin mittavien maahamme kohdistuviin väestöliikkeisiin täytyy olla valtiovallan siunaus ja kansalaisilla tieto siitä miten se heihin vaikuttaa. Nyt mitään ennakkotietoa ei annettu ja kun kansalaiset alkoivat kysellä, alkoi valtava median ja virkakoneiston hyökkäys rasistisyytöksin niitä vastaan, jotka rohkenivat kysellä. Tämä jatkuu edelleen. Elämme ainakin muodollisesti rauhan aikaa, jolloin tiedonkulun tulisi olla vapaata. Mutta sitä se ei ole. Meillä vallitsee laaja valtion johtama ennakkosensuuri ja ankara median itsesensuuri. NL:n kaaduttua itsesensuuri ei loppunut eikä EU:hun meno tuonut meille läntistä tiedotusvapautta, vaan bolshevistinen aika jatkuu eurooppalaisena internationalismina.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#9. Mihinkähän nuo avosyliset "suunnittelupiirit" pohjimmiltaan pyrkivät toimillaan?

Jukka Laine

Yli 6 miljardia ihmistä pilkkaa suomalaisia verokantoja ja työehtoja. Miten hallitus voisi edes teoriassa puuttua asiaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Pitäisikö siis Suomen valtion antautua veronkierron edessä? Näin on tosin suurelta osin jo tapahtunutkin ja jos tämä jatkuu, EU:n suuri unelma yhden kansallisvaltion katoamisesta toteutuu. Olemme pudonneet eurooppalaisesta talouden kelkasta. Eduskunnan vihervasemmisto on tällä hetkellä suurin este valtion vallan ja voiman palauttamiselle. Sipilän hallitus yrittää kääntää laittomuuden suunnan maassamme. Se on jo huomattavilta osin onnistunut. Hallitusta pitää tukea sen toimissa. Suuri este on Yle ja sosialistinen johtava virkamiehistö. Tietoa salataan ja uudistusten tekoa jarrutetaan. Omalta osaltani en anna periksi. Maksan veroni ja kaikki ulostekoni ja koetan tehdä työtä sekä auttaa kanssaihmisiä jaksamaan. Mainitsemasi kuusi miljardia Suomen kansan pilkkaajaa eivät linjaani hetkauta, vaan vahvistavat toimimaan Suomen puolesta. Tule sinäkin mukaan!

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Uusin Kuntalehti kertoo, että harmaa talous vie kunnilta vuosittain satoja miljoonia euroja verotuloja. Harmaaseen talouteen kannattaa siis panostaa. Verotyö nostaa yritysten, julkisen vallan ja veronmaksajien veromoraalia ja valaa uskoa Suomen selvitymiseen. Tiedetään, mihin verohallinnon työ tulee kohdistaa, ja kun ne toimet tehdään, Suomi alkaa iloisesti nousta suosta.

Käyttäjän mp2103 kuva
Markku Penttilä

Morjesta Matti, se on kuule kuin puhuis sahapukille, ei vaikuta pätkääkään sinne mihin pitäisi. Itsekin lausuin Hesarin kansanedustajaehdokas -videolla mukaillen, että "Suomen kansan kaikki ongelmat ratkaistaan sillä, että kannustetaan suomalaisia äiteja synnyttämään lisää lapsia niin, että se on myös taloudellisesti turvattua. Ei ole oikein, että tänne rahdataan ulkomaisia äitejä synnyttämään lapsia, joista ei koskaan tule suomalaiseen ja länsimaiseen kulttuuriin kuuluvia."

Meillä oli Muutos-puolueessa mielestäni hyvät periaatteet ja ohjelmat Suomen pelastamiseksi, mutta toisin kävi. Puolue oli rahaton nettiporukka eikä sillä ollut mitään mahiksia kiilata konservatiivisten kahvi-pulla-ruusu -puolueiden joukkoon.

Nyt käy samalla tavalla, ellei maahan synny laajaa kansanrintamaa suohon vajoamista vastaan. Persut saivat melkoisen jytkyn, jäivät kuitenkin kahden tai kolmen muun jalkoihin ja nyt turhaankin haukuttu pataluhaksi. Mitä ne pystyvät, kun ovat vai yksi kolmesta, kaksi muuta jyrää ne varmasti.

Kuka kertoo, miten saadaan laaja kansanrintama? Kertooko sen Paavo, joka yrittää kummallisine sääntöineen come-backia. Siitä ei tule mitään, ellei hän muuta puolueen sääntöja normaaliksi. Lisäksi mukaan pitäisi tulla kaikki pienpuolueet, persujen rippeet ja kaikki samanmieliset ihmiset puoluerajoihin katsomatta.

Jos tämä kansanrintama jää syntymättä, tulemme tallautumaan EU-vetoisen liittovaltioryppään jalkoihin ja kansamme historia häipyy kansainvaelluksen ja reviiritaistelujen tuoksinaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Oikeata ja vankkaa puhetta, Markku. Mistä löytyisi se voima joka kääntäisi Suomen suunnan? Laajat kansanrintamat ja rehelliset mielipidekyselyt kertovat, että Suomen suunta on kansan tahdon vastainen. Enemmistö kärsii, mutta pikku porukka vie maata EU-perikatoon. Veronkiertäjärahavallan valta näyttää voittamattomalta, mutta emme lannistu. Kun jaksamma asioista puhua, niin ne pysyvät pinnalla ja jossakin vaiheessa ylhäältä harjoitettu vääryys kaadetaan, kansan toimesta. Uskon sinivalkoiseen vapaaseen Suomeen!
Hyvin olit suomalaisten lasten ja lapsiperheiden puolesta kirjoittanut. Edelleen täysin ajankohtainen. Kiitos!

Käyttäjän mp2103 kuva
Markku Penttilä

Kiitos Matti! Lippu korkealle!

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Nostetaan. Aivan salon huippuun. Aina!

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Tuohon kun lisää EMU-sidoksen vahingollisuuden ("valuvika" on yleisemmin käytetty termi), mukaan tulee neljäs punkti, joka näkyy monissa tunnusluvuissakin (mm. vienti, työttömyys, velkaantuminen, turvallisuuspoliittinen harhaluulo).
https://www.youtube.com/watch?v=7FYpbCPJNy4&featur...

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

EMU-sidos on kaiken pahan alku ja juuri. Valuuttaluotot yrityksille ja kaiken maailman sidosviidakko, johon Suomen talous ja koko itsenäisyys hirtettiin.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#18. Lainaan tässä Sixten Korkmannia hänen teoksestaan "EURO, valuutta ilman valtiota" sivut 158 ja 153 ym...

"---on vaikea välttyä johtopäätökseltä, että nykymuotoinen EMU on ollut Euroopan kannalta huono ratkaisu."

- "EMUn taustalla on aina ollut suuri kysymys: Onko yhteinen (poliittinen) valuutta ilman yhteistä valtiota mahdollinen? Onko ylikansallinen rahapolitiikka kestävästi yhdistettävissä rakenteeseen, jossa muu talouspolitiikka ml. verotus ja sosialipolitiikka ovat pääosin kansallisvaltioiden määräysvallassa? Tästä mielipiteet käyvät ristiin."(s.144)

- "Ajatusta , että Euroopan pitäisi polkaista pystyyn liittovaltio rahaliiton pelastamiseksi, voi kuitenkin syystä pitää epärealistisena ja jopa absurdina."

- "Keskusjohtoinen liittovaltio on teema, joka herättää vilkasta keskustelua ja voimakkaita tunteita. -Tutkijoille se on älyllisesti kiinnostava ajatusrakennelma. -Euroopan yhdentymistä kannattaville idealisteille se on unelma, jonka puolesta tulee taistella. -Eurokriitikoille se on pelätin, jonka avulla voi ruokkia kielteisiä asenteita Euroopan integraatiota vastaan. Realistisesti arvioituna keskusjohtoinen, (federalistinen) liittovaltio on toiveunen ja painajaisen sijaan ennen kaikkea illuusio... (Ja pahimmillaan) ..." Se tarkoittaa kansallisvaltioista luopumista." - Kuka sen hyväksyy? Minä en ainakaan.

POHJIMMILTAAN EU/EMU/EURO/EKP onkin eliitin ja pankkimaailman epädemokraattinen ja valuvikainen hanke Euroopan kansallisvaltioiden itsenäisyyden, oman rahan ja lainsäädännön poistamiseksi, kukistamiseksi ja valloittamiseksi sekä lopulta jäsenmaiden orjuuttamiseksi nykymallillaan tavoitellun utopiaplutokratian - rahavallan - EUROSTOLIITON -ehdoin ja hyväksi. -EN sitä kannata!

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #27

Sixten Korkmanin perustelut ovat hyvät. Ei liittovaltiota, vaan vahvempia kansallisvaltioita. Vata takaisin kansoille. Komissio levolle ilman eläkettä.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #31

#31. Taitaa olla tuo EMU-politiikka liittovaltiosuunnittelua ja sitä paheksuttua, eurososialismia eli bernsteinilaista vallankumouksellisuutta ja brezneviläistä politikointia piilosuuntana velkaunionin kautta Eurostoliittoon? Eli kansallisvaltioiden nujertamista velkaorjuuden ja juridiikan avulla pysyvään alistussuhteeseen ja epäitsenäisyyteen, ellei "avioeroa" suhteeseen tule. Pahoja ryppyjä on tullut jo liiankin kanssa liitosta EU/EMU/europolitiikkaan.

"Monikulttuurius" ja kansallinen vastuuttomuus ja epäisänmaallisuus ovat myyräntyöntekijöiden aseita kansallisvaltiooiden kaatamiseksi ja "vapauttamiseksi" EU/EMU/EKPO:n satelliittimaiksi.

Komission tuki näyttää olevan veroparatiisipolitiikalle alan asiantuntevaa, luxemburgilaista puheenjohtaja Junckeria myöten.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #35

Komissio on Euroopan syöpä. Veroparatiisien suosija ja suojelija. Pienten kansojen kauhu. Komentaa kansoja vaikka mikään kansa ei ole sille mandaattia antanut.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #35

#35. Komission ja parlamentin jne EU-elinten henkilövalinnat demokratisoitava paremmalle parlamentaariselle tasolle.

Samoin EU/EMUn jättibyrokratian ja EKP:n tilintarkastukset saatettava uskottavammiksi. Miksi iso osa eurosta häipyy valvomattomasti pitkäkyntisiin piireihin? Tilaisuus tekee EU:ssa varkaan, kavaltajan ja väärentäjän. Houkutus "apajaan" lienee liian suuri ja helppo?

MUTTA miksei EU:n mallioppilas Suomi vaadi itselleen röyhkeän Kreikan tavoin avustuksia kilpailukyvyn parantamiseen, työllistämiseen, yritystoiminnan kohentamiseen, maatalouteen ja yleensäkin kansantaloutensa sekä talouden nostoon ja vakauttamiseen? Ollaanko liian ujoja ja alistuvaisia omaan kohtaloon?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#18. LISÄPOINTTEJA STUBBILLE: Synkkä arvio Suomen eurojäsenyydestä leviää maailmalla- "Pahempaa kuin konkurssi": Suomi Euroopan sairas mies! FIXIT AINOA KONSTI!

http://www.talouselama.fi/uutiset/synkka-arvio-suo...

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Muuten näin, mutta väestönkasvu ei ole enää ratkaisu mihinkään, ei Suomen tasolla eikä erityisesti maailman tasolla.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Suomen kaltaiselle hyvinvintivaltiolle oman kansan väestönkasvu on elinehto. Maailmanlaajuisesti se ei ole tarpeen. Luonto on vain järjestänyt vilkkaimman sii`ittymisen käyhimmille alueille jotta lajin säilyminen runsaankin kuolleisuuden vallitessa olisi kestävällä pohjalla. Euroopan kuihtuva ja kuoleva kulttuuri ei ole fyysisesti vahva. Se on moraalisesti heikko, hekumointiin taipuvainen, terveen kulttuurin arvot menettänyt. Eurooppa käy Rooman valtakunnan tuhon tietä, viimeisiä vuosisatojaan. Isis valtaa sen menetelmin, jotka ovat Euroopalle vieraita. Venäjän hiippaukot noudattivat samaa tapaa Krimillä ja Itä-Ukrainassa ja onnistuivat vataamaan ne. Viime syksystä alkaen Isis vyörytti kymmenien tuhansien miesten partaiset lapsiarmeijat Eurooppaan, Suomeenkin lähes kaikkiin kolkkiin. Kun valtiomme eivät tähän reagoi asian vaatimalla vakavuudella, maat joutuvat sisälllissotaan, jossa perinteisin sodan keinoin tapahtuva vihollisen tuhoaminen ei ole mahdollista. Siksi on korkea aika nyt Suomessakin ryhtyä puhdistamaan maa epäkelvosta aineksesta. Syntyvyys täytyy pitää suomalaisten toimin niin korkeana, että kansamme elinvoima ja puolustuskyky säilyvät. "Monikulttuurisuus" on väline, jolla Suomi on tarkoitus tuhota.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Onhan tämä jo nähty, että pohjoinen paratiisimme ei elätä edes nykyistä viittä miljoonaa, vaikka laaja onkin.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #20

Suomi kykenisi hyvinkin elättämään oman kansamme, jos varallisuuttamme ja tulojamme ei vietäisi kohtuuttomasti muiden maiden hyväksi. Olemme typeryyttämme EU:ssa 1 miljardin verran nettomaksaja. Maksamme muiden meitä rikkaampien maiden jäsenmaksuja, kuten esim. Britannian. Kansamme edustajat kansainvälisissä elimissä ovat suuruudenhuulluuden vaivaamia. He rinnastavat itsensä Saksaan ja Ruotsiin ja levittelevät kuvitteellisia (omia) lomapakoitaan ja ilmoittavat Suomen pystyvän samaan rikkaimpien valtioiden kanssa.
Suomi on asemansa, Venäjän naapuruuden, vuoksi joutunut aina maksamaan muihin pohjoismaihin verrattuna rajaveroa rauhan ja sodan aikana. Nyt ollaan taas puukko kurkulla Venäjän epävakauden ja uhan vuoksi. Toinen uhka ja lisäkustannus tulee Ruotsista, joka lähetti maahantunkeutujia yli 32.000 henkeä tänne. Pelokas Suomi ei uskaltanut invaasioita estää. Nyt maksamme ainakin miljadi euroa vuodessa jo tästä porukasta, ja lisää luultavasti tulee, jos tällaisena ulkopolitiikkamme jatkuu.
Ryhdikkäämpi, kansallisesti itsekkäämpää linjaa kaipaamme! Suomellakin on oikeus suurvaltiojen tavoin olla itsekäs oman maansa ja kansansa puolesta.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

***Deutsche Bank: EKP voi jakaa rahaa suoraan kansalaisten tileille:

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2016/04/1...

***SDP, Vasemmistoliitto, AKT ja Perussuomalaiset hylkäävät Nordean Panama-paperin vuoksi: (Ketkä seuraavina puolueista jne?)

http://www.talouselama.fi/uutiset/perussuomalaiset...

Toimituksen poiminnat