Matti Kyllönen

EU:n liittovaltiohanke huojuu – kansallisvaltiot vahvistuvat

Tällä vuosikymmenellä kasvaneet maailman turvallisuusongelmat koskettavat myös Eurooppaa ja Suomea. Luomakunnassa näkyvät häiriötilat ovat heijastumia globaaleista ja maapallon sisäisistä muutoksista, joille ihminen ei juuri voi mitään. Nykyisin huomio kiinnitetään ilmastonmuutoksiin ja niiden varjolla ihmisille syötetään ylhäältä käskyjä ja ohjeita, joiden mukaan ihmisen tulee elää. Euroopassa ja Suomessakin on syyllistämisen kohteena tavallinen kansa, eivät koskaan puolueet ja yhteiskunnalliset päättäjät.

Ensimmäisen maailmanssodan jälkeisiin ongelmiin leimattiin syypääksi Saksa. Saksa nousi ja syyllisti juutalaiset. Toinen maailmansota syyllisti Saksan ja Japanin. Voittajat sanelivat rauhanehdot, perustivat YK:n ja julkaisivat julistukset, joiden mukaan maailman tulisi elää.

Koska maailma on ratkaisevalla tavalla muuttunut, YK ja sen useat julistukset ovat menettäneet merkityksensä. YK:ssa vahvoina vaikuttajina ovat maat, jotka ovat saamamiehiä. Maksajina ovat pääasiassa Euroopan maat ja USA. Ristiriita julistusten antajien ja maksajien kesken on käynyt kestämättömäksi. Tästä tosiasiasta ei toki puhuta, Suomen mediakin pitää jopäiväisenä sylkykuppina presidentti D. Trumpia, Euroopan maahanmuuttokriittisiä puolueita ja Suomen perussuomalaista puoluetta.

Raharikkaiden maailmanhallitustavoite horjuu – EU hajoamistilassa?

”Uutta golobaalia maailmaa” muodostetaan nyt globaalissa hengessä. Tavoitteena on rikkaiden maiden muodostama maailmanhallitus. Globaalin hallituksen muodostaisivat maanosien vahvimmat maat. Euroopan unioni olisi Eurooppaa hallitseva liittovaltio, jonka alle kansallisvaltiot alistetaan. Euroopan pääakselin muodostavat Saksa ja Ranska. Muut ovat perässäjuoksijoita, maksajia ja rikkaiden peesaajia.

Britannia ei tähän komentoon alistu. Siitä on seurannut eroprosessi Brexit. EU ei mielellään päästä Britanniaa irti ja on tehnyt eron vaikeaksi. Suomalaisille ja muille Euroopan kansallisille puolueille EU ilkkuu, että yrittäkääpä lähteä joukosta pois; eroaminen tehdään todella vaikeaksi.

Tässä hallinnon mallissa noudatetaan Neuvostoliiton esikuvaa, jossa jokaisella osavaltiolla oli yksi luonnonvaroihinsa perustuva suuri osatehtävä liittovaltiossa hoidettavanaan. Jos joku yritti lähteä, toiset eivät voineet eroa hyväksyä, koska tarvitsivat eroavan maan luonnonvaroja ja tuotteita. Toisaalta eroava ei voinut lähteä, koska se ei tullut toimeen pelkällä omalla osaamisellaan ja omilla varoillaan.

Jos kuitenkin joku valtio todella pyrki eroon tai kapinoi, se alistettiin Varsovan liiton armeijalla (Itä-Saksa, Unkari, Tsekkoslovakia). NL kaatui sisältäpäin. Miten käy EU:n, sen aika näyttää. Liittovaltiota ei ainakaan tule. EU joko hajoaa osiin ja jää tulliliitoksi tai loppuu kokonaan.

Suomi jäänyt EU:n orpopojaksi – oma kansa köyhtyy ja vähenee, muukalaiset valtaavat maan

EU:ssa työnjako on suoritettu. Suomen itäiset ja pohjoiset laitaosat on jätetty oman onnensa nojaan. Armeijaa ja poliisia on supistettu. Virheitä yritetään nyt kosmeettisin käsittelyin parantaa, mutta jatkuva velkaantuminen vie rahat Suomelta, koska hallitukset ovat sitoutuneet pitämään suuremman huolen ulkomaista ja tänne tulevista muukalaisista kuin Suomen omasta kansasta.

Suomen kansallisen turvallisuuden ja omavaraisuuden kannalta tärkeitä alueita on menetetty. Työ on karannut maasta. Satoja tuhansia ihmisiä on syrjäytetty työstä. Muukalaista työvoimaa tuodaan maahan rajattomasti alipalkattuna. Muukalaisten huolto maksaa miljardeja vuodessa, mutta todellisia lukuja ei tutkita eikä julkisteta, vaikka kolmen puolueen hallitusohjelmassa niin on luvattu.

Universaalia siirtolaisen ihmisoikeutta” ei ole olemassa

”Turvapaikan hakemisen nimissä” on luotu Eurooppaan ja USA:han suuntautuva ”vapaa siirtolaisuus”, jonka ideologiseksi perustaksi on julistettu ”universaalit ihmisoikeudet”. Tällä ”oikeudella” Suomeen syksyllä 2015 vyöryi läpi Euroopan ja Ruotsin lähes 33 000 muukalaista. He vaelsivat läpi Schengen -alueen ja hakivat turvapaikkaa Suomesta, vaikka heidän olisi Schengen -sopimuksen mukaan hakea turvapaikkaa siinä maassa mihin ensiksi olivat tulleet.

Raskain syyllisyyden taakka on langennut Sipilän, Orpon ja Soinin hallituksen päälle. Syyllistetyt ovat vedonneet maailmalaajuisiin sopimuksiin, jotka ovat pakottaneet heidät päästämään muukalaiset maahan. Mediassa on nähtävillä hyvinkin tarkkoja selontekoja siitä, mitä 2015 maan johdon ja hallituksen sekä eduskunnan toimesta tehtiin, jotta Suomi saatiin sidotuksi Euroopan -laajuiseen ahdinkoon ja kasvavaan velkakierteeseen.

Kansalaisen silmissä moiset teot ja niiden salaaminen kansalaisilta antavat halveksittavan kuvan Suomen demokratiasta. Kun hallitus ei omia virheitään kykene tunnustamaan, se ”vihapuheiden” metsästyksellä koettaa juuria vastustuksen.

Suoraselkäinen suomalaisuus tuonee perussuomalaisille kolmannen voiton

Perussuomalaisessa puolueessa mentiin jo vuoden 2011 eduskuntavaaleihin maahanmuuton ja erityisesti islamin leviämisestä varoittavin äänenpäinoin. Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa sama maahanmuuton vastaisuus toistui ja komea vaalitulos vei puolueen hallitukseen. Kokoomus ja keskustapuolue pelkäsivät perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tarmokkuudellaan estävän maahanmuutosta hallitusohjelmaan kirjatun aineiston vesittämisen. Siksi perussuomalaisten puolue piti hajottaa.

Perussuomalaisten vaino nyt tulevien vaalien alla on käynyt entistäkin räikeämmäksi. Sananvapautta rankasti rajoitetaan. Samaa kohtelua saavat vastaavat puolueet monissa muissa Euroopan maissa. EU ja sen valtapuolueet ovat itse syypäät Euroopan ongelmiin. Nämä ongelmat Suomen osalta ratkaistaan huhtikuun eduskuntavaaleissa. Ehkäpä kolmas perättäinen vaalivoitto toden sanoo ja kansallisvaltiot saavat valtansa ja oikeutensa takaisin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (101 kommenttia)

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Hyvin kirjoitettu! Samat ovat ajatukset täälläkin. Mitäpä tuohon lisäämään...

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

"EU ja sen valtapuolueet ovat itse syypäät Euroopan ongelmiin."

Yllä olevasta olen täysin samaa mieltä. Kun katsoo päättäjien touhuja tavallisen ihmisen perspektiivistä, ne näyttävät sinisilmäiseltä hölmöilyltä tai vaihtoehtoisesti päätösten takana on jokin piiloagenda. Veikkaan näiden yhdistelmää.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Bilderbergiläiset ja muut maailmanhallituksen ajajat hämärtävät tietoisesti puhumisen todellisista päämääristään, kansallisvaltioiden hävittämisestä. Välitavoite on Euroopan liittovaltio, jonka alkupaukut on ammuttu 1950-luvulla.
Vapaakauppa-alueet on aina ensimmäinen tavoite, sitten tulee asteittain liittovaltio. Suomen osalta liittovaltioasia alkoi 1980-luvulla, jolloin tietoisesti annettiin vapaakaupan avulla ja helpolla rahapolitiikalla antaa yritysten velkaantua ulkomaille. Kansalliset pankit ja Suomen markka saatettiin vaikeuksiin. Seurasi lama, jonka aikana nujerrettiin markka ja pk-yrittäjät kaatamalla pankkien saatavat näiden niskaan (Koiviston konklaavi).
Vieläkään eivät pk-yritykset ole siitä toipuneet. Uutta roskaa tulee päälle koko ajan. Pääoman, työvoiman ja yritysten vapaa liikkuvuus veivät yrityksiä Kiinaan. Diktatuurivaltio vaurastui. USA:n ja Kiinan vastakohtaisuus on tämän seurausta, jota epäkohtaa Trump koettaa nyt oikaista. Luonnollisessti tämä on Ylelle ja suomalaisille suvakkimedioille myrkkyä. Trump on sylkykuppi globalisaatioihmisille.
Maahanmuutto Eurooppaan ja USA:han on tarjoitettu sekoittamaan ko. alueiden talous. Jatkuva ahdinko ja uusien kriisien syöttäminen entisten päälle on tarkoitettu pitämään ihmiset ja pienyritykset jatkuvassa pelossa, jotta isot kansainväliset firmat menestyisivät.
"Ilmastonmuutos" on ase, jota isot valtiot eivät itseensä sovella, mutta pienet kuten Suomi pöljyyksissään noudattavat. "Vihapuheet" ovat rikoslakiin kuulumattomat aseet rehellisiä ihmisiä kohtaan. Muukalaisten elättämisen ja asuttamisen tarkoitusena on sekoittaa kansat. "MOnikulttuurisuus" tavoittelee samaa. Kansallinen perusväestö koetetaan saada heikkenemään. Siinä on Suomessa onnistuttu. Syntyvyys on alhaalla. Muukalaisten lisääntyminen suomalaisia nopeammin kiihdyttää väestön vaihtoa. Avioliiton polkeminen, perheiden hajottaminen, homojen ja homoaviolliittojen suosiminen kiihdyttävän kansan katoamista.
Poliisin vahvistaminen ja EU:n kriisihallintajoukkojen varustaminen ovat tarkoitetut oman kansan kapinoita torjumaan. Ranskan tilanne on kuvaava. Keltaliivit ovat kansallinen vastaisku sortoa ja kansan hävittämistä vastaan.
Englanti haluaa unionista irti juuri maahanmuuton vuoksi. Omaa rahaa se ei koskaan hävittänyt. Arvioin että USA ja Britannia alkavat pelata yhteen siten, että ne sulkeutuvat yhteen ja ovat merkittävä vastavoima Kiinalle. Tämä on Euroopallekin hyväksi.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kyllä se siltä näyttää ja sitä se on. Kun katsoo Bilderbergin osanottoluetteloa suomalaisten ja "unionilaisten" osalta, niin ei pety. EU:ta ja Suomea viedään juuri heidän ohjelmansa mukaisesti. Katolinen kirkko ja ev.lut. kirkko on vedetty mukaan tavoitteella saada katolinen kirkko voimaan koko maailmassa. Miksi Vatikaaniin ei ole tehty yhtään terrori-iskua? Miksi paavin kirkon raiskaajat saada olla rauhassa? Joku näytelmään kuuluva paavin "tuomiolaiselma" joskus, ei muuta. Islamilaisen terrorin annetaan jatkaa koko unionin alueela, vaikka sen tekemät ihmisoikeusloukkaukset ovat tuomittavia ja hirvittäviä, tapahtuivatpa ne missä tahansa. Miksi Suomi ei ota opiksi Ruotsin ja sitä aikaisemmin "antautuneiden" maiden kohtalosta, vaan jatkaa samalla tiellä? Miksi rajatarkastuksia edes Ruotsin rajalla ei pidetä, vaikka Ruotsi vuotaa ja suorastaan työntää muukalaisia Suomeen vetääkseen Suomen saman kohtalon alle?
Vielä on huomautettava, että suomalaisia toimittajia on jo 1990-luvulta lähtien käytetty unionin varoilla Brysselissä opintomatkalla. Siellä heidät sitoutetaan toimimaan EU:n vallan edistämiseksi Suomessa. Papeille on järjestetty samanlaista "opetusta" - papithan ev.lut. kiron vievät paavin syiin. Ex-arkkipiispa Mäkinenhän oli käytöksensä ja puheidensa perusteella täysin myyty paavinkirkolle ja islamille.
Hiljattain luin eräästä sanomalehdestä, kun nuori pappi kehui käyneensä tutustumismatkalla Brysselissä. Hän opasti lukijoitaan nauttimaan EU:n hyvyydestä ja uskollisuutensa todistukseksi haukkui perussuomalaiset - aivan kuin hänen seurakunnassaan ei olisi yhtään (tavaskelpoista) seurakuntalaista. Eräs kuusamolaispappihan on haukkunut perussuomalaiset, ruotsidemokraatit ja eräät ihmiset nimeltä mainiten Hitleriäkin pahemmiksi rasisteiksi ja natseiksi.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Miksi ei esimerkiksi ole luotu lakia, joissa on selkeät käyttäytymisen säännöt rangaisatuksineen päivineen. Mitä ajattelet alla olevista mietteistäni?

Uusi laki, jonka voimaanastumispäivästä lähtien tapahtuu seuraavaa:

1. Väkivaltarikos (raiskaus, tappo, murha) johtaa aina kansalaisuuden menetykseen ja karkotukseen. Mielestäni Suomen vankilaan rikollista ei kannata sijoittaa, koska se tulee yhteiskunnalle hyvin kalliiksi. Muutenkaan rikolliset eivät välttämättä pidä vankilaan joutumista rangaistuksena, Suomen vankilat ovat paatuneelle rikolliselle lepopaikkoja

2. Sama koskee tyttöjen silpomista ja pakkoavioliittoja. Vanhemmat menettävät kansalaisuuden ja karkotetaan. Tyttö otetaan huostaan ja adoptoidaan perheelle, joka hoitaa häntä rakastavasti ja kaikin puolin hyvin. Pakkonaitettu tyttö/nainen saa jäädä Suomeen ja häntä tuetaan kaikin mahdollisin keinoin.

3. Naisten kätteleminen. Ne miehet jotka eivät suostu kättelemään naisia menettävät kansalaisuuden.

Uskon että kunnolliset säännöt sopeuttavat tulijoita nopeasti, eikä edes tarvita monivuotisia ja kalliita sopeuttamistoimia. Kukaan ihminen ei sopeudu uuteen maahan ellei hän oikeasti itse sitä halua. Yllämainitut säännöt kuitenkin pakottavat tulijoita muuttamaan käytöstään ja pikku hiljaa uusi käytös muuttuu tottumukseksi. Tottumus on toinen luontomme

Silloin kun sopimukset vahingoittavat ihmisiä, niistä tulisi luopua. Monet sopimukset, ihmisoikeudet on tehty suojelemaan rikollisia, tämä on ok, mutta Euroopassa ollaan menty tässä kehityksessä liian pitkälle. Nyt meillä on tilanne jossa rikollisilla on huomattavasti paremmat ihmisoikeudet kuin uhrilla tai tulevalla uhrilla.

Ps. Suomessa on pajon kotimaista kantaväestön tekemää rikollisuutta. Valitettavasti näitä ihmisiä ei voi karkoittaa. Sanon tämän koska aina viitataan näissä keskusteluissa että tekeväthän ne suomalaisetkin. Samoin Trump viittaa aina Hillaryn tekemisiin kun hän jää kiinni jostain töppäilystä. Tätä kutsutaan kehäpäätelmäksi.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

"Tekevät niitä seksuaalirikoksia suomalaisetkin." Juuri sen takia ei tämän eikä muunkaan alan rikollisia tarvitse eikä pidä tuoda maahan. Ei ole mikään viisaus muukalaisten puolesta vedota siihen, että koko kansaa ja kaikkia tulijoita ei pidä syyllistää. Kuka niin on tehnyt? Jokainen terve ihminen on sitä mieltä että jokainen ihmisoikeusrikos ja muukin rikos on liikaa.
Ihmisoikeussopimukset, joihin vedotaan, ovat syntyneet aivan toisenlaisen maailman oloissa, sodan voittajien kirjoittamina.
Puoli vuosisataa sitten siirtolaisuus oli vähäistä ja hallittua. Mailla, kuten USA:lla, oli kiintiöt, ja ovat ne edelleen, mm. Suomella on kiintiöpakolaisuusperiaate. Se on laillista siirtolaisuutta. Nyt yritetään vängätä sellaista "globaalia oikeutta", että kuka tahansa voi siirtyä mihin tahansa maahan elintasopakolaisena ja vaatia siellä parasta mahdollista kohtelua vastikkeettomasti. Tällä ei ole mitään tekemistä "turvapaikan haun kanssa", se on elintasopakolaisuutta ja siksi tuomittavaa.
Islam on pahinta "siirtolaisuutta". Se on varhaiskeskiaikaisen barbarismin tuomista Suomeen. Euroopan ja koko maailman kohtalo osoittaa, ettei islam voi "kotoutua" minnekään. Sen väkivaltaiset kärkiporukat luovat ja ylläpitävät väkivaltaa, raakuutta, alistamista, köyhdyttämistä, pelkoa ja turvattomuutta kaikkialle mihin heidät on sinisilmäisyydessä ja hyväuskoisuudessa päästetty.
On korkea aika panna sulut tälle. Siihen on keinot, kun vain halutaan niitä käyttää.
Kaikki minkä kirjoitit, allekirjoitan.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

No on aika raju rangaistus, jos kättelemättömyys johtaisi kansalaisuuden menetykseen. Jos tuo olisi linjaus uskonnollisin perustein tapahtuvan syrjivän toiminnan ja käyttäytymisen juurimiseen, niin mitäpä pitäisi sitten tehdä naispappeuden vastustajille? Tai ortodoksiselle kirkolle tai niille herätysliikkeille, joissa naiset eivät ole tasa-arvoisia?

Vai haluaisitko, että vain yhtä uskontoa kohdeltaisiin noin ankarasti? Olisiko se oikeusvaltioperiaatteen mukaista?

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Suurempi ongelma lienee, miten oikeusvaltio voisi tehdä ihmisestä kansalaisuudettoman. Jos ihmisellä ei ole kaksoiskansalaisuutta, Suomi ei voine myöntää poistetun Suomen kansalaisuuden tilalle minkään muun maan kansalaisuutta?

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #7

Eli kaksoiskansalaisten kohdalla ja tulijoiden joilla ei vielä ole kansalaisuutta, voimme toimia ehdottamallani tavalla? Valitettavasti en tiedä kaikista pykälistä ja sopimuksista, mutta yritän ajatella asioita oikean ja väärän näkökulmasta. Maalaisjärjellä :)

Pitäisikö muuttaa kansalaisuusjärjestelmäämme, ei tarvitsisi välttämättä antaa kansalaisuutta ihmiselle ennen kuin olemme täysin varmoja henkilön sopeutumisesta. Suomessa voi asua myös oleskeluluvalla.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #11

Nähdäkseni tuo on ainakin keskusteluissa kaksoiskansalaisten osalta. En tiedä, miten paljon kaksoiskansalaisuuksia on eri ryhmillä. Venäläisyntyisillä ilmeisesti ainakin jonkin verran.
En tiedä myöskään, miten nopeasti kansalaisuuden voi saada. Urheilijoiden osaltahan on väliin turvauduttu poikkeusmenettelyihin, jotta saadaan mahdollinen mitalisti olympialaisiin. Muutenkin yleensä valitetaan, että prosessi kestää liian kauan...

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #15

Muistan lekeneeni, että 2017 Suomi myönti yi 12 000 muukalaiselle Suomen kansalaisuuden. Melkoista rytinää. Ehkä syynä on se, että Suomen kansalaisten lisääntyessä osa muukalaisten tekemistä rikoksista menee suomalaisten piikkiin. En tässä muuta mielekkyytä näe.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #7
Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #19

Enhän minä sinulle vastannutkaan. Jatkoin tuota Mäkisen pohdiskelua kansalaisuuden poistamisen laillisuudella. Kaikkea kivaa, mitä amatöörit haluavat, ei vain voi tehdä, jos aikoo pysyä oikeusvaltiona...

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #7

Jokaisella Suomeen tulleella uskoisi olevan jonkun maan kansalaisuuden. Sillä luulisi pärjäilevän jos aiheetta annettu Suomen kansalaisuus poistetaan.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #51

Uskomatonta soopaa. Jos aiempi kansalaisuus on lakannut Suomen kansalaisuuden myöntämisen myötä, ei Suomi voi sitä palauttaa. Henkilön pitäisi anoa sitä kyseiseltä valtiolta. Eikä sen valtion tarvitse sitä myöntää.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #89

Jos ja kun Suomi ottaa pois myönnetyn Suomen kansalaisuuden, ei sillä ole mitään tekemistä sen kansalaisuuden kanssa, joka ihmisellä syntymän tms. mukaan on. Luontevinta on, että ihminen palaa siihen maahan, minkä kansalainen hän on. Tai menee "turvapaianhakijana" muualle ja alkaa kinuta siellä toisen maan kansalaisuutta.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #93

Kyse on nyt oikeusvaltiosta. Jos ihminen on vain yhden maan kansalainen, oikeusvaltiossa ei häneltä oteta kansalaisuutta, koska kansalaisuuden pois ottava valtio ei voi antaa minkään muun maan kansalaisuutta. Syntymän mukaan saatua kansalaisuutta taas ei ole enää sen jälkeen, jos/kun siitä on luovuttu toisen kansalaisuuden myötä. Kaikki valtiot vaan eivät hyväksy kaksoiskansalaisuutta, vaikka Suomi hyväksyykin joissain tapauksissa.

Alkaa kyllä kuulostamaan siltä, että perussuomalaisten oikeusvaltiolla ei ole mitään tekemistä oikeusvaltion kanssa… Perussuomalainen oikeus on sen mukaan, mikä sattuu perussuomalaisille kulloinkin mieleen tulemaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #94

Kyse on ollut kaksoiskansalaisuudesta. Ei muusta, ei ainakaan minulla.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #95

Olisit sitten puhunut kaksoiskansalaisista. Suomessa on vähän yli 100000 kaksoiskansalaisuuden saanutta henkilöä. Heistä noin 20000 on alkuperäiseltä kansalaisuudeltaan suomalaisia. Lopuista noin kolmasosa on Venäjän kansalaisia ja seuraavaksi suurin ryhmä on Ruotsin kansalaiset. Ei jokaiselle kansalaisuuden saavalle ulkomaalaiselle (ei edes pakolaiselle) myönnetä kaksoiskansalaisuutta.

Joten aika pieneksi tuo kaksoiskansalaisuuden saaneiden rikollisten määrä supistuu. Tuota kansalaisuuden pois ottamista tosiaan selvitetään. Eikä minulla ole mitään sitä vastaan, että heistä rikoksen tehneiltä voitaisiin kansalaisuus poistaa. Mutta edelleenkin lain pykälien, ei mielihalujen, mukaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #96

Jos sinulla ei ole mitään sitä vastaan, että rikolliset ja muut virheellisesti oleskeluluvan tai kansalaisuuden saaneet karkotetaan maasta, niin miksi tästä sitten jauhat?

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Ei ole kysymys uskonnosta kun kieltäytyy kättelemästä naista. Kyse on alistamisesta, nainen nähdään ala-arvoisena halveksittuna olentona,joskus jopa eläimen kaltaisena. Se ei liity uskontoon vaan opittuihin traditioihin, pienestä pojasta asti on saanut nähdä ja kuulla että nainen on arvoton. Näin ei kertakaikkiaan saa käyttäytyä Suomessa - nainen on tasa-veroinen miehen kanssa. Ja jos meillä on selkeät säännöt, käytös muuttuu kyllä ja lopulta uusi käytös sisäistetään kun tarpeeksi monta kertaa toistetaan. Kuten mieheni sanoo "tottumus on toinen luonto"

En ymmärrä ketkä tätä sekasortoa oikein hakee? Jos ihminen hakee turvaa jostain paikasta, hänen velvollisuutensa on sopeutua sen maan käytäntöihin ja kohteliaisuussääntöihin.

Selkeillä säännöillä myös suojelemme tänne saapuneiden ihmisryhmien tyttöjä ja naisia, jotka valitettavasti joutuvat liian usein elämään alistettuina myös Suomessa. Olemme hyväksyneet jopa rikollisia toimia - tyttöjä on rauhassa saanut silpoa, pakkonaittaa ja vieläpä on viety vaarallisiin entisiin kotimaihin "opettamaan tavoille". Suomalaiset tahtovat tehdä hyvää mutta teoillaan aiheuttavat kärsimystä ja pahaa.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #8

Jälleen hyvää puhetta, Nita Hillner. Kaikkihan johtuu islamilaisesta aavikkokulttuurista, jonka Muhammed islamin perustajana loi. Jokainenhan sen tietää, mutta pelosta ei siitä puhuta. Eurooppaan ja Suomeenkin tulleet monet terroristit käyttäytyvät naista kohtaan Muhammedin opetuksen mukaisesti. Paratiisin ovihan siinä kutsuvasti narahtaa avoimeksi, kun terroristi kaatuu taistelussa aseetonta pakanaa vastaan. Ja nainenhan on miehen omaisuutta. Muhammedin opetuksen mukaan miehellä saa olla neljä aviovaimoa ja 10-11 orjatarta omistuksesaan näiden lisäksi. Kun maiden rajoja saa vapaasti "turvapaikanhakijana" ylittää, ei rajoilla ole unionisteille eikä terroristeille mitään merkitystä, ja miksi olisi, kun EU:ssa ei ole ulko- eikä sisärajoja ja Saksan liittokansleri julistaa, että tulkaa tänne, ja samaa huutaa Suomen pääministeri Sipilä.
Nyt vain on koko Suomelle ikävää, että raiskaukset ja jopa ihmisen tapot on pantu toimeen. Monelle muukalaiselle perusteellisesta kotoutuksesta huolimatta on epäselvää kumpaa, islamin ja Suomen lakeja Suomessa noudatetaaan. Hehän kohta vaativatkin sharia -lakeja toimeenpantaviksi, valistuneen ja korkeasti sivistyneen Ruotsin monien paikkakuntien tapaan.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #13

Noista Euroopan ulkorajoista olen samaa mieltä. Katson että tämäkin johtuu hölmöydestä, on se nyt kumma että meidän kansalaisten kerrottava päättäjille mikä on järkevää ja mikä taas ei.

Käytönnössä Eurooppaan saapuu miltei pelkästään vahvoja nuoria miehiä. Ongelmana on lisäksi ettemme tiedä tulijoista tarpeeksi. Nuoret toimettomat miehet ovat yleensä uhka yhteiskunnille. Suomessa on myös paljon nuoria kantaväestöön kuuluvia toimettomia nuoria miehiä. Eli nyt meillä siis on sekä suomalaisia että ulkolaisia toimettomia nuoria miehiä. Ei hyvältä näytä.

Palaan vielä siihen hyvän tekemiseen, minäkin haluan auttaa ja tehdä hyvää. Mutta haluan auttaa niitä kaikkein haavoittuneimpia ihmisiä sekä auttaa laajaa ihmisjoukkoa. Nyt me Euroopassa autamme lähinnä niitä kaikkein hyväosasimpia kriisialueen ihmisiä. Ei hyvä.

Rahaa kannattaa antaa järjestöille, jotka auttavat ihmisiä leireillä ja kehitysmaissa. Rahaa kannattaa käyttää perusopetukseen ja ammattiin opiskeluun. Kirkon ulkomaanavun eräs johtaja kertoi että ammattiin voi opiskella myös pakolaisleireillä. Myös kestävää maanviljelyä kannattaa opettaa jne. Paljon voitaisiin tehdä jos halua on. Nyt kaikki resurssit menee maahanmuuttajien sopeuttamiseen, joka ei edes onnistu ilman selkeitä ja tiukkoja sääntöjä.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #18

Jälleen olemme samoilla linjoilla. Oli kai siinä joku tarkoitus tuoda juuri sotapalvelusiässä tai jo armeijan käyneitä miehiä. Heti nousi kysymys, ovatko sotilaskarkureita, isänmaastaan käykaartiin lähteneitä, joita Suomi nimenomaan kutsuu paapottavaksi. Suojeliko Suomi tarkoituksella heitä? Jos sen teki, niin ei heistä saatu aikanaan luotettavia Suomi -nimisen isänmaansa puolustajia.
Stalin tappoi Suomesta ja muualta tulleita kommunisteja siksi, että kun he olivat jo yhden isäntänsä pettäneet, he voivat pettää myös toisen. Tietysti hän ensin imi pakkotyöllä veret ja läskit pois. Mutta Suomi se vaan paapoo kaikkia karvoihin katsomatta.
Tuollainen määrä naimaisässä olevia miehiä lisää epätasa-arvoa avioliittomarkkinoilla. Kotimaan miehet eivät katso hyvällä tällaista.
Historian valossa katsottuna on niin, että jos suvussa ja heimossa alkoi olla pulaa hedelmällisyysiässä olevista naisista, naisia haettiin rauhalla tai sodalla muista heimoista. Mutta eihän Suomi, joka tavoitteli kansansa vaihtamista vieraaseen kansaan, voinut muita ottaakaan kuin miehiä. On ruvennut kansa vaihtumaan!
Jokainen ihminen haluaa lähtökohdin tehdä hyvää. Islamin antama tausta ja opetus miehelle on kyllä länsimaiseen ajatteluun ja käytäntöön sopimaton. Suomi-Ruotsissa naisrauha kirjattiin lakiin jo 1250. Suomessa suomalaiset ovat sitä varsin hyvin noudattavat, islamilaisista miehistä eikä suomalaisistakaan miehistä kaikki. Omissakin rikollisissa on tekemistä, miksi hommata lisää samanlaisia ulkoa? Ei mahdu oikeustajuuni.
Monet järjestöt tekevät Suomessa ja ulkomailla tuloksellista hyväntekeväisyystyötä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #21

”Tuollainen määrä naimaisässä olevia miehiä lisää epätasa-arvoa avioliittomarkkinoilla. Kotimaan miehet eivät katso hyvällä tällaista.”

Suomalaiset naiset saavat nykyään vapaasti valita parisuhdekumppaninsa. Vaaditko tähän muutosta?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #41

Ulkomaalaista halajavan naisen on mahdollista poistua ulkomaille halajamastaan nauttimaan. Suomella on oikeus itse valita keitä maahansa ja kansalaisekseen ottaa. Viisas valtio katsoo sukupuolijakauman perään, eikä hae siihen apua neutreista.

Käyttäjän PetriRautiainen1 kuva
Petri Rautiainen Vastaus kommenttiin #18

Suomi on kuin hölmölä, jossa on täysin itsetuhoinen hallitus, tekee maalle velkaa, ajaa yrityksiä konkurssiin, myy valtion omaisuutta ulkomaiseen omistukseen, lisää työttömyyttä, kiristää kansalaisten toimeentuloa erilasin veroin ja maksuin, leikkasi pienituloisten korvauksia ja paljon muuta.

Ei ole kumma, jos kansa elää kurjuudessa, on rahapulassa ja pahimmassa tapauksessa velkaantunut yli varojensa rajun etuuksien karsinan jälkeen. Tämä kaikki on hallituksen aikaansaannosta, vaikka se leivittelee käsiään eikä ole tietävinään, mistä ongelma johtuu. Velkaantuneita syytetään, että ovat eläneet yli varojensa.

Tällaisessa tilanteessa ovat apukeinot ja auttajat vähissä, koska jokainen joutuu taistelemaan oman taloutensa puolesta ja hallitus ajaa vain maahanmuuttajien etuja.

Erilaisiin rahankeräyksiin olen alkanut suhtautumaan kriittisemmin kuin parempina aikoina, koska ei ole takuita keräyksestä, että raha menee oikeaan tarkoitukseen. Huijauskeräyksiä on aina silloin tällöin käynnissä ja sellaisiin en halua antaa. Sotaveteraaneille olen joskus antanut.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #8

Soveltaisitko tätä tasapuolisesti kaikkiin Suomessa oleskeleviin? Naisten halveksiminen ja pitäminen toisen luokan kansalaisina on yhä verraten yleistä ja ilmenee hyvin monin tavoin mm. perussuomalaisten parissa. He ovat olleet eturivissä huutamassa vastaan ja vähättelemässä, kun seksuaalista häirintää on nostettu yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi. Myös raiskauksen määritelmän muuttaminen uhria suojaavammaksi on ollut persujen vihan kohteena.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #32

Mistähän tuohon viimeiseen lauseeseen löytyisi perusteita?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #32

Olisiko jotain näyttöä perussuomalaisten muka naisten halveksimisesta? Aivan älyttömiä väitteitä kaikki yllä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #8
Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Minä henkilökohtaisesti en ole kenellekään kättelypakkoa enkä myöskään -kieltoa ollut vaatimassa. Mutta epäkohtelias on kulttuuri, jonka mukaan naista ei voi kätellä, ei edes tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle saavuttaessa. Mielestäni tällainen on moukkamaista käytöstä.
Kerropa, sivistynyt herra Mäkinen, mikä on oikeusvaltioperiaate?

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #10

Ehkäpä kättelemisen kieltäytymisestä ei voi menettää kansallisuuttaan, mutta röyhkeää käytöstä se kuitenkin on - ei kuulu sivistyneeseen käytökseen.

Joskus tulee kirjoitettua vähän yliampuvasti, mutta parempi niin kuin olla ihan hiljaa. Suurin osa meistä ei uskalla sanoa mielipiteitään, mutistaan kotona ja katkeroidutaan. Mikäli useampi ihminen uskaltaa avata sanallisen arkkunsa, päättäjien on reagoitava - ääri-ideolgiat tällöin myös kuihtuu olemattomiin.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #16

Juuri noin on asia! Puhumalla parempiin päiviin. (Ei koske Merkeli ja Sipilän kotiinkutsupuheita).

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

"Vai haluaisitko, että vain yhtä uskontoa kohdeltaisiin noin ankarasti? Olisiko se oikeusvaltioperiaatteen mukaista?"

Kyllä kaikkia uskontoja pitää kohdella samalla periaatteella. Mutta jos periaatteeksi otetaan kelpoisuus Suomen lain mukaan, niin islam karsiutuu pois. En ymmärrä miksi Suomessa saa levittää Koraania. Se sisältää rankkaa vihakiihotusta ja kehotuksia väkivaltaan kaikkia ei-muslimeja kohtaan. Niitä kehotuksia myös tunnollisesti noudatetaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #20

Juuri noin, Jouni! Yhdenvertaisuus kaikille uskonnoille Suomessa. Suomen teologinen tutkimus on repinyt kristinuskon kaikki mahdolliset kohdat rikki ja verille sekä yllyttänyt vapaasti ihmisiä eroamaan kirkosta, mutta muhamettilaisuudesta ei saa sanoa mitään pahaa. Islamin parhaita puolia luettiin Suomen kansalle radiossa, mutta opin ikävistä puolista vaiettiin. Nyt pahuus ryöppyää lastenkin silmille ja iholle!
Suomen hallitus suojeli islamisteilta koulun joulun, suvivirren ja juhannuksen ja sallii muhamettilaisten erilaisuuden kaikissa pahimmissa muodoissaan. Imaamit saavat saarnapaikoissaan vapaasti puhua mitä tahtovat ja tulla kouluihinkin kouluttamaan suomalaislapsia. Islamilaislasten alakoulussa jo opetetaan, että Allah on antanut islamilaislapsille kaiken hyvän ja kauniin mitä Suomessa on, eivät suinkaan suomalaiset, vaikka miljardeja tämän hyvän jakamiseen heiltä mennä vilisee vuosittain.
Kaikkea Suomen opettajainkoulutusta valtiomme valvoo, mutta imaamien opetusta ei kukaan opetusviranomainen valvo. Keskiaika ja nykyaika ovat rinnakkain. Evoluutioko, siis väkivalta, voittaa ja heikompi aina häviää, kuten evolutionistien opettamassa ja levittämässä "ateistisessa uskonnossakin"?

Käyttäjän PetriRautiainen1 kuva
Petri Rautiainen Vastaus kommenttiin #24

Touhu alkaa menemään vähän liian pitkälle. Muslimit saavat tehdä, mitä lystäävät ja vaatia toimintaa oman mielensä mukaiseksi. Minun mielipiteeni on maassa maan tavalla tai muuten pois. Yleisradio on myötämielinen maahanmuuttajien suhteen. Se ei ole poliittisesti sitoutumaton vaan kohtelee eri osapuolia eri tavalla.
Joutaisivat itse maksaa asumisensa, elämisensä, opetuksen ja muut kulut. Mikä velvollisuus suomalaisilla on maksaa heidän menojaan?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #29

Yle on yksi suurimmista pahuuden levittäjistä Suomea ja Suomen kansaa kohtaan. Muslimien erikoisasema Suomessa on käsittämätön.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #24

”Survival of the fittest” ei suinkaan liity mitenkään vahvuuteen eikä väkivaltaan. Se tarkoittaa sopeutuvimman selviämistä. Sopeutuvin ei yleensä ole väkvaltaisin tai edes fyysisesti voimakkain vaan se, joka selviää (eli tuottaa lisääntyviä jälkeläisiä) vaikkapa lajin populaation levinneisyysrajojen ulkopuolellakin tai olojen käydessä tavanomaista rankemmiksi. Sopeutuvin voi olla vaikka kylmyyttä kestävin tai niukimmalla ravinnolla talven yli selviävä.

Ja se tärkein, jota moni ei ymmärrä: evoluutio on alunperin ja yhä vieläkin ennenkaikkea biologian ilmiö ja käsite. Se ei selitä ihmisen yhteiskuntia tai kulttuureja.

Ateistien nimittely väkivaltaa kannattaviksi raakalaisiksi on aika hassu uskomus. Raakuudet ja väkivalta ovat uskontojen riivaamien ihmisten ja yhteiskuntien tunnuspiirre nykyään Uskonnottomat ovat aitoja humanisteja nykymaailmassa.

...
Pyysit selitystä oikeusvaltioperiaatteelle. Mielelläni autan historianopettajaa, jos tällainen tärkeä asia on esim. iän karttuessa unohtunut. ”Oikeusvaltioperiaatteella tarkoitetaan, että valtio on organisoitu oikeussäännöksin ja näitä oikeussäännöksiä noudatetaan valtion eri tahojen toiminnassa. Oikeusvaltioperiaate siis palautuu perustuslain vaatimukseen siitä, että julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin ja kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia. Oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti kaikilla valtion kansalaisilla ja viranomaisilla on velvollisuus noudattaa oikeussääntöjä. Oikeusvaltioperiaatteen kautta toteutetaan yksilöä suojaavaa menettelyä. Yksilöllä tulee olla mahdollisuus vaikuttaa välillisesti häntä koskevien lakien säätämiseen; vaatimus, joka toteutuu kansan vaaleilla valitseman eduskunnan säätäessä lait. Oikeusvaltiossa yksilöä suojataan myös niin, että näitä oikeussääntöjä soveltavat riippumattomat tuomioistuimet. Koko valtion toiminta ja organisaatiot ovat viime kädessä sidoksissa perustuslakiin. Oikeusvaltioperiaate edellyttää myös, että yksilön perusoikeuksista säädetään perustuslaissa.” Tuo on sivustolta minilex.fi, mutta kyllähän tästä kertoo peruskoululaisten yhteiskuntaopin oppikirjakin.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #34

Eipä juuri anna aihetta kommenttiin, sanahelinää vailla mitään konkretiaa. Suomalainen oikeusvaltio on tuhottu unioniin liittymisen seurauksena. EU itse on suurvatojen johdolla polkenut keskeisimmät lakinsa pyriessään tuhoamaan kansallisvaltiot ja saanut aikaan nykyisen Euroopan sekasorron. Laki ja järjestys Suomessa tuhotaan lopullisesti, kun aletaan toteuttaa uutta "opetussuunnitelmaa", jossa kirjoja ei ole, eikä opettajaakaan luokassa, kun lapset keskenään opettavat ja oppivat "ilmiöoppimista".

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #34

Ihmisen, joka on niin heikko, ettei jaksa kannatella päätään ilman tukea, ei kannattaisi sortua ikärasisimiin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #24

Mitä hallitus on päättänyt koulun joulusta, suvivirrestä ja juhannuksesta? Ei mitään. Juhannuksena ei muuten edes olla koulussa. Juhannuksenviettoko on nykyään jotenkin ’islamistien’ takia toista kuin ennen? Miten?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #40

Opettajaksi ilmoittautuneen uskoisi jotain koulun menosta tietävän. Mutta ei. Juhannusta vietetään Johannes Kastajan päivänä. Ei taida mahtua islamistien kalenteriin?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #55

Et näköjään saarnaamiseltasi ehdi olla perillä reaalimaailmasta ollenkaan. Hallitus ei todellakaan ole päättänyt yhtään mitään koulun juhlista. Koulut saavat suunnitellaja toteuttaa ne vapaasti. Millään ohjelmanumerolla ei ole virallista asemaa.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #70

Just. Vapaaltahan se todella näyttää, kunhan se on vain sopusoinnussa islamin tavoitteiden kanssa.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #20

Oikein. Ei islamista ole Suomeen laillisesti mahtuvaksi. Se on aavikon uskonto ja siellä arabien soisi pysyvänkin. Selvittäkööt uskonsodat keskenään ja tehkööt itse maansa turvallisiksi asua.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    "No on aika raju rangaistus, jos kättelemättömyys johtaisi kansalaisuuden menetykseen."

Jos Tanskaan viittaat, niin ei johtaisi kansalaisuuden menetykseen. Pitää kätellä virkailijaa ja vasta sen jälkeen saa kansalaisuuden. Eli, jos siinä tilaisuudessa ei kättele, niin ei menetä mitään sellaista, jota ei omannut ennen sitä.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Tässä muokattu toteuttamiskelpoinen versio. Pyydän anteeksi tietämättömyyttäni :)

Aina kun Trump joutuu vaikeuksiin töppäilyiden takia hän sanoo, mutta Hillarykin teki sitä ja tätä. Näin hänen ei tarvitse vastata teoistaan. Suomessa taas sanotaan mutta kun suomalaisetkin tekevät rikoksia. Niin tekevät ja aivan liikaa. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa että' maahantulijoiden nuoret miehet tekevät myös paljon rikoksia, varsinkin joukkoraiskauksia. Kaikki maahanmuuttajat eivät näitä tee, ei suomalaisetkaan kaikki tee rikoksia.

Mitä tälle voisi tehdä? Katson että tiukemmat säännöt maahantulijoille saattavat nopeuttaa sopeutumista.

1. Väkivaltarikos (raiskaus, tappo, murha) johtaa aina kansalaisuuden menetykseen kaksoiskansalaisuuden omaavilta ihmisiltä + karkotukseen tai estää kansalaisuuden saannin + karkotus. Mielestäni Suomen vankilaan rikollista ei kannata sijoittaa, koska se tulee yhteiskunnalle hyvin kalliiksi. Muutenkaan rikolliset eivät välttämättä pidä vankilaan joutumista rangaistuksena, Suomen vankilat ovat paatuneelle rikolliselle lepopaikkoja

2. Sama koskee tyttöjen silpomista ja pakkoavioliittoja. Tyttö otetaan huostaan ja adoptoidaan perheelle, joka hoitaa häntä rakastavasti ja kaikin puolin hyvin. Pakkonaitettu tyttö/nainen saa uuden kodin ja häntä tuetaan kaikin mahdollisin keinoin.

3. Naisten kätteleminen. Ne miehet jotka eivät suostu kättelemään naisia boikotoidaan. Kättelemättä jättäminen on röyhkeää, naista halveksitaan ja nähdään alempana olentona kuin mies

Uskon että kunnolliset säännöt sopeuttavat tulijoita nopeasti, eikä edes tarvita monivuotisia ja kalliita sopeuttamistoimia. Kukaan ihminen ei sopeudu uuteen maahan ellei hän oikeasti itse sitä halua. Yllämainitut säännöt kuitenkin pakottavat tulijoita muuttamaan käytöstään ja pikku hiljaa uusi käytös muuttuu tottumukseksi. Tottumus on toinen luontomme

Silloin kun sopimukset vahingoittavat ihmisiä, niistä tulisi luopua. Monet sopimukset, ihmisoikeudet on tehty suojelemaan rikollisia, tämä on ok, mutta Euroopassa ollaan menty tässä kehityksessä liian pitkälle. Nyt meillä on tilanne jossa rikollisilla on huomattavasti paremmat ihmisoikeudet kuin uhrilla tai tulevalla uhrilla. Tutustu sarjakuristajan tapaukseen ja niihin tapauksiin, jotka tuomioistuimet ovat päästäneet elinkautisvangin vapaaksi vaikka asiantuntijat pitää vankia vielä vaarallisena

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Oikein. Tasan eivät käy suomalaisten etuudet eivätkä oikeudetkaan muukalaisten kanssa. Muukalaisilla kaikki on turvattua, maksettua ja huolehdittua. Oma kansa kärsii, kun omalle kansalle budjetteihin varatut rahat pienenevät ja muukalaisten kasvavat. Suomen julkisen vallan talous kaatuu tähän menoon. Vuonna 2018, jonka piti olla talouden huippuvuosi, tavaranvaihtomme oli tammikuu-marraskuu 2,2 miljardia tappiolla. Tämä kansa syö huippuvuosinakin enemmän kuin tienaa. Ylensyönnissä ja kansamme köyhdyttämisessä ovat merkittävässä osassa maahanmuuttajat. Kaiken lisäksi näistä tosiasioista ei saa puhua. Totuuden sanominen on vihapuhetta, mitä se sitten lieneekin. Olento, niin myös kansa, joka ei saa ilmaista vihan tunteitaan, on sairauksiin ja lopulta vihatekoihin uupuva.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tanskassa ei kansalaisuutta saa jos ei kättele naisia.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Järkevä päätös! Hyvä pointti sinulta, Jarmo :) Ehkäpä kansalaisuutta ei voi ottaa pois, mutta uusille tulokkaille sitä ei tarvitse antaa, mikäli ei suostu kättelemään naista. Se vaikuttaa varmasti kaikkien maahnmuuttajien käytökseen hiljaa mutta varmasti.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tuota voisi jo kannattaakin, mutta johdonmukaisesti kaikkiin uskonnollisin perustein tehtyihin syrjiviin tapoihin sovellettuna.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #35

#35. Tarkoititko yleistäen poliittisiakin uskontoja ja niiden suhtautumista tosinajattelijoihin? Ovatko nekään syrjinnät hyväksyttäviä? Venäjällä, Kiinassa ja niin edespäin...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #38

Lukutaito, ohoi: ... kaikkiin uskonnollisin perustein ...
Nythän on puhe Suomesta, kuten blogistin jutuissa aina. Eli ihan turha höpistä Kiinasta ym.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #35

Kättelykielto ei kuulu uskontoon. Olet mennyt ääriajattelojoiden, ekstremistien ansaan. Joko tietoisesti tai sinisilmäisesti? Se on tapa halveerata nainen, näyttää naiselle kuuluva paikka. Sanon muuten paikka aina koiralle.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #88

Olen samassa käsityksessä. Kättelykiellon takana on naisen halventaminen, raiskaamisen motiivina paitsi nautinto, myös alistaminen. Raiskattu on raiskaamisen jälkeen raiskaajan omaisuutta. Raiskaus liittyy myös kristinuskon ja Jeesuksen äidin neitsyt Marian vertauskuvalliseen häpäisemiseen. Neitsyen raiskaaminen häpäisee pyhyyden. Kaikella tällä on siis uskonnollinen perustus. Ei siis ihme, että kristityillä alueilla liikuttaessa koetetaan kaikin tavoin salata islamin todellisuus ja markkinoida islamia rauhan uskontona. Islamin todellinen väkivaltasisältö on nykyään isiksessä ja muissa vastaavissa liikkeissä. Jos islam todella vastustaisi isisin väkivaltaa, imaamit saarnaisivat sitä vastaan Suomessa olevissa moskeijoissa ja suorastaan vaatisivat kovia toimia väkivaltaista islamia vastaan. Mutta ei, sellaista ei kuulu.
Päästäkseen nykyisellä vauhdilla laajenemaan Euroopassa on katolisen kirkon ja myös ev. lut. kirkon johdon täytynyt luopua kristinuskon pyhimpien asioiden puolustamisesta ja ryhtyä ajamaan suvaitsevaisuutta, "monikulttuurisuutta" ja uskontojen "rauhanomaista rinnakkaiseloa" ja kristittyjen yhteyttä, ekumeniaa.
Rauhanoimainen rinnakkaiselo tuli tutuksi ateistisen NL:n ja Suomen yya-ajalta, jonka päätyttyä suomalaisille näyttäytyi miten syvällistä ystävyys oli ollut. Toivottavasti sama silmien avautuminen suomalaisille ja eurooppalaisille tapahtuu myös islamiin nähden.
Kannattaa panna merkille, että mediauutisten mukaan Tampereella on eräästä kristillisestä kirkosta päätetty poistaa penkit, jotta kirkko paremmin sopisi monitoimitilaksi. Sanomatta on jäänyt, että islamillehan siinä tehdään tilaa ja varmaan kristitytkin saavat tilaa käyttää, jos on tulijoita. Seuraavaksi kaikuu moskeijasta huuto, eikä sinne krityillä enää ole menemistä.
Näinkö siis annamme mennä? Emme.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Monesta pahasta oppineena Tanska palaa juurilleen, puhtaaksi eurooppalaiseksi valtioksi.

Käyttäjän PetriRautiainen1 kuva
Petri Rautiainen

Euroopassa on vielä sellaisia EU:n jäsenmaita, jotka ovat asettaneet oman kansan edut etusijalle ennen maahanmuuttoa. Maahanmuuton tiedetään rapistuttavan oman maan taloutta. Sen olemme nähneet Suomesta.

Maita, joissa ei ole ollenkaan tai hyvin vähän islameja, ovat mm. Tsekki, Slovakia, Unkari, Itävalta ja Puola.

Maissa on tiedostettu, ettei sellainen uskonto ole rauhanuskonto, jossa käsketään tappamaan. Koraani sanoo, että kaikki vääräuskoiset pitää tappaa.

Maahanmuuttajista ei tule koskaan Suomelle työntekijöitä, ei ole työpaikkoja ja työhön päästessään joutuvat tekemään työtä lähes nollapalkalla.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Samassa unionissa ollaan ja eri lailla käyttäydytään. Mainitsemasi maat ovat kommunismista paljon opiksi ottaneet. Suomen sankarilliset taistelut kommunismia vastaan on pahasti unohdettu ja kelvottomien puolueiden ja johtajien ja väärämielisten lakien ja säännösten alla on vääryys saanut maassamme aivan liian suuren vallan. On päästävä irti kahleista ja palautettava Suomen itsenäisyys.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Mitä Suomen taisteluista kommunismia vastaan on unohdettu? Juuri äsken tv:ssä päättyi taas yksi jakso Tuntemattomasta sotilaasta. Yleisradio on pitänyt hyvää huolta siitä, että ei unohdu: Areenassa on tuntitolkulla aineistoa sodista vuosilta 1939-1945 kaiken kansan katsottavaksi.

Vanhatestamentillinen saarnaamisesi saa yhä kummallisempia piirteitä. Reaalimaailman kanssa väitteilläsi ei juurikaan ole tekemistä.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #36

Historinkirjoja, koulujen oppikirjojakin on paikkailtu ja korjailtu islamin tekemiseksi rauhanuskonnoksi. Kyllä kansalaiset historiamme tuntevat, huoli onkin nousevasta kansasta ja mm. Ylen yhtenäiskulttuurimme murtamisyrityksestä. Koulun kauttahan vallankumoukselliset yrittävät yhteiskunnan muuttaa. Ei se oppi ole mihinkään poistunut. Mutta eivät taida siinä Suomessa nytkään onnistua.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #58

Esitä todisteita. Muuten väitteesi kuuluu geriatrian piiriin

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #71
Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#26. MK.Hyvä kirjoitus. - Mielenkiintoista on tämä nationalismin vastainen keskustelu. Isänmaallisuus ja oman maan parasta ajattelu ovat ikään kun julistettu EU:ssa pannaan. Olipa välillä Suomessa tietyn presidentin suulla puheita, ettei maan lippua saisi nosta salkoon eikä kansallislaulua saisi soittaa suurissa urheilukilpailuissa. Miksihän Manu näin tahtoi?

Mihin näillä nationalismin torjuntapuheilla pyritään EU:ssa? Sitä olisi syytä tutkia ja selventää meille tavallisille kansalaisille? Miksi?? Mihin ismiin nyt pyritäänkin? Mistä nationalismin torjunnassa oikein on pohjimmiltaan kysymys?

Kuitenkin mitkä maat ovat isänmaallisempia kuin Venäjä (NL), USA ja Kiina? Ei siellä halveksita nationalismia eikä isänmaallisuutta. Päinvastoin. Yhteiskunnan vastaisuus on kovasti tuomittava rikos.

Kiinan uusi johtaja Xi Jinping näyttää mallia, mihin suurvallat pyrkivät maailman politiikassaan ja modernisoidussa talouspolitiikassaan. Uuteen maailman järjestykseen ja hegemoniaan tietyin aattein, syötein ja alistamistavoin.

Kannattaa ajatuksella katsoa tämä dokumentti tarkkaan ja ajatella maailmanvalloittamista, suurvaltahegemoniaa ja kansojen ja ihmisten manipulointia. EU:lla ei riitä eväät tällaiseen paatokseen, koska kansallisvaltiot Euroopassa tajuavat kirkkaasti EU/EMU/EKP:n perimmäiset tarkoitusperät. Mihin EU, Kiina, Venäjä-(NL) ja USA pyrkivät?

YLE/AREENA: ULKOLINJA- Kuka on Xi Jinping (51 min) - "Silkkiteineen".

https://areena.yle.fi/1-4546138

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kari! Oikein puhut. Nationalismin torjunnalla pyritään kansallisvaltioiden hävittämiseen. On julistettu, että kansallisvaltiot ovat liittovaltiokehityksen keskeisin este. Kun "valtiot" saatetaan "monikulttuurisiksi" ja ne keskenään taisteleviksi, kansakunnan ja valtion yhtenäisyys katoaa. Työntämällä kaukaa muista kulttuureista lähteneitä ihmisiä Suomeen nauttimaan hyvistä eduista, saadaan valtion ja kuntien taloudellinen tila kestämättömään velkakierteeseen ja oma kansa epätoivoiseksi ja vihaiseksi, jolloin kansaa päästään kurittamaan. Tämä kuritusvaihe on Euroopassa nyt menossa.
Suurvaltojen kansallisuusaatteen säilyminen ja jopa kansallistunteen kiihdyttäminen on hyvin hoidettua entisissä kommunistisissa maissa. Suurvallat Euroopassakaan eivät sitä lyö laimin. Saksan ja Ranskan tahtiinhan Eurooppaa on viety. Molemmissa maissa on vahva kansallinen liike. Englanti menee menojaan ja keskittyy USA:n kanssa pitämään puoliaan.
"Mihin EU, Venäjä, Kiina ja USA pyrkivät?" Ne pyrkivät maailmanvaltaan tai ainakin mahdollisimman suureen siivuun siitä, siis hallitsemaan globalisaatiota ja osaksi "maailmanhallitusta", jonka ne tietävät mahdottomaksi sitä vielä pitkään aikaan synnyttää.
Realistinen vastaus mielestäni on: ne valmistautuvat maailmansotaan.
Suomen kaltaisen pienen maan on pidettävä huoli yhtenäisyydestään ja yhtenäiskulttuuristaan. Hallitsematon muukalaisten maahanmuutto on myrkkyä valtion ja kansan eheydelle.
"Si vis pacem para bellum."

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#49. Matti puhuu viisaasti. Tästä nähdään , mihin Suomea viedään - ilman hanttiin panoa. Se on suoraan sanoen eurottumista ja epäisänmaallisuutta. Häpeäksi päättäjille. Ensin suometuttiin ja nyt eurotuttiin! Suomella pitää näköjään olla aina joku Isoveli valvomassa ja päällepäsmärinä. Näin se on vain nähtävä! Vai mitä?

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Melkein kaikki ismit (myös nationalismi) täysin mitoin sovellettuna johtavat katastrofiin, mutta kriisissä oleva valtamedia on ryhmittynyt muutamien ydinismien ympärille osaksi omistajien tarvitessa politisoitua työkalua, osaksi siksi, että pienenevä työyhteisö (irtisanomiset ja jatkuva freelance -kilpailuttaminen) jättävät jäljelle vain piintyneimmät Yes -tyypit.

Nationalismi (luonnollisena tunteena, ei isminä) ei yksinkertaisesti mahdu media-alan ihmisten maailmankuvaan, ja Suomenkin mediaihmisillä on suora sielunyhteys USAn demnokraattipuolueeseen, jolla on lähes skitsofreeninen tila:

https://www.businessinsider.com/charts-show-the-po...

Ja kansakuntia on syytä heikentää, että mediaa omistavan ylikansallisen rahan tavoitteet toteutuisivat. Suomen media ja poliittinen kerho on ilomielin harhaanjohdateltavissa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#30.PN. Näin on. EU:n finanssiauervaarat osaavat hommansa, kunnes karvainen totuus tulee ilmi. EU-keisarilla ei olekaan...puhtaita jauhoja pussissaan.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kansallistunne ja kansallisvaltioaate on terve niin kauan kun se arvostaa itseään ja antaa arvon myös toisille kansoille ja niiden itsemääräämisoikeudelle. Kiihkonationalismiksi aate nousee, kun aletaan halveksia muita kansoja ja tavoitella toisten maiden alueita ja varallisuutta sekä ryhdytään kaupan, politiikan, uhkailujen tms. kautta heikentämään toisia valtioita.
Tavoitellessaan Euroopan liittovaltion asemaa EU on alkanut edellä luetelluin tavoin alistaa pieniä Euroopan valtioita alaisekseen. EU:sta on näin tullut imperialistinen valtio, jota johtavat Saksa ja Ranska. Kansallisvaltiolta on pyritty riistämaan lainsäädäntövalta, oikeuslaitos ja toimeenpanovalta omissa asioissaan. Kansalaisten luottamuksen heikentyminen tulevaisuuttaan kohtaan näkyy syntyvyyden laskuna ja tulevaisuuden näköalojen hämärtymisenä.
Edustuslaitoksemme ei enää keskity Suomen asioiden hoitoon, vaan toiminnan tavoitteet ovat edustajien henkilökohtaisten etujen alueella. Kaikkea kansakunnan tilan sekasortoisuutta lisää maahanmuutto, jonka myötä omat arvot on kielletty ja kansaa pakotetaan katsomaan asioita ei-kansalliselta, eurooppalaiselta ja jopa golbaalilta kannalta. "Ilmastonmuutoksen" nimissä viedään kansalaisilta elämänilo ja tulevaisuususko.
Tuskin koskaan kansakuntamme rauhanajan historiassa on Suomen valtion tulevaisuus ollut niin hämärä kuin se on nyt. Olemme eurooppalaisen imperialismin tahdoton työrukkanen.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Tulee mieleen kuuluisat Otto von Habsburgin sanat EU:sta:

- "Euroopalla ei ole kansaa, ei yhteistä poliittista kulttuuria, ei riittävän voimakasta kohtalonyhteyttä eikä yhteisvastuun tunnetta, jotta sen kansalaiset voisivat hyväksyä sen perustuslain kansallisten lakiensa yläpuolelle."

Nyt osa Euroopan maista on alistettu petoksellisin seireenisyötein EU/EMU/EKP:n pakkopaitaan juridisesti, poliittisesti ja taloudellisesti. Ei ihme että rivit rakoilevat petoksen paljastuttua: "Mihinkä meitä viedään?" Halvoin koroin!

Mielistelijöitä ja isänmaansa myyjiä palkitaan EU-viroin ja eduin "käteisiä" myöten.

Käyttäjän PetriRautiainen1 kuva
Petri Rautiainen

Petoksellisesta toiminnasta johtuen tekijät pitää saada vastuuseen teoistaan, kansalle aiheutetuista omaisuuden menetyksistä ja velkavankeuteen joutumisesta, josta ei ole tietä ulos. Koiviston konklaavin ja 1990-luvun lamavelallisia on vielä tämänkin päivän Suomessa, joiden auttamiseen veloista pääsemiseksi Suomen valtio ei tehnyt yhtään mitään vaan jätti ne velallisille itselle.

EU:ta ei koskaan tule ja Suomen on vaadittava itse oikeutta palauttamalla itsemääräämisoikeus, purkaa tehtyjä sopimuksia ja siirtyä vaihe kerralla kohti itsenäistä kansallisvaltiota. Enemmistö Suomen kansasta haluaa Suomen olevan itsenäinen valtio kuin EU-jäsenmaa. Emme ole saaneet mitään etua EU-jäsenyytemme aikana. Roolimme on ollut vain olla maksumiehenä.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Otto von Habsburg oli valitettavan oikeassa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Epäisänmaallisten Juppien ja Koiviston konklaavin välityksellä Suomi pääsi petoksellisesti marinoituun EU-liittoon , missa lipevissä mainospuheissa jo olivat Euroopan vanhat kulttuurikansat historiallisine traumoineen. Ne kansat jotka katsoivat olevansa länsimaisen kulttuurin , tasa-arvon ja kansanvallan kehto. Mutta kuinka niiden yhtenäisyys ja demokraattisuus turvattaisiin?

Unionista piti tulla vahva talousliitto ja Euroopan Eldorado ja hyvinvoinnin ja veljeyden tyyssija, joka takaisi kaikille jäsenmaille vaurauden, rauhan, turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Mutta kun Kreikan talousahdinko paljastui, muut euromaat päättivät vastoin alkuperäisiä sopimuksia ja periaatteita auttaa Kreikkaa velostaan. Jos ei olisi autettu, pelättiin kriisin leviävän muihin euromaihin ja haave vauraasta Euroopasta olisi osoittautunut pilvilinnaksi...Kuten osoittautuikin todeksi ja ratkaisaemattomaksi yhtälöksi.

Avusta huolimatta talouskriisi levisi maasta toiseen (Piigs-maat jne) kaikkein pahimpien pelkojen mukaan. Leviämistä ei onnistuttu pysäyttämään lainkaan.

Nyt Italia rämpii pahasti talousvaikeuksissaan. EU on ajautunut hallisemattomasti reaalitaloudesta katteettomaan virtuaalitatalouteen ja kansallisvaltiot velkaannutettu ikuiseen velkakierteeseen, josta ei ole ulospääsyä. Euroon liittymättömät maat ovat vielä taloudellisesti suvereeneja. Brexit suurimpana kantona EU:n yhtenäisyyden kaskessa. Reaalitaloudesta siirryttiin nolla-koroin virtuaalirahatalouteen ja tulonsiirtounioniin. Rahatalous on pilvissä hallitsemattomasti ja osin veroparatiiseissakin.

Tavoitteena EU:lla on pohjimmiltaan ylikansallinen, totalitarismi: liittovaltio ja Eurostoliitto. Modernisoitu uustotalitarismi N-liiton tavoin, jossa kansallisvaltiot, niiden suvereniteettisuus, oma rahatalous ja nationalismi on julistettu pannaan ja historian sivuille ikuisella velkavankeudella ja pilvimaailman rahanmuutoksilla ja tulonsiirroilla. Talouskurista vain puhutaan katteettomasti. EU seisoo savijaloillaan, kunnes romahtaa Potemkinin kulisseineen ja valvomattomine jättibyrokratioineen. Se on ajan kysymys.

Tällä sivuraiteella ja mierontiellä Suomikin on tyhmyyttään nykyään. Kansallisvaltiot ovat nyt menettäneet itsenäisyytensä. Tekikö Koivisto valtiopetoksen ns. Koiviston konklaavissa? Nämä asiat ovat vielä puimatta.

http://www.karjalankuvalehti.fi/images2/pankkikrii...

Unionia laajennettiin halvalla korolla houkutellen itäeuroopan maita mukaan. Itä-Euroopan mukaan tulo "Eurostoliittoon" romahdutti lopullisesti unelmat Uudesta Uljaasta Euroopasta. Kriisimaiksi paljastuneet ovat väärentäneet
kirjanpitoaan,valehdelleet tilastotietojaan ja eläneet leveästi halpakorkoisen velkarahan turvin. Näin EMUn finanssiauervaarat ovat seireenilauluillaan huijanneet kansallisvaltiot ikuisiksi lypsylehmikseen, ellei muutosta tapahdu.

EU/EMUSSA olisi nyt suuren tilinpäätöksen ja muutoksen aika. Huijarit vastuuseen! Demokratiavajeisessa nyky-EU:ssa pitäisi alkaa aitojen kamreerien ja kurinpalautusten demokratisointi-aika.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #97

Hyvä tilannearvio Karilta! Euroopassa kaikki on jumissa. Brexitiä ei saada päätökseen. Muukalaisrikollisia ja muita maissamme luvatta olevia ei saada pois. Muukalaisten elätettävien kustannukset kansallisvaltiolle ovat hirmuiset, Suomessa noin 80 000 euroa päätä kohden vuodessa. Eduskunnassa ei uskalleta puhua kustannuksista mitään. Halpatyövoimaa on maassamme suunnattomasti, muutaman euron tuntipalkalla ollaan tekevinään töitä. Veronmaksajat joutuvat elättämään heitä. Omalta kansalta revitään irti rahat, jotta he saisivat Suomessa ihmisarvoisen elämän - omista kansalaisista ei niin väliä. EU:sta on päästävä irti, ei tästä muuten selvitä!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #98

Aina kun puhutaan taloudesta, pitäisi erotella puhutaanko reaalitatoudesta vai etenkin EU/EMU:ssa uskonnoksi muuttuneesta pyhästä virtuaalitaloudesta ja "vapaista markkinavoimista" ja siihen liittyvästä pohjattomasta, mutta kestämättömästä uskosta ikuiseen talouskasvuun. Luonto ei sitä yksin kertaisesti kestä. Eivätkä reaaliteetitkaan.

Taloustutkija Robert H. Nelson On tutkinut laajasti taloustiedettä. Hän näkee
talous"tieteen" eräänlaisena uskontona, jossa talouskasvuun uskotaan uskonnonomaisena ja juutalais-kristillisistä vaikutteista ammentavana ratkaisuna ihmiskunnan ongelmiin. Tätä niin sanottua implisiittisen uskonnon tarkastelunäkökulmaa hän sovelsi esimerkiksi ympäristöliikkeeseen ja ymmärtääkseen suomalaista yhteiskuntajärjestelmää.. Nelson analysoi samalla luterilaisuuden merkittävää roolia ylistetyn pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan ja sosiaalidomokraattisen talousjärjestelmän kehittymiseen. Ihme kuitenkin on, että juuri demarit olivat etunenässä halukkaita luopumaan kehumastaan pohjoismaisesta hyvinvointimallista EU:n petoksellisen ja velkaannuttavan pahoinvointimallin hyväksi. Näin meitä höynäyttiin maanpetokseen.

Kokoomuskin mainosti pitkään pääarvoinaan olevan koti, isänmaa ja uskonto, mutta tiettyjen juppien ja isänmaansa myyjien toimesta maa vietiin "keittiön kautta" EU/EMUUN/EUROON. Taustatavoitteinaan ja motiivinaan päästä EU:n päättäviin salonkeihin, pöytiin ja virkoihin kiitoksena kansallisvaltionsa myynnistä ja ylivelkaannuttamisesta EU:n halkakorkoisilla luotoilla kuten muutkin EU/EMUn velkarysään manipuloidut jäsenmaat. Mallina "käteiset" ja "stuppelot" ja Koiviston konklaavi.

Maansamyyntikö on sitä demokratiaa parhaimmillaan EU:ssa ja jäsenvaltioiden veronmaksajien hyväksi? Isänmaallisuus ja nationalismi ovatkin pannaan julistettuja EU:ssa. Ei kait? Rikollista pikemminkin.

Seppo Oikkonen on kirjoittanut nasevan useampiosaisen eesseensä kansallisvaltioista,rahan historiasta ja EU:n talouskonnosta "Narkissos-esseissään" tiedonfilosofisesti ja talouspoliittisesti, mihin meitä on viety kuin pässiä narussa. Vapaehtoisesti kuin juottovasikkaa. Avainsanana on G= Taloususkonto: narkissos-esseet.net ja sen alla "Taloususkonto".

Seppo Oikkosen mielestä on palattava takaisin kansallistasolle ja demokratiaan EU:n mielivallasta ja totalitarismista. Aito eurooppalaisuus ja demokratia on nostettava kunniaan: Alas EU! Oikkonen paljastaa mitä EU, liituraitanilkit, jupit, keinottelijat ja muut seteliselkärankaiset ovat saaneet aikaiseksi kriisiyttäessään EU:n konkurssikuntoon: (Kannattaapi lukea)-G= Seppo Oikkonen: Taloususkonto, Seppo Oikkonen 2014: narkissos-esseet.net

https://narkissos-esseet.net
Narkissos-esseet: https://www.narkissos-esseet.net/taloususkonto.pdf

Mottona on lainakauppiaan ikuinen moraali - lainakauppias ei koskaan ole syyllinen. Huikean juhlapuhetyylin ja raadollisen moraalikadon vastakkainasettelu ei ole kuitenkaan ominaista vain EU/EMU/EKP:n korkean tason toimijoille. Myös kansalaistason keskusteluissa ilmenee sama rintamajako yhtäältä välttämättömyydet nähdään hyveinä, toisaalta rahvaaseen /populisteihin otetaan etäisyyttä muistuttamalla, miten "ylivarojensa eläneet" joutuvat katkeran velanmaksun aikaan nielemään omat kalkkinsa... Vaikka se sisältääkin selvän projisoidun ristiriidan, todellisen moraalisen hasardin. Siinä vapautetaan kelmit EU:n rahakriisin aiheuttajat ja sopimusten rikkojat vastuusta ja sälytetään epäonnistuneen keinottelun seuraukset viattomien kansalaisten maksettavaksi. Näin EU/EMU kohtelee jäsenmaidensa kansalaisia.

Kukaan korkean tason toimija ja EU-pohatta ei koskaan, ei koskaan mainitse sanaa "korruptio","veroparatiisi", eikä sanaa "epädemokraattinen valtapolitiikka" eikä mihin tuleva liittovaltio pyrkii. Avoimuus ja demokraattisuus ovat pahasta. Vastustajat leimataan populisteiksi tai nationalisteiksi.

Eli herää kysymys , onko EU/EMU/EURO/EKP edes historiallinen suursaavutus vaiko vain savijaloilla seisova,totalitaristinen ja modernisoitumallinen Eurostoliitto N-liiton virtuaalitaloudellisena pilvimaailman jatkeena? Alistamalla Euroopan maat vasalleikseen ja lypsylehmikseen EU-eliitin kulisseja ja peijaisia kustantamaan. Tällainenko demokratia ja Eldorado EU onkin pohjimmiltaan?

EU:n lainapolitiikassa ja rahakaupassa ei ole ylintä moraalista raha-auktoriteettia , vaan huijaavia finanssiauervaaroja ja heitä tuleva jättimäinen EU-byrokratia valtakoneistoineen ja huijattuine arvoineen. Meitä on huijattu!

EKP:n virtuaalitalous todistaa , että EU:n talous pyörii pilvissä eeikä realiteeteissä. Euro on EMUn ja federalistien, virtuaalitaloudellinen peliraha ja poliittinen projekti. Euromaiden sosialisointi tavoitteena. Mutta missä on EU:n sosiaaliplotiikka?

EMUlla tuhottiin yksi merkittävimmistä kansallisen itsenäisyyden symbboleista: oma valuutta/raha. Maailmassa ei ole toista vastaavaa yhteisöä tai maata, jossa täysivaltaiset valtiot eivät voi vaikuttaa rahansa arvoon.

Se, että on otettu käyttöön poliittinen kriisiraha - €uro - on €mumunaus, joka ei hevillä kulu pois kollektiivisesta muististamme lähivuosikymmenten aikana, sanoo arvostettu talousoppinut Esko Seppänen kirjassaan €mumunaus.(ss.205-211).

Irti EU:sta sanoo jo pelkkä maalaisjärkikin! Meitä huijataan ja petetään.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Esim. Syyriasta on maan rajojen ulkopuolelle pannut n. 4 miljoonaa ihmistä, sisäisessä maanpaossa noin 8 miljoonaa ihmistä.
Jos tästä määrästä on tullut EUn alueelle 1-3%, niin ymmärtänette, että tämä on vasta alkusoittoa.
No miksi nämä maanmainiot Perusuomalaiset politikot eivät uskalla kertoa miksi jatkuvasti tulee pakolaisia myös Libyasta ja muista Pohjois-Afrikan maista?

Olisikohan syynä näiden tuloon see, että valkoinen mies pommittaa kaupunkeja maan tasalle ja käy proxy-sotia milloin missäkin. (Ja että teollisuus tarvitsee uutta halpaa lihaa rattaisiinsa.)
Ja mitä sotiin tulee, niin siitä tosiasiasta en ole kuullut yhdenkään politikon puhuvan. Lälläreitä kun ovat.

Tämän lisäksi pakolaisvirtoihin liittyy mukaan jokainen, jolla ei ole esim. Afrikassa mitään ja näkevät EUn paremapana mahdollisuutena. He eivät tulisi, tai pääsisi tulemaan, jos ei olisi tätä sotaaa pakenevaa pakolaisjoukkoa, jonka mukana on helpompi tulla.

Vai PS:stä maamme pelastaja - anna minun kaikki kestää.Seurauksista ja oireista jaksavat jauhaa, mutta syistä pitävät suunsa tiukasti kiinni.
Samanlaisia hillotolppa-napinpainajia eduskunta täynnä.

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

P.S. Nyt kun Israel ja Iran vielä nokittelee Syyriassa, niin unohdetaan tyystin kuka oli koko proxy-sodan takana.
Ja asiasta vaietaan, ainakin eduskunnassa ja mediassa, molemmilla kotimaisilla.

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #59

Yllä linkittämästäni videosta selviää:

Originally published in March 2007
General Wesley Clark:
Because I had been through the Pentagon right after 9/11. About ten days after 9/11, I went through the Pentagon and I saw Secretary Rumsfeld and Deputy Secretary Wolfowitz. I went downstairs just to say hello to some of the people on the Joint Staff who used to work for me, and one of the generals called me in. He said, "Sir, you've got to come in and talk to me a second." I said, "Well, you're too busy." He said, "No, no." He says, "We've made the decision we're going to war with Iraq." This was on or about the 20th of September. I said, "We're going to war with Iraq? Why?" He said, "I don't know." He said, "I guess they don't know what else to do." So I said, "Well, did they find some information connecting Saddam to al-Qaeda?" He said, "No, no." He says, "There's nothing new that way. They just made the decision to go to war with Iraq." He said, "I guess it's like we don't know what to do about terrorists, but we've got a good military and we can take down governments." And he said, "I guess if the only tool you have is a hammer, every problem has to look like a nail."

So I came back to see him a few weeks later, and by that time we were bombing in Afghanistan. I said, "Are we still going to war with Iraq?" And he said, "Oh, it's worse than that." He reached over on his desk. He picked up a piece of paper. And he said, "I just got this down from upstairs" -- meaning the Secretary of Defense's office -- "today." And he said, "This is a memo that describes how we're going to take out seven countries in five years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran."
I said, "Is it classified?" He said, "Yes, sir." I said, "Well, don't show it to me." And I saw him a year or so ago, and I said, "You remember that?" He said, "Sir, I didn't show you that memo! I didn't show it to you!"
____________________

Ja Wesley Clark ei ole kuka tahansa USA:n neljän tähden kenraali:
https://en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Clark

Henry

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"No miksi nämä maanmainiot Perusuomalaiset politikot eivät uskalla kertoa miksi jatkuvasti tulee pakolaisia myös Libyasta ja muista Pohjois-Afrikan maista?"

Perussuomalaisetko Afrikassa ja lähi-idässä sotii ja ajaa ihmisiä maanpakoon?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Jos ei tuon paremmin ymmärretä syitä ja seurauksia (esim. Suomessa), niin ateistinkin on pakko turvautua Herraan.

Henry

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Miksi kiertelet etkä vastaa suoraan kysymykseen?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Aika sekavia puhut. Minkä maan ja minkä Herran palvelija oikein olet?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #60

Tarkoitin, että minun tulee ateistinakin sanoa "Jos perussuomalaiset meidät yrittää pelastaa, niin Herra meitä varjelkoon." ;)

Kyse on siis siitä, että pitää pureutua syihin.
Siis suurin syy pakolaisvirtoihin ovat sodat. Se joukkoliikehdintä/pakolaisuus on seuraus. Nyt puhutaan vain seurauksesta, vaikka pitäisi yrittää pureutua syihin.
Koska mm. meidän isäntämaasopimuksen osapuoli on se syy (katso linkittämäni video), niin siitä ei uskalleta puhua.

Toinen syy on se, että Merkel julisti, että kaikki ne Syyrialaiset, jotka pääsevät Saksan maaperälle, saavat jäädä. Hän laski, että vain hyvin koulutetulla keskiluokalla on varaa tehdä tämä matka jne.
Hän laski väärin. Kuitenkin; Lukutaidottomat muista maista tulleet jatkoivat matkaansa, koska Saksa halusi lähinnä insinöörejä, lääkäreitä jne.

Näistä Merkelin puheistakaan ei Suomessa haluttu puhua.

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #65

Laitan vielä rautalangasta:
Jos naapuri tulee joka päivä kertomaan olevansa kuumeinen, ei ole oikea ratkaisu antaa joka päivä Asperiinia, jos nimittäin syynä on se, että hän kulkee paljain jaloin talvella. Silloin yritetään vain padota seurausta.

Parempi on lääkitä hänet ja antaa vaikka vanhat kengät.
Eli puututaan varsinaiseen syyhyn.

Henry

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #65

On totta että tapahtumien syihin ja seurauksiin ei julkisuudessa riittävästi puututa. Keiden vika se on? Median ja suvakkipoliitikkojen.

Media on suvakkien hallussa ja se ratsastaa vain niillä iskulauseilla, joilla maat pidetään sekasorrossa, joka puolestaa edistää järjestäytyneiden yhteiskuntien hävittämistä. Tämä tavoite on tämän tästä EU:n taholta julistettu.
Lähi-idän sodat palvelevat tämä päämäärää. Arabikeväästä kaikki lähti. Länsimaat luulivat riemun koittavan sen myötä, mutta toisin kävi. Islamilaiset maat ovat harvoja maita lukuunottamatta kykenemättömiä saavuttamaan rauhanomaista elämää, koska ne uskonsuuntiensa ja tietämättömyytensä vuoksi ovat kykenemttömiä seisomaan jaloillaan.

Syyrian sota on ollut Suomen kannalta kummallinen. Siellä on käyty hurjaa sotaa ja pakolaisia on mennyt muihin maihin, ei kuitekaan Suomeen. Suomeen tulleet "pakolaiset" ovat tulleet Irakista, jossa sotiminen on vähäistä. Suomessa oleva "pakolainen" voi käydä siellä lomalla, mutta ei voi sinne palata. Kummallista. Eikä kotimaa ota palautettavia vastaan. Eivätkö nämä "turvaa hakeneet" olekaan haluttuja tulemaan kotiin? Ovatko he huonoja ihmisiä?

Syyrian sotaa ovat pitäneet yllä Syyria, Venäjä, Iran, Turkki ja osin USA. Venäjä on riemumielin edistänyt sodan jatkumista siinä oivossa, että Eurooppa menisi yhä enemmän sekaisin.
Laajemmassa kuvassa Kiina on suurin maailman pakan sekoittaja, koska se tavoittelee laajasti maailmanherruutta ja on Venäjän ohella maailman imperialistisen valtio.
Euroopan pitäisi ymmärtää, ettei muukalaisten vastaanotto Eurooppaan pelasta 3 mrd:n köyhän ihmisen asemaa maailmassa. Kun liikkeelle lähtevät ne, jotka pystyvät lähtemään ja kotiin tai lähiseudun pakolaisleireille jäävät huonoimmat. Hyväntekeväisyyden nökökulmasta Eurooppa vastaanottaessaan "pakolaisia" edistää köyhien maiden köyhtymistä. Portit pitäisi sulkea ja pakottaa elintasopakolaiset palaamaan koteihinsa, käymään sisällissotansa ja ryhtymään rakentamaan maataan.
Tämä kaikki on YK:n asia, ei yksin Euroopan. EU harkitsemattomalla vastaanottipolitiikallaan vain pahentaa maailman sekasortoa. Eurooppalainenkin imperialismi siis on pahasta. Euroopassa "hyviksinä" esiintyvät suvakit ovatkin tosiasiassa hyljeksittäviä "pahiksia".

Käyttäjän PetriRautiainen1 kuva
Petri Rautiainen

Selväähän se on, että Suomen päättäjät, pääasiassa Sipilä ja Orpo sopivat toisen maan päättäjien kanssa salaa, että Suomi ottaa jonkin sovitun määrän maahanmuuttajia jostakin maasta. Suomalaisille tieto tulee asiasta vasta siinä vaiheessa, kun maahamme alkaa virtaamaan tuhansittain uusia elintasopakolaisia. Omalta kansalta ei ole asiaa kysytty eikä siitä tiedotettu.

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #69

Se oli heiltä ruma temppu. Monen mielestä, ja minunkin, he ovat maanpettureihin varrattavia ja siihen syytökseen on heidän vielä jossakin vaiheessa vastattava. Heidän petollisuutensa olisi ennen vaaliuurnille menoa tehtävä kansalaisille laajasti selväksi. Mutta laajempi on kansalaisten tietämys, sitä tukalammaksi käy maanpettureiden asema.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

"Perussuomalaisetko Afrikassa ja lähi-idässä sotii ja ajaa ihmisiä maanpakoon?"

Vastaus: Eivät, vaan he antavat pakolaisvirtojen jatkua hamaan tappiin saakka.
Lohdutukseksi voin sanoa, etteivät muutkaan puolueet uskalla aiheesta mitään sanoa. Siis pakolaisvirtojen syistä.

Henry

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Eivät, vaan he antavat pakolaisvirtojen jatkua hamaan tappiin saakka"

Kerro nyt vielä miten perussuomalaiset pystyisivät estämään pakolaisvirrat?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #72

No ei PS sitä yksin pysty tekemäänkään. Ja toisaalta ei heidän kannata siihen pyrkiä, koska sitten katoaa se keppihevonen, jolla ääniä kalastetaan.

Voisivat kuitenkin tiedostaa ja tiedottaa ongelman syyt.

Henry

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #72

Lyhyesti; Rajat kiinni - piikki kiinni. Se on ollut minun ja monen muun perussuomalaisen lääke tähän viimeistään vuoden 2011 edustavaaleista lähtien.

Käyttäjän PetriRautiainen1 kuva
Petri Rautiainen Vastaus kommenttiin #79

Sekä hallitus- että oppositiopuolueet ovat Kaikkosen mukaan valmiit edistämään kolmea hallituksen lakiesitystä, jotka on jo annettu eduskunnalle.

Nämä lakiesitykset ovat HE 212, HE 242 ja HE 272.

Vaikka lakia muutettaisiin, tilanne ei muutu miksikään, jos rajoille ei saada valvontaa. Samalla tavalla väki kulkee yli rajan kuin ennenkin.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/eduskunnalta-sa...

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #81

Samaa mieltä kanssasi, Petri. Konkretiaa puuttuu, vaalihälinää kaikki hallituksen puuhat. Kun vaalit ovat ohi, kaikki luvattu unohtuu, paitsi jos perussuomalaiset tulevat hallituikseen, kuten uskon.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #83

Porvarit eivät halunneet PS:ia hallitukseen - sehän nähtiin kun Smurffit menivät menojaan.
Ajatteletko, että vasemmisto haluaa teidät?
Todennäköistä on, ettette pääse koskaan enää hallitukseen ja sitten sulatte pois.

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Suomea auttaisi eniten se, että jokainen hommaisi kirjastokortin ja käyttäisi sitä. Koskee myös Persuja/Smurffeja ja varsinkin näitä viimeeksi mainittuja kahta ryhmää.

Henry

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Kirjastosta löytyy hyviä esimerkiksi maahanmuuttoon sopivia "lääkkeitä". Erityisesti islamin historiaan kannattaa paneutua, ja siinä muun muassa Armas Salosen "Allahin kansat. Islamilaisten kansojen historia vuoteen 1950." WSOY 1950.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

LOL Kuvaus, joka kuvaa tilannetta 68 vuotta sitten?
Toivon, etteivät ketkään ulkomaalaiset ime käsityksiä Suomesta, kirjoista jotka kuvaavat olosuhteita 1950-luvun alusta...

Henry

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #82

Etpä taida tuntea kirjaa. Alkaa arabien esimuhamettilaisesta ajasta, käsittelee Muhammedin henkilön, ajattelun, uskon olemuksen ja valloitukset Muhammedin aikana. Sen jäkeen islamin kulttuuri- ja sotahistorian 1950-luvulle saakka.- Sinulla taitaa olla kovin omaperäinen käsitys historiasta, aivan kuin esim. islamin historia alkaisi 1950-luvulta? Yleensäkin aika sekavaa tuo ajattelusi.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #84

Juu, en tunne tuota kirjaa, se on totta. Mutta eikö uudempaa löydy, joka kertoisi esim. määrättyjen terrorijärjestöjen syntyyn jne. Enkä usko, että kirjaa enää löytyy kirjastosta.
Maailma ja kansat ovat muuttuneet paljon viimeisen 70 vuoden aikana.

Jos koet ajatteluni sekavaksi, niin laita vain kysymyksiä. Selvittelen kädestä pitäen. ;)

Henry

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen Vastaus kommenttiin #86

Islamin juuret, väkivalta, naisen alistaminen, lasten raiskaaminen, moniavioisuus, imperialistinen ajattelu ja valloitussotien käynti ja sodissa kaatumisen palkitseminen neitsyiden raiskaamisella, hunajalla ja jugurtilla perustuvat kaikki Muhammedin omiin elämäntapoihin ja opetuksiin. Maailmanhistoriasta tuskin löytyy toista uskontoa, joka olisi lähtökohdiltaan niin poliittinen, barbaarinen, naisvihamielinen, väkivaltainen ja ihmisyyteen kohdistuneet rikokset taivaspalkinnoilla palkitseva. Siksi sen valloitusten jälki on hirmuinen. Äärimäisen poikkeuksellista maailmanhistoriassa lisäksi on, että islamin fatalismi, alistaminen ja väkivalta edelleenkin saavat ihmisiä alistumaan ja siten liikettä laajentamaan. On toistaiseksi ratkaisematon kysymys se, miksi rationalismillaan ja kristinuskon vastaisesta politiikastaan tunnettu EU edistää islamin etenemistä, vaikka valistunut Eurooppa on historian saatossa islamin torjunut. On vaikeaa nähdä suosimiselle muuta järjellistä syytä kuin öljyraha, jolla päättäjiä voidellaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset