EU:n liittovaltiohanke huojuu – kansallisvaltiot vahvistuvat

Tällä vuosikymmenellä kasvaneet maailman turvallisuusongelmat koskettavat myös Eurooppaa ja Suomea. Luomakunnassa näkyvät häiriötilat ovat heijastumia globaaleista ja maapallon sisäisistä muutoksista, joille ihminen ei juuri voi mitään. Nykyisin huomio kiinnitetään ilmastonmuutoksiin ja niiden varjolla ihmisille syötetään ylhäältä käskyjä ja ohjeita, joiden mukaan ihmisen tulee elää. Euroopassa ja Suomessakin on syyllistämisen kohteena tavallinen kansa, eivät koskaan puolueet ja yhteiskunnalliset päättäjät.

Ensimmäisen maailmanssodan jälkeisiin ongelmiin leimattiin syypääksi Saksa. Saksa nousi ja syyllisti juutalaiset. Toinen maailmansota syyllisti Saksan ja Japanin. Voittajat sanelivat rauhanehdot, perustivat YK:n ja julkaisivat julistukset, joiden mukaan maailman tulisi elää.

Koska maailma on ratkaisevalla tavalla muuttunut, YK ja sen useat julistukset ovat menettäneet merkityksensä. YK:ssa vahvoina vaikuttajina ovat maat, jotka ovat saamamiehiä. Maksajina ovat pääasiassa Euroopan maat ja USA. Ristiriita julistusten antajien ja maksajien kesken on käynyt kestämättömäksi. Tästä tosiasiasta ei toki puhuta, Suomen mediakin pitää jopäiväisenä sylkykuppina presidentti D. Trumpia, Euroopan maahanmuuttokriittisiä puolueita ja Suomen perussuomalaista puoluetta.

Raharikkaiden maailmanhallitustavoite horjuu – EU hajoamistilassa?

”Uutta golobaalia maailmaa” muodostetaan nyt globaalissa hengessä. Tavoitteena on rikkaiden maiden muodostama maailmanhallitus. Globaalin hallituksen muodostaisivat maanosien vahvimmat maat. Euroopan unioni olisi Eurooppaa hallitseva liittovaltio, jonka alle kansallisvaltiot alistetaan. Euroopan pääakselin muodostavat Saksa ja Ranska. Muut ovat perässäjuoksijoita, maksajia ja rikkaiden peesaajia.

Britannia ei tähän komentoon alistu. Siitä on seurannut eroprosessi Brexit. EU ei mielellään päästä Britanniaa irti ja on tehnyt eron vaikeaksi. Suomalaisille ja muille Euroopan kansallisille puolueille EU ilkkuu, että yrittäkääpä lähteä joukosta pois; eroaminen tehdään todella vaikeaksi.

Tässä hallinnon mallissa noudatetaan Neuvostoliiton esikuvaa, jossa jokaisella osavaltiolla oli yksi luonnonvaroihinsa perustuva suuri osatehtävä liittovaltiossa hoidettavanaan. Jos joku yritti lähteä, toiset eivät voineet eroa hyväksyä, koska tarvitsivat eroavan maan luonnonvaroja ja tuotteita. Toisaalta eroava ei voinut lähteä, koska se ei tullut toimeen pelkällä omalla osaamisellaan ja omilla varoillaan.

Jos kuitenkin joku valtio todella pyrki eroon tai kapinoi, se alistettiin Varsovan liiton armeijalla (Itä-Saksa, Unkari, Tsekkoslovakia). NL kaatui sisältäpäin. Miten käy EU:n, sen aika näyttää. Liittovaltiota ei ainakaan tule. EU joko hajoaa osiin ja jää tulliliitoksi tai loppuu kokonaan.

Suomi jäänyt EU:n orpopojaksi – oma kansa köyhtyy ja vähenee, muukalaiset valtaavat maan

EU:ssa työnjako on suoritettu. Suomen itäiset ja pohjoiset laitaosat on jätetty oman onnensa nojaan. Armeijaa ja poliisia on supistettu. Virheitä yritetään nyt kosmeettisin käsittelyin parantaa, mutta jatkuva velkaantuminen vie rahat Suomelta, koska hallitukset ovat sitoutuneet pitämään suuremman huolen ulkomaista ja tänne tulevista muukalaisista kuin Suomen omasta kansasta.

Suomen kansallisen turvallisuuden ja omavaraisuuden kannalta tärkeitä alueita on menetetty. Työ on karannut maasta. Satoja tuhansia ihmisiä on syrjäytetty työstä. Muukalaista työvoimaa tuodaan maahan rajattomasti alipalkattuna. Muukalaisten huolto maksaa miljardeja vuodessa, mutta todellisia lukuja ei tutkita eikä julkisteta, vaikka kolmen puolueen hallitusohjelmassa niin on luvattu.

Universaalia siirtolaisen ihmisoikeutta” ei ole olemassa

”Turvapaikan hakemisen nimissä” on luotu Eurooppaan ja USA:han suuntautuva ”vapaa siirtolaisuus”, jonka ideologiseksi perustaksi on julistettu ”universaalit ihmisoikeudet”. Tällä ”oikeudella” Suomeen syksyllä 2015 vyöryi läpi Euroopan ja Ruotsin lähes 33 000 muukalaista. He vaelsivat läpi Schengen -alueen ja hakivat turvapaikkaa Suomesta, vaikka heidän olisi Schengen -sopimuksen mukaan hakea turvapaikkaa siinä maassa mihin ensiksi olivat tulleet.

Raskain syyllisyyden taakka on langennut Sipilän, Orpon ja Soinin hallituksen päälle. Syyllistetyt ovat vedonneet maailmalaajuisiin sopimuksiin, jotka ovat pakottaneet heidät päästämään muukalaiset maahan. Mediassa on nähtävillä hyvinkin tarkkoja selontekoja siitä, mitä 2015 maan johdon ja hallituksen sekä eduskunnan toimesta tehtiin, jotta Suomi saatiin sidotuksi Euroopan -laajuiseen ahdinkoon ja kasvavaan velkakierteeseen.

Kansalaisen silmissä moiset teot ja niiden salaaminen kansalaisilta antavat halveksittavan kuvan Suomen demokratiasta. Kun hallitus ei omia virheitään kykene tunnustamaan, se ”vihapuheiden” metsästyksellä koettaa juuria vastustuksen.

Suoraselkäinen suomalaisuus tuonee perussuomalaisille kolmannen voiton

Perussuomalaisessa puolueessa mentiin jo vuoden 2011 eduskuntavaaleihin maahanmuuton ja erityisesti islamin leviämisestä varoittavin äänenpäinoin. Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa sama maahanmuuton vastaisuus toistui ja komea vaalitulos vei puolueen hallitukseen. Kokoomus ja keskustapuolue pelkäsivät perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tarmokkuudellaan estävän maahanmuutosta hallitusohjelmaan kirjatun aineiston vesittämisen. Siksi perussuomalaisten puolue piti hajottaa.

Perussuomalaisten vaino nyt tulevien vaalien alla on käynyt entistäkin räikeämmäksi. Sananvapautta rankasti rajoitetaan. Samaa kohtelua saavat vastaavat puolueet monissa muissa Euroopan maissa. EU ja sen valtapuolueet ovat itse syypäät Euroopan ongelmiin. Nämä ongelmat Suomen osalta ratkaistaan huhtikuun eduskuntavaaleissa. Ehkäpä kolmas perättäinen vaalivoitto toden sanoo ja kansallisvaltiot saavat valtansa ja oikeutensa takaisin.

mattiantero
Oulu

Matti Antero Kyllönen, s. Kuusamossa 1940. Kotipaikka Oulu vuodesta 2007 alkaen ja edelleen.
Koulutus: Hum. kand. JY 1964, Fil. kand. JY 1967, Fil. lis. JY 1975, Fil. tohtori JY 1995.
Historian, yhteiskuntaopin ja taloustiedon opettaja, Oulun normaalilyseo 1966. Tutkijan koulutus JY 1995.
Sotilasarvo: ylil. res. (1974)
Naimisissa, kolme aikuista lasta.
Sähköposti: mattia.kyllonen@gmail.com
Kotisivut ja kirjakauppa: www.mattikyllonen.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu