Matti Kyllönen

Maassamme kaivataan nyt isäntäväen asennetta ja otteita

Nyt se on tapahtunut. Islamilainen terrori on iskenyt veitsensä Suomeen, vieläpä Suomen kulttuurin historialliseen sydämeen Turkuun, kristinuskon, sivistyksemme ja länsimaisen kulttuurimme kehtoon. Turussa on ollut ja edelleen on arkkipiispanistuin ja maamme ensimmäinen yliopisto. Turku on ollut Suomen pääkaupunki läpi niiden vuosisatojen, jonka ajan maamme kuului Ruotsiin. Voikin syystä kysyä, miksi Suomen ensimmäistä terrori-iskua ei kohdistettu Helsinkiin, joka avokätisimmin on avannut ovensa maahanmuutolle ja islamille?
Turun valitseminen tuskin tapahtui sattumalta. Verinen veitsi haluttiin iskeä suomalaisen kristinuskon ja kulttuurin sydämeen. Raukkamaisten iskujen päähimmäisenä kohteena olivat naiset. Syvää islamilaista symboliikkaa on nähtävissä tässäkin, kun ajatellaan mikä on naisen asema islamissa ja mikä merkitys kristinuskossa on Jeesuksen äidillä ja muilla hänen läheisillään naisilla.

Suomalainen viranomais- ja mediajulkisuus on kiirehtunyt levittämään alistuvan suruvaipan veriteon ylle. On kiirehditty korostamaan, ettei tämä ole islamin tekosia. On vedottu, että ”ulkomaalaistaustaisia” ihmisiä oli auttamassa haavoitettuja. Eikö suomalaisia ollut? Presidentti Sauli Niinistö vakuutti tänään että oli.
Voi myös kysyä, minkä verran kaikessa on lavastusta. Miksi jalkaan ammuttu miestä ei päiväkausiin päästy kuulustelemaan? Kykeniköhän hän ottamaan vastaan Suomen veronmaksajien kustantamia lakimiehiä?

Jälleen näyttää siltä, että suomalaisten ihmisoikeudet – tässä tapauksessa uhrien – jäävät veriteon tekijäin oikeuksien varjoon. Viranomaisten välinpitämättömyys suomalaista yleistä mielipidettä kohtaan on ollut näkyvää. Maahanmuuton arvostelijoita on moitittu, syytetty ”vihapuheista”, vaikka kysymys on turvallisuudesta huolehtimisesta. Hallituksen, eduskunnan ja ns. virallisen median taholta on suljettu silmät, korvat ja muutkin aistit siltä mahdollisuudelta, että Suomi ajautuu ennen pitkää maahanmuuton kannalta sellaisiin vaikeuksiin, ettei maamme sisäinen eheys sitä kenties kestä. Mikä demokratia on sellainen, joka ei kykene julkistamaan maahanmuuton todellisia kustannuksia kansalaisten arvioitavaksi? Ei demokratia ensinkään.

Maamme joutuminen hallitsemattoman maahanmuuton esineeksi on tapahtunt vieläkin nopeammin kuin on pahimmissakaan uhkakuvissa osattu odottaa. Vuoden 2015 invaasio päästettiin laittomasti maahan monen sellaisen eurooppalaisen maan läpi, joissa tulijain olisi pitänyt rekisteröityä. Tätä ei noudatettu. Sisäministeri Petteri Orpo (kok) ja koko hallitus otti hymysuin vastaan kaikki tulijat heidän karvoihinsa ja papereihinsa juurikaan katsomatta. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ilmoitti antavansa kotinsakin vieraiden majoitukseen. Myöhemmin hän on vakuuttanut uusivansa puheensa vastaavan tilaisuuden mahdollisesti tullen. On erikoista hyväntekeväisyyden harjoitusta, että veronmaksajat maksavat tämän hyvyyden. Laupias Samarialainen maksoi itse.

Milloin aletaan tutkia vuoden 2015 invaasiota ja sen vaikutuksia Suomen taloudelle ja sisäiselle turvallisuudelle? Milloin aletaan panna toimeen kansalaisten niin monissa tutkimuksissa ilmaisemaa tahtoa, että näin mittavaa maahanmuuttoa ei haluta. Eikö kansalainen saa tuntea huolta tai jopa vihaa asioista, joita hän ei hyväksy? Pitääkö kansan kulkea nytkin pää alas painettuna ja suu supussa katsoa Suomen kansan pirstoutumista vieraan paineen alla?
Ei. Mikään kunnon ihminen ei sellaiseen alistu, ei kansalaisena eikä varsinkaan yhteisten aioiden vastuullisena hoitajana.
Kukaan ministereistä tai muista vastuunkantajista ei ole ilmoittautunut vastuulliseksi siihen, missä kammottavasa tilanteessa nyt kansana ja valtiona olemme. Joissakin eurooppalaisissa maissa joku tai jotkut ministerit olisivat jo eronneet.

Seurasin Tasavallan presidentin Sauli Niinistön esiintymistä tänään median edessä. Presidentti korosti toinen toisemme auttamista. Toinen toistemme varaanko on Suomessa turvauduttava? Voi kauhistus! Tähän saakka on pikemminkin varoiteltu ”ottamasta oikeutta” omiin käsiin ja on käsketty luottamaan viranomaisiin. Turussa toimitiin nopeasti, mutta millainen on turva syrjäseuduilla, jonne sinnekin on muukalaisia lähetetty monikulttuurisuuden rikkautta levittämään.

Presidentti kehui maamme oikeusjärjestelmää ja ihmisoikeussäädöstemme ajanmukaisuutta. Siinähän se pulma onkin, kun me pilkuntarkasti niitä noudatamme, mutta eivät kaikki muut, eivät varsinkaan terroristit. Miksi paperitonta ja ilman turvapaikkaa jääneitä ihmisiä täällä hellitään? Juuri he ovat turvariski. Kannattaako kuulua sellaisiin viiteryhmiin, kuten EU, joka itse omiakaan säännöksiään noudata?
Entä miten vaikuttaa suomalaisten oikeuskäsityksiin se, että turvapaikkaprosessin kaikissa asteissa hylsyn saanut ei suostu lähtemään, vaan hän saa aloittaa uuden prosessikierroksen suomalaisen lakimiehen neuvomana ja veronmaksajien maksamana? Turvaako perustuslaki saman Suomen kansalaisille? Miten lakien ”pyhyyden” tällöin Suomessa käy? Tältä perustalta katsoen itsenäisen Suomen tulevaisuuden historia näyttää lyhyeltä.

Pienen maan turvallisuus rakentuu sille periaatteelle, että kansaa hallitaan kansan enemmistön tahdon mukaisesti ja että eduskunta, presidentti, poliisi ja oikeuslaitos noudattavat voimassa olevia lakeja. Toivon, että niihin maahantunkeutujiin nähden, jotka eivät osaa arvostaa maamme lakeja ja oloja, noudatetaan vanhaa hyvää suomalaista kansalaisohjetta: Maassa maan tavalla, tai maasta pois.
Maassa, niin kuin talossakin, tulee olla isäntä. Silloin kun talon väkeä loukataan, puhumattakaan että heitä surmataan, on isännän, tässä tapauksessa presidentin, hallituksen, eduskunnan, poliisin ja oikeuslaitoksen rohjettava nousta talonväkeään puolustamaan. Uskoakseni Suomen kansa odottaa nyt tätä isäntäväen asennetta. On jo aika kysyä, mikä suomalaisten ihmisoikeustilanne on omassa maassaan, Suomessa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kiitos osuvasta kirjoituksesta!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Timo Soinin sanoin, oven pitää olla auki vain ulospäin.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Soini petti porukkansa. Jo hallitukseen mentäessä suu meni suppuun lupeissa olevan EU:n lahjusviran vuoksi. Persu ei myy takamusta, mutta luopio myi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Timo Soinin sanoin, oven pitää olla auki vain ulospäin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos Matti taas kerran hienosta kirjoituksesta! Minua kosketti suuresti tuo naisen asemaa koskeva kohta.

Kunnon isäntäväki meillä pitää olla omassa talossamme. Omaa taloa pitää aina puolustaa ensin. Jos ei nykyisistä siihen ole, isäntäväki on vaihdettava.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kiitos, Ritva. Jumalan äidin, Marian, asemahan on erittäin vahva nimenomaan ortodoksisessa ja katolisessa kristillisyydessä. Soinille tämän Turun terroriteon uskoisi olevan raskas paikka. Ihmettelen suuresti, miksi suomalaiset feministit ja vihreät ja muut naisvaltaiset liikkeet eivät Suomessa millään tavalla vastusta islamilaisten liikkeiden puuttumista islamilaisten harjoittamaan naisten alistamiseen, naisten sukupuoliseen silpomiseen ja kasvojen ja miltei kaikkien ruumiinosien peittämiseen. Mitä hävettävää Jumalan luomassa ihmisessä on? Mikä naisen sukupuolielimissä on Jumalan luomistyössä niin epäonnistunutta, että ihmisen pitää sitä leikellä ja paikkailla sen enempää naisen kuin miehenkään osalta?
Eläinten teurastuskin islamilaisella ja juutalaisella halal-tavalla on kuvottavaa. Uskonnon varjolla ei saa naiselta riistää mitään ihmisyyteen ja naiseuteen kuuluvaa oikeutta tai ominaisuutta, saati aviollista nautintoa. Islamilainen naisen kohtelu on minusta niin etovaa, ettei sellaista uskoisi hyväksyttävän tämänkään ajan Euroopassa, saati Suomessa. Ihmettelen miksi setalaisetkin näissä asioissa nukkuvat ja näyttää kuin odottaisivat vierasrotuista raiskaajaa. Naisen puolustajaksi tuosta liikkeestä ei ole.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Olet kyllä sanankäyttäjä vailla vertaa ja tämäkin kommenttisi on niin totta. Näitä on aina ilo lukea ja varsinkin se, miten puolustat naista, on erittäin kunnioitettava piirre sinussa.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #10

Ilman naista ei ole elämää. Ilman suomalaista naista emme me suomalaiset olisi viime sodistamme selviytyneet itsenäisenä kansakuntana. Kestävimmät, niin yksilöiden kuin kansakunnankin onnen turvaavat siteet on luotu kristillisen avioliiton, naisen ja miehen liiton sitein. Nyt näitä perusteita on vastuuttomalla tavalla meillä oltu murentamassa. Suomalaisten on syytä voimakkaasti ja vastuullisesti puolustaa näitä arvoja ja estää meille väärien arvojen leviämistä maassamme. Valtion ja kirkon johtoon vähemmän juridiikkaa, enemmän miehuullista oman perheen ja oman kansan puolustusta ja naisellista ja äidillistä suojeluvaistoa ja -tahtoa.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Hyvä filantrooppinen asenne on, että kaikista maailman syyttään sorretuista ja vainotuista pitää kantaa huolta. Mutta kunkin valtion ensisijainen tehtävä on kai pitää valtioelimiensä päätöksillä ja toiminnalla huolta omista kansalaisistaan. Myös tänne täysin kotoutuneista maahanmuuttajista.

Pakolaisten auttamisella näin pienellä maalla on rajansa. Kun raja selvästi alkaa tulla vastaan, ja asiaan liittyy uusia epäkohtia, on ulkopuolisten auttamisesta tingittävä omien kansalaisten hyväksi. Rasismi-sanaa on turha tässä yhteydessä yleisesti jankuttaa.

Hyvä blogi Matti Kyllönen!

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kiitos, Pertti! Auttamisen rajat ovat Suomen osalta jo kauan sitten tulleet vastaan. EU itse on säätämänsä rajat rikkonut, muuttanut sääntöjä aina esteen tultua vastaan. EU:n tavoitteleva eliitin Eurooppa ei tule toteutumaan, koska pomot itse vapauttavat itsensä jokseenkin kaikesta veron maksusta ja laittavat verosäännöt sellaisiksi, ettei unioni itsekään, saati jäsenvaltiot, saa riittävästi veroja. Suomen ei pidä roikkua tuossa porukassa. Kun EU ei saa rajojaan vartioiduksi ja kun se antaa rikkaiden tulla Eurooppaan ja köyhien jäädä maihinsa, köyhätkin lähtevät jossain vaiheessa liikkeelle ja kaatavat koko Euroopan. Roomalaiset sinnittelivät kovalla politiikalla ja ankaralla kurilla valtakuntansa tuhatvuotiaaksi, mutta ahneiden Eurooppa ei selviydy ensimmäisestäkään vuosisadastaan. Suomen on säilytettävä tiukka moraali ja kansan on vaadittava lujaa meno- ja lain noudattamisen linjaa omissa toimissaan. Vain siten se voi kestää. Mutta nyt pantava poliitikot ja virkamiehet vastuuseen siitä, mihin ovat Suomen johtaneet. Tämä on hoidettava seuraavissa edunkuntavaaleissa ja valmistautuminen siihen on aloitettava heti. Jussi Halla-aholla on makea paikka ottaa poitiikassa ykkössija.

Kalle Erkkilä

En ole uskaltanut päästää vaimoani yksin kulkemaan keskustassa sitten syksyn 2015 invaasion, eikä hän ole halunnutkaan. Turun terroriteon jälkeen vielä vähemmän.

Mitä hittoa tässä pitäisi tehdä!? Ei poliisilla ole resursseja lisätä näkyvyyttä, eihän niillä ole nytkään miesvoimaa kuin tärkeimpiin tehtäviin.

Pitääkö meidän perustaa jonkinlaisia suojeluskuntia tai turvajoukkoja? Ne voisivat toimia yhteistyössä poliisin ja puolustuvoimien kanssa. Varustus voisi tulla viranomaisten taholta: turvaliivit, (kaasu)ase, pamppu ja käsiraudat jne.

Itse olen opiskeluaikoina tehnyt vartijan hommia, joten toimintatavat ovat tuttuja, eli voisin hyvinkin ajatella liittyväni sellaiseen toimintaan.

Toinen vaihtoehto voisi olla aselakien lievitys. Eli kuka tahansa hyvämaineinen Suomen kansalainen saisi ostaa käsiaseen omaksi ja läheisten turvaksi.

Järkevin vaihtoehto olisi passittaa kaikki laittomat tulijat takaisin Ruotsiin. Ja rajat kiinni, etteivät pääse palamaan tänne.

Onko kenelläkään muita ehdotuksia?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Hyvin perusteltuja huolia, Kalle esität. Näitä turvakysymyksiä pohditaan omassanikin ympäristössä. Missä se todellinen suomalaisen ihmisen turva on? Valtion ja kirkon - yhteiskuntamme historiallisten peruspilarien - huomio on kauan ollut muukalaisten paijaamisessa ja käsittämättömän sekakulttuurin tietoisessa rakentamisessa, jossa uutena, suojattavana ja edistettävänä osapuolena on maailman väkivaltaisin ja suveitsemattomin uskontokulttuuri, islam. Islam ei taivu eikä tee kompromisseja, se tahtoo valloittaa ja alistaa ja siten rakentaa herraluokan, joka elää alistettujen työllä ja alistetuilta riistetyllä varallisuudella. Islamissa on paljon kommunismin osioita. Kommunismin torjuimme, miksi suosisimme tätä?
EU:lla on jo vuosia olleet nopean toiminnan joukot? Missä ne ovat, miksi niitä ei ole käytetty torjumaan islamilaista invaasiota? Olen alun alkaenkin epäillyt, että nopean toiminnan joukot on perustettu unionin kansojen mahdollisten kapinoiden torjumiseen. Unionin haihattelijat tietävät, ettei liittovaltiota synny ilman kansallismielisten alistamista. Mahdollisiin kapinoihin tarvitaan voiman käyttöä, jos alistaminen "vihapuheilla" syyllistämällä ei riitä. Yle ja tilauslehtimediat ovat EU-eliitin alistamisvälineitä. On pöyristyttävää, että Ylelle annettiin verorahat työkaluikseen, jotta mahdollisia maksusta kieltäytyjiä voidaan syyttää veronkierrosta ja niskoittelusta valtiota vastaan.
Nämä ovat hyvin vaikeita asioita yksilön hoidettaviksi. Puolueille se on mahdollista, mutta johtajat ostetaan laittomuuden puolelle.
Mikä siis keinoksi? Suojakaartit ovat vahva turva, mutta niitä ei laillisesti voi synnyttää kansan puolella oleviksi joukoiksi valtiota vastaan. Itsenäisyytemme aamunkoitossa perustettiin Venäjän maaliskuun vallankumouksen jälkeen suojakaarteja molemmille osapuolille. Se ennen pitkää johti sisällissotaan. Ei ole hyvä ratkaisu. Mutta luulenpa, että valtiossamme nyt pohditaan suojautumiskeinoja oman kansan kansallismielisiä vastaan. En usko, että Turun terrorin jälkeen nostettu poliisin turvatason kohotus on toteutettu islamilaisen terroriuhan vuoksi, vaan siinä on otettu huomioon myös oman kansan keskuudesta mahdollisesti nouseva liikehdintä.
Maamme on tietoisilla poliittisilla valinnoilla johdetty tähän tilanteeseen. Talous on kuralla ja turvallisuus on saatettu uhanalaiseksi. Maata ollaan sisältä tietoisin valinnoin murentamassa liittovaltiokelpoiseksi. Näin asian näen. Tätä menoa en hyväksy.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Pitääkö meidän perustaa jonkinlaisia suojeluskuntia tai turvajoukkoja?

Sitä Niinistö kai tarkoitti, kun puhui toistemme turvaamisesta.

Kalle Erkkilä

No, se kai voidaan tulkita Puolustusvoimien ylipäälliön päiväkäskyksi?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #18

Puolustusvoimain ylipäällikkönä presidentti Niinistöllä olisi kyllä mahdollisuus voimakkaampaankin isännän äänen käyttöön. Hän on kansan suoralla vaalilla valitsema presidentti, joka on taitavasti hoitanut tehtäväänsä ja hän ansaitsisi valtaoikeuksiensa vahvistamista, jotta päästäisiin eduskunnan liian suureksi paisuneesta vallasta ulos. Presidentin vallan laajentaminen olisi välttämätöntä senkin vuoksi, että eduskunta ja hallitus eivät käytä valtaansa, koska se on annettu pois unionille ja komissiolle ja pelkurimaiset puolueet ja hallituksen ministerit eivät uskalla käyttää sitäkään valtaa mikä niillä todellisuudesa on. Suomi on EU:n vuoksi ja perustuslain muutosten vuoksi jokseenkin isännätön maa. Siksi täällä saavat epämääräiset maahan hiippailijat ja suoranaiset rikolliset kustannuksellamme mellastaa.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kyllähän meidän pitää perustaa, mutta onko nykyisen lälläripoliitikko- ja suvakkikaartin vallitessa ja hallitessa siihen edellytyksiä? Niinistö ylipäällikkönä voisi käyttää paljon kovempaa kieltä eikä piiloutua lakimiessaivartelun taakse. Kansa kaipaa selkokieltä ja suomalaismieltä. Suvakit ovat menettäneet puhevaltansa ajettuaan Suomen päin seinää.

Kalle Erkkilä Vastaus kommenttiin #19

Olen samaa mieltä, suvakit eivät enää ole relevantteja. Ovat tosiasioiden väärällä puolella.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #21

Kyllä siellä suvakkien takit heiluvat suuntaan jos toiseen. Mutta vain hetken, ja taas palaavat omille valheellisille poluilleen. Nyt ei pidä antaa periksi.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Suomeen pitäisi perustaa jälleen Suojeluskunta, joka voisi toimia tarvittaessa virkavallan apuna. Asetuksessa Suojeluskuntajärjestön tehtäviksi määriteltiin:
»Suojeluskuntain tarkoituksena on maan hallituksen ohjeiden mukaan edistää kansan puolustuskuntoisuutta sekä turvata laillista yhteiskuntajärjestystä.

Tämän toteuttamiseksi suojeluskunnat:

a) antavat sotilaallista kasvatusta suojeluskuntalaisille;
b) edistävät voimistelua, urheilua ja kansalaiskunnon kasvamista;
c) toimivat tarvittaessa varsinaisen armeijan tukena; ja
d) avustavat pyydettäessä järjestysviranomaisia.»

Tämä pykälä asetuksesta pysyi suurin piirtein samanlaisena koko järjestön olemassaolon ajan. Se teki suojeluskunnista kiinteän Suomen sotavoimien osan, jonka tärkein tehtävä oli toimia armeijan vapaaehtoisena reservinä.

Suojeluskunta lakkautettiin itänaapurin vaatimuksesta sodan jälkeisissä olosuhteissa. En näe mitään väärää siinä, etteikö sitä voisi perustaa uudelleen avustamaan tarvittaessa viranomaisia. Jo nimi Suojeluskunta pitää sisällään kansalaisten ja perustuslain suojelemisen.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Suojeluskunnat toimivat maamme laillisen hallituksen puolella niin rauhan kuin sodankin aikana. Ilman suojeluskuntia ja Lotta Svärd -järjestöä maamme tuskin olisi kyennyt puolustautumaan niin vapaussodassa kuin talvi- ja jatkosodassa. Siksi Stalin määräsi ne lakkautettaviksi.
Suojeluskunnat pitäisi perustaa nyt uudelleen, koska laajat osat maatamme ovat omien hädässä olevien kansalaisten huolenpitoa vailla. Tämä johtuu siitä, että EU:n Suomelle vahingollinen politiikka on riistänyt meiltä rajoilta rajavartiojoukot, kokonaisista maakunnista armeijan joukko-osastot, rajaseututyön ja aluepolitiikan sekä lukuisat järjestöt, jotka valtionavun turvin ovat hoitaneet ihmisten avustus- ja huolenpitotyötä. Vaikka kuinka paljon velkaa otetaan, rahaa ei riitä sinne missä sitä omassa maassa tarvittaisiin. Kaikki menee hukkaan, koska rehellisen työn antama siunaus puuttuu.Kaikkein ruminta on se, että omaa kansaa puolustavia syyllistetään laissa olemattomilla "vihapuheilla". Ihmisen luontoon kuuluu - Jumalan antamana ominaisuutena - viha. Se ei ole turha tunne ja sitä on oikeus tuntea suomalaisenkin, ei vain sen, joka suomalaisia ja eurooppalaisia haluaa tappaa.
Suurin Suomen turvallisuusuhka milestäni ovat ns. suomalaiset puolueet, jotka tosiasiassa eivät enää ole suomalaisia, vaan muukalaisten etua ajavia ja suomalaisen kansallisvaltion tuhoa tarkoittavia, jotta EU:n liittovaltio voisi laajassa mitassa toteutua. Nykyisissä puolueissa johtopaikoilla ei ole oman kansan etua ajavia ihmisiä, vaan seteliselkärankaisia EU:n pokkuroijia. He ovat luonnoltaan orjakansaa, joita puuttuu uskallus, tahto ja voima hoitaa niitä tehtäviä, joihin heidät Suomen kansan edustajina on valittu.
Suojeluskunnat voivat siis toteutua oloissa, joissa puolueiden, kirkon ja valtion tahto nousee oman kansan tahdon noudattamisesta. Nyt sitä ei valitettavasti ole. Se tahto palaa, kun kansa niin hoitaa asiat laillisissa vaaleissa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ehkä kodinturvajoukot Eesti Kodukaitsen tapaan olisi parempi nimitys.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #23

Kotien ja kansalaisten turvsa kyllä Suomessa kaivataan. Kodinturvajoukko -nimitys olisi kyllä suojeluskuntaa pehmeämpi. Aseettomat turvapartiot kaduilla lisäisivät turvallisuutta. Suojeluskunnatkin mielestäni tarvitaan. On tämä Eurooppa ja Suomikin jo saatettu niin kurjaan tilaan. Suvakkien pilaama Eurooppa. Säälittävää oli äsken katsoa MTV:ssä Pekka Haaviston esiintymistä maahanmuuttokysymyksessä. Mielestni Haavisto ei ole asenteiltaan suomalainen, jos on koskaan ollutkaan. Laura Huhtasaari esityi hienosti. Tosi suomalainen!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ehkä kodinturvajoukot Eesti Kodukaitsen tapaan olisi parempi nimitys.

Eero Mattila

Painavaa asiaa jälleen kerran. Kiitos!

#15 tuot asian todellisen taustan esille. Ilman suomalaisia järjestöjä ja politisoituneita virkamiehiä tämä laiton maahanmuuttoinvaasio ei olisi ollut mahdollinen. Suurin osa maahanmuuton kustannuksista päätyy suomalaisten järjestöjen, asianajajien ja yritysten taskuihin. Se lienee tässä tragediassa kaikkein kuvottavinta.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Oikein puhuttu, Eero! Kaiken minkä yllä sanoit, mielihyvin allekirjoitan. Hyväntekeväisyys on muuttunut velantekevyydeksi lastemme ja lastenlastemme päälle. Kun he joutuvat maksuvastuuseen, heidät on jo islamille alistettu EU:n islamilaisessa liittovaltiossa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset