Matti Kyllönen

Globalisaatio rumassa karvassaan

Maailmassa käydään nyt Yhdysvaltain aloittamaa, republikaanipresidentti Donald Trumpin johtamaa kampanjaa globalisaatiota eli ”maapalloistumista” vastaan. Globalisaatioliikkeen johtoideana on vapaus ja toteuttamisen aseena vapaakauppa. 

”Vapaus” tarkoittaa vapautta kaikista rajoitteista, valtioiden välisistä rajoista, uskonnoista, roduista ja tavoista. ”Vapaakauppa” tarkoittaa kaupan vapautta tulleista, kansallisvaltioiden harjoittamasta verotuksesta ja säätelystä. Jotta ”vapautta” eivät mitkään kansallisvaltioden perinteisesti harjoittamat suojatoimet rajoita, he asteittain ajavat alas kansalliset tiedustelu-, poliisi- tuomioistuinlaitokset ja niveltävät ne eurooppalaiseen liittovaltiolaitokseen, jota tietoisesti kehitetään kuljettamalla sitä kriisistä toiseen suomatta kansalaisille hetken huoahdusta ennen uuden kriisin kaatumista päälle.

Aivan uutta historiassamme on, että samanaikaisesti on monta korkeaa poliisiupseeria syytteessä rikoksista epäiltynä. Poliisitoimen kilpeä tämä naarmuttaa, mutta oikeuslaitosta tämä saattaa kirkastaa.

Suomen kansallista valtaa on luovutettu maailmalle

Suomen kansallinen liikkumatila on unionilainsäädönnöllä ja tsaarinajasta muistuttavilla direktiivi-ukaaseilla viety ehkä jo noin kolmannekseen siitä, mitä se oli Suomen itsenäisyysaikana 1917-1995. Moni kansalainen kanssani ihmettellee, miten tähän lainsäädäntöitsenäisyyden menettämiseen, velkaorjuuteen ja oman kansan tulevaisuususkon kadottamiseen (alhainen syntyvyys, suurten miesjoukkojen syrjäytyminen) on jouduttu?

Miksi luotettavana, oman kotiseudun ja kotimaan uskollisena kansalaisena tunnettu ihminen eduskuntaan tai EU-parlamenttiin päästyään unohtaa lähettäjäinsä antaman tehtävän ja alkaakin ajaa ”EU:n” tai globalisaation etua, mutta ei Suomen? Kuka käskee? Puolue, EU, vai salaseura Bildergergin opit omaksunut taluttaja?

Suomalainen demokratiakäsitys on sairastunut

Demokratiakäsitys on mennyt kummalliseksi: jos kansalainen vaaleissa äänestää Perussuomalaista puoluetta tai lausuu yleensä jotain kritiikkiä hallitusvaltaa tai maahanmuuttoa kohtaan, hän joutuu arvostelun ja panettelun kohteeksi. Omaa valtiota ja kansaa ei saa ainakaan julkisesti puolustaa. Vallassa olivat ovat siis globalisteja, muukalaisvallan ajajia Suomessa.

Perussuomalaisen puolueen viime vaalivoitto ei valtaa pitävien mielestä ollutkaan ”oikea voitto”; äänestäjät äänestivät väärin. Siksi muiden puolueiden toimesta puolue piti hajottaa, jotta hallitus voisi jatkaa. Hallitus on rampa. Siksi se ei saa sotea maaliin.

Demokratian nykytulkinta on epädemokraattinen, mutta unionillehan tämä ei ole vierasta: väärin äänestänyttä kansaa pitää opettaa äänestämään niin monta kertaa että saadaan oikea tulos.

Globaali vapaakauppa on hyvin tuhoisa kansalliselle työlle. Globalistit perustelevan työn kaappaamista sillä, että vapaakauppa antaa työtä kehitysmaihin. Jokainen itseään kunnioittava maa ajaa omaa etuaan, kuten nyt myös USA. Kauppavajeet kuriin myös Suomessa; turhat ulkomaanvut pois.

Monet suomalaiset yritykset menivät Kiinaan, mutta monet ovat sieltä palailleet, osin kansallisista toimistammekin johtuen. Mutta vieläkään ei anneta tunnustusta oman maan työttömille, kun huudetaan maahanmuuton välttämättömyydestä. Oma kansalainen on toki movitoivoituneempi tekemään työtä Suomessa kuin muukalainen.

Vastaus globalisaatio-ongelmiin: valta ja vastuu kansallisvaltioille kaikissa maanosissa 

Miksi EU ja globalisaatio saavat niin kovaa vastustusta osakseen? Syy on väärässä, suurten kansanjoukkojen etujen ja tahdon vastaisessa politiikassa. Suuri osa Suomesta on heitteillä. Syrjäseudut kaikkialla Euroopassa on tyhjentymässä. Näille alueille koetetaan istuttaa tuhansien kilometrien takaa tulleita ”turvapaikanhakijoita”, suomalaisten maksun päähän. Kasveilla ja eläimillä on aikain kuluessa muodostuneet reviirinsä, niin myös ihmisellä. Evoluutiouskovaisille tämän tulisi olla selviö.

Onko oikein, että Afrikan ja Arabian maista ja Aasiasta tulee Eurooppaan miljoonittain väkeä? Globalistit kehuvat heidän olevan korkeasti koulutettua väkeä, joka hyödyttää myös Suomea. Mikä oikeus meillä on houkutella kehitysmaista sen parasta porukkaa meille työtä tekemään? Miten käy näiden ihmisten lähtömaiden, jos kehitysavulla ym. on autettu kansoja jalkeille ja edunsaajat pakenevat maasta. Riistämällä sieltä parhaat ihmiset pois, saatamme nämä maat entistä pahempaan syöksykierteeseen. Tämä on vastuutonta ja perin itsekästä siirtomaavaltapolitiikkaa.

Maailmanhallituksen YK:n on saatava työ Afikassa raiteilleen, nousukiitoon. Syntyvyys on saatava aisoihin, sillä maailma ei tätä väestönlisäyksen vauhtia kestä.

Luonto pitää kyllä puolensa. Helteet, sateet ja pakkaset kovenevat. Ei tarvitse olla suurikaan ennustaja vakuuttuakseen, että luonto syystäkin kurittaa meitä. Kansallisvaltioita hävittämällä ja rikkaiden valtaa ja omaisuutta lisäämällä ei maailman ongelmia korjata.

Globalistien karvat ovat haisevat ja rumat, kansallismielisten puvut kirkkaat ja heidän sydämensä paikallaan, kunhan kansa pitää suitsista tiukasti kiinni. Pitäkäämme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Risto Koivula

Maailmanvapaakauppa ei voi perustustua yhden kansallisvaltion kansalliselle valuutalle, joka voi sitten yksinlainata ulos sellaista "arvoa", jopta sillä ei itsellään ole. Se yksi valtio verottaa ja säätelee silloin kaikkea, mitä maailmassa tapahtuu. Trump käsittää, ettei sellsisessa ole nitään järkeä, eikä USA:lla ei kenelläkään muullakaan ole olkapäitä sellaiseksi ns. ultaimperialistivaltioksi.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Onko joku kansallisvaltio nyt pyrkimässä kuvailemaasi tavoitteeseen? Trumpista en ole sellaista pyrkimystä havainnut. Hän pyrkii tullein suojelemaan maansa kauppaa, mieluummin pirstomaan suuria kauppayksiköitä, ei suurentamaan niitä.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Älyttömän hyvä kirjoitus!

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Älyttömän hyvä kirjoitus!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Nimenomaan - hyvin älytön kirjoitus. Jostain syystä uskonto ja moraalittomuuden kauhistelu puuttui tällä kertaa.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Uusliberalismin siivittämä globalisaatio, jossa valta ja omaisuus "vapaasti " kasaantuu yhä harvempien käsiin. Köyhät taas puolestaan köyhtyvät yhä enemmän. Kaikki hyötyvät toitottavat globalistit, mutta sattuu vain niin, että "eräät harvat" hyötyvät eniten.
Globalistien ovelasti ajama hyvinvointiyhteiskuntien ja kansalloisvaltioiden romutusohjelma on joutunut vastatuuleen jo pari vuotta sitten.

Donald Trump on näkyvin ja äänekkäin hahmo globalismin romuttamisessa. Hyvin on edennyt, mutta vastustus on raivoisaa.
Surullista on , että Suomen poliittinen ja mediaeliitti on hiljaa kuin hiiret.Ilman aktiivista ulkomaisten medioiden seurantaa itsekikin olisi todella Impivaarassa. Nyt siellä on itsensä eliitin altistamaja manipuloitu massa.
Hyvä esimerkki on maamme suurin puolue- nukkuvat- 40 %:n kannatuksella. Kuka saisi heidät hereille?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Globalisaationvastainen liike on todella lähes yhtä vanha kuin globalisaatiovyörytyskin. Suomessa lähtökohta lienee unioniin liittyminen 1995. Unionista ei tullut sitä mitä luvattiin. Itsekin kannatin äänestyksessä sitä, mutta jouduin varsin pian kääntymään sitä vastaan. 57 prosentin unionikannatus ei antanut oikeutta vaalin voittajille kääntyä leimaamaan toinen puoli kansasta jotenkin typeriksi, vanhoillisiksi.
Koko unionia leimaa ylimielisyys ja kaiken särkevä vallankumouksellisuus. Media on ottanut tehtäväkseen Suomen kaatamisen. Maksajiksi kyllä Suomen kannattajat kelpaavat, eivät muuhun. Mutta kansojen historiaa ja kansoja ei noin vain voida heittää roskakoriin. Jotka tätä yrittävät, tulevat itse sinne heitetyiksi.
USA:n äänestäjät äänestivät D. Trumpin presidentiksi. Vuoden 2016 vaali oli maailman mahtavimman valtion kannanotto terveemmän ja inhimillisemmän maailman puolesta.
Työ ja verot takaisin omaan maahan. Samaa tavoitetta meillä on ajanut kannatukseltaan mitaten vahvimmin PS. Perussuomalaisten lisäksi kansallismieliseen rintamaan tulee lukea monta muuta puoluetta. Yhdessä ne ovat vahvat.
Maailmanlaajuisesti on kysymys rahan ja politiikan välisestä taistelusta. Kansa ja valtio ovat itseisarvo. Kansallista itsenäisyyttä tavoitellaan edelleen ja itsenäisyyden puolesta ollaan valmiit taistelemaan, jopa kuolemaan asti. Tätä ihmisen ominaisuutta ei kansalta voida ostaa pois.
Selkärangattomat kumartavat rahaa, selkärankaiset seisovat omilla jaloillaan koettaen tulla toimeen olosuhteissa, joissa heidän ihmisarvonsa kyseenalaistetaan, heidän työnsä viedään ja työn saaminen estetään.
Mediassa suuna päänä huutavat ne muukalaiset, jotka veronmaksajien varoin on nostettu estradeille raivaamaan tietä yhä uusille elätettäville. "Rajattomassa maailmassa ei voida estää ihmisten vapaata siirtymistä maasta toiseen." Jotensakin noin sanoi eräs Ylen "jälkiviisas" äskettäin.
Tällaiset esiintyjät eivät lavenna rajattoman siirtolaisuuden hyväksyntää, vaan toimivat sitä vastaan. Voitoksi tämä kansallismielisille kääntyy. Mutta työtä on tehtävä. Työtä oman kansamme ja maamme ja myös niiden kansojen, joiden keskuudesta luopiot varoineen karkaavat muihin maihin jättäen maanpuolustusvelvollisuutensa suorittamatta maansa ollessa sisällissodassa. Raukkamaisesti he hävittävät paperinsa ja etsivät muka turvaa Suomesta, hyväntahtoisten ja itsekkäiden hölmöjen seteliselkärankaisten hallitsemasta maasta.
Kukaan vastuullinen ihminen ei hädässä hävitä papereitaan, vaan viimeiseen asti niitä varjelee kyetäkseen todistamaan identiteettinsä.
Johtopäätökseni vuoden 2015 ihmisvyöryn salakuljettamisesta Eurooppaan ja Suomeen on se, että tuollaisten ihmismäärien kuljettaminen ei voi tapahtua ilman ennalta valmistettua suunnitelmaa ja ilman liikkeen piirissä käytävää pimeää kauppaa. Kun kaikki tapahtuu muka kristilliseen laupeuteen ja lempeyteen vedoten, tehty rikos on sitäkin raskauttavampi, kun ratsastetaan kansan syvien rivien pyhimpiä arvoja pilkanalaiseksi saattaen.
Martti Issakainen. On kuten sanot, Suomen poliittinen ja mediaelitti on hiirenhiljaa. Kun oman kansan riiston puolustamisen perustukset ovat kadoksissa, on huono puolustautua muutoin kuin vaikenemalla ja odottaen, että kansan ääni hukkuu jukisen paineen alla. Mutta näin se ei mene. Rikokset omaa kansaa vastaan eivät koskaan unohdu. "Eurooppalaisuuden" ja "globalismin" alttarille on Suomesta kannettu miljardeja ja taas miljardeja euroja ja tänne on haalittu ihmisiä, joilla ei ole juurikaan mahdollisuuksia/halua elää täällä omalla työllään. Heidän houkuttelunsa tulla Suomeen ja ollut rikos ihmisyyttä vastaan. On luovuttamaton ihmisoikeus syntyä, elää ja tehdä työtä isiensä ja äitiensä maassa, juurillaan, ja suorittaa siinä elämäntehtävänsä.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Sitten kun valtamedia sanoo jotain, niin se on linjassa globalistien kanssa.Keisarin uusia vaatteita valmistetaan kiireellä ja kalliisti veronmaksajan kukkarosta. Sinun ja minun. Koetetaan kestää, vai mennäänkö joukolla kadulle?
Uusliberalistien ylipapit hyvin leikatuissa asuissaan saavat runsaasti Tv- ym mediasaikaa ja tilaa esittää"viisaita, ja"syviä" ajatuksia maailmasta, osakekursseista, köyhien auttamatta jättämisestä, koska itsehän ovat osansa valinneet.
Sitä paitsi köyhät ovat "tyhmiä", siksi koska ovat köyhiä! Kehitysapu lakkautettava tehottomana. Veroparatiiseista on turha keskustella eikä tyhmiin kysymyksiin viitsi muutenkaan vastata. Sehän on lallista?( pieni otos uuslibearalismin opista).
Viime vuonna maailman 8 rikkainta omisti enemmän kuin puolet rakkaan telluksemme väestöstä.Sekään ei riitä. Kai ennen pitkää yksi omistaa yli puolet ja mielellään kaikki. Tärkeintähän on ,että Show must go on.Eikö niin?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #12

Olen samaa mieltä kanssasi, Martti. On helppoa olla globalisti, liberaali, uusliberaali, suvaitsevainen, koska mitään ei tarvitse perustella. Olla möllötetään vaan ja ollaan tekevinään hyvää, kun kannatetaan muukalaisuutta ja maan miehitystä muka auttamalla hädänalaisia. Itse kuitenkaan panna tikkua ristiin, vaan ollaan tekevinään hyvää ja lähetetään lasku valtiolle, veronmaksajille, tulevien sukupolvien maksun päähän. Jos joku sanoo arvostelevan sanan, laitetaan hirvittävä ryöppy kaikkiin mahdollisiin medioihin ja koetetaan tehdä vaikeaksi arvostelijan elämä. - Tähän menoon on saatava pysäys. Suomi ja koko Eurooppa menetetään muukalaisille, vieraille ihmisille, vieraalle kulttuurille, islamille. Mikä silloin maailmaa auttaa, kun maailman johtava, lahjakkain ja siksi vaurain kulttuuri, länsimainen kulttuuri, menehtyy omaan hyväuskoisuuteensa ja tyhmyyteensä.

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

Olen samaa mieltä globalisaation kurjistavista vaikutuksista, ellei sille ole mitään kontrollia.
TTIP-sopimus olisi ollut kauhea muutos Euroopalle. Onneksi siitä ei tullut mitään: https://yle.fi/uutiset/3-9288838

Nyt pitäisi aloittaa perusteellinen pohdinta valtion ja valtioliittojen välisistä oikeuksista suhteessa kaupankäyntiin ja vahvempien etuihin.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Toisen maailmansodan lopulla heinäkuussa 1944 USA:ssa Bretton Woodsissa Yhdistyneiden Kansakuntien 44 jäsenvaltion edustajien kesken solmitut sopimukset valuuttaolojen ja kansainvälisen maksuliikkeen järjestelyistä sekä Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) ja Kansainvälinen jälleenrakennuspankin (BIS) perustamisesta ovat toimineet varsin hyvin, mutta maailman muuttuessa on kritiikki niitä kohtaan kasvanut.
USA:ta ärsyttää erityisesti Kiinan kanssa käytävän kaupan valtava alijäämä, joka syntyy mm. siitä ettei Kiina käyttää suojatulleja USA:n tuontia vastaan, kun taas se vaatii itselleen USA:n porteilla mahdollisimman suurta vapaakauppaa. Pitkän tällaisen jatkumon seurauksena USA on rankasti velkaantunut Kiinalle.
Kiinan halpatyövoiman ja raaka-aineiden vuoksi länsimaista on siirtynyt yrityksiä ja työpaikkoja Kiinaan. Vallitsee myös jyrkkä ristiriita Bretton Woodsin sopimuksen henkeen siinä, että järjestelmä luotiin länsivaltojen, voittajavaltojen ja erityisesti USA:n näkökantoja palvelevaksi. Nyt kuitenkin ollaan tilanteessa, jossa kommunistinen diktatuurimaa Kiina hyödyntää järjestelmää ihan muulta kuin alkuperäiseltä perustalta.
Kun "golbaaliin vapauteen" liittyy ovela, myös Suomessa propagoitu idea sellaisista "ihmisoikeuksista", jotka sallivat ja vaativat ihmisten oikeutta liikkua järjestelmästä toiseen, maasta toiseen, turvapaikanhakijoina, elintasopakolaisia tai muuten vain paeta vastuitaan omassa maassaan ja hypätä länsimaiseen hyvinvointiin eurooppalaisten ja amerikkalaista kustannuksella.
Tässä viedään yksilötasolle se vääryys, mikä on koettu valtioiden yrittäessä loikata kommunismista markkinatalouteen. Sitähän yritti valtiona Venäjä siirtyessään agraarivaltiosta teollisuusvaltioksi kommunismin kautta ja toisen kerran siirtyessään kommunismista nykyisen kapitalistiseen harvainvaltaan.
Samaa temppua yritti Kiina 1947 alkaen ja nyt edelleen formuloidessaan epäonnistuneen kommunismin harvainvaltaiseksi kapitalismiksi. - Kuitenkaan valtion, yhtä lailla kuin yksityisen ihmisen, on mahdotonta hypätä kehtystasolta toiselle liian pitkin harppauksin. Ylipitkästä hypystä seuraa aina rangaistus. Niin on käynyt myös EU:lle, joka liian pitkien ja väkivaltaisten hyppyjen vuoksi on ajautunut happivajeeseen ja julkisen hoipertelun tielle.
"Vanhassa järjestelmässä" siirtolaisia vastaanottavat maat asettivat kiintiöitä tulijoille turvaten siten sekä tulijain että vastaanottajan edut. Ovathan EU:ssakin kiintiöt, mutta niistä ei piitata, ja koska EU sallii rikollisjärjestöjen harjoittaa väkivaltaista tunkeutumista jäsenmaihinsa, kiintiöt ja kaikki muutkin periaatteet ovat romuttuneet.
Tämä on johtanut kansallisvaltioiden ja myös Bretton Woodsin periaatteiden romuttumiseen, koska IMF luotottaa jäsenmaitaan - usein pakkotilanteessa - melko heppoisin perustein. Mainittakoon esimerkkinä mm. Kreikka, johon on pumpattu valtavat määrät jäsenmaiden vastuulla olevaa rahaa, esimerkkinä Suomi, joka on käytännössä "sijoittanut" Kreikkaan suomalaisten maksettavaksi jäävää rahaa useita miljardeja euroja. Maahanmuutto Suomeen kasvattaa Suomen velkaa ulkomaille useiden miljardien euron arvosta vuosittain. Tämä ei hallitusta eikä eduskuntaakaan huolestuta; jos pudotaan, itse rakennettu hillotolppa ruokkii raatajansa avokätisesti.
IMF:n periaatteisiin on kuulunut, että jäsenmaat maksavat rahaston pääomaosuutensa osaksi kullassa. Tämähän on kansainvälisen lainanannon yleinen periaate. Itsenäisen valtion tunnusmerkkejä ovat mm. talouden omavaraisuuden tila, armeijan puolustuskyky ja maan keskuspankin kultavaranto. Nyky-Suomessa ei näistä asioita julkisesti puhuta mitään. Olisi hyvä julkisesti antaa tietoa, paljonko Suomen kultavarannosta on Suomen Pankissa Helsingissä ja paljonko sitä Euroopan Keskuspankissa ja paljonko kenties muualla.
EU:n kannattajat ovat asemoineet Suomen valtion niin tiukasti kultavarantonsa puolesta EKP:hen, että sieltä ei niin vain lähdetä "lätkimään".
Presidentti Trump on hyvällä asialla koko maailman kannalta. Kannattajiensa tahdon mukaisesti hän hoitaa vaalilupauksiaan. Jos länsi tahtoo tulevaisuudessa olla todellakin vapaan maailman puolustaja ja kehityksen kärkialue, on aika toimia. Aikaa ei ole paljon, koska liian hyvälle ja liian helpolle opetettu liikkuva maailman kulkuväestö ottaa vallan ja tekee Euroopalle "Roomat". Globalistithan eivät omia rahojaan menetä, koska ne ovat kiinni kullassa tai/ja heidän hallitsemissaan lakien ulkopuolella olevissa veroparatiiseissa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Olisi hyvä julkisesti antaa tietoa, paljonko Suomen kultavarannosta on Suomen Pankissa Helsingissä"

Tästä oli joskus juttua, muistaakseni pääosa Suomen kultavarannosta on Lontoossa, en ole varma onko Suomessa mitään. Liittyiköhän tämä kullan luovuttaminen EU:n, onhan eläkevarallisuutemmekin lainojemme panttina.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #10

Vuodelta 2013 on verkossa Suomen Pankin julkaisema tieto Suomen kultavarannon jakaantumisesta eri kohteisiin. Suomen Pankissa on jotain, mutta myös Lontoossa, kuten Jarmo totesit. Ruotsissakin taisi olla jotain. Sen tuoreempaa tietoa ei ole, ja kuinka paljon onkaan sen jälkeen tapahtunut. Sekään vuoden 2013 tieto ei kerro siitä onko kulta Suomen vapaasti käytettävissä olevaa, siis omaa, sehän voi olla myös vakuutena jollekin toiselle. Velkataakkamme on kasvanut rajusti. Vakuus jokaiseen euroon tulee olla. Tiivistäen voi sanoa, että jokainen kustannuksellamme elävä muukalainen syö kultaamme. Viime vuonna menetettiin kullastamme 4 mrd uuden valtionvelan kautta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset