Äänestäkäämme ”EU:n ytimessä” Suomi takaisin

Sosialisti Paavo Lipponen yllytti suomalaisia pyrkimään ”EU:n ytimiin”,”niihin pöytiin joissa unionin asioista päätetään”. Useimmat Suomen puolueet vihersosialisteista kokoomukseen, keskustaan ja ruotsalaisiin ovat tätä neuvoa noudattaneet ja Suomi on kytketty unioniin mallioppilaana ja kaiken pyydetyn maksajana.
Tuloksena on, että Suomi on syytänyt rahojaan maailmalle, ottanut maahanmuuttajia enemmän kokoonsa nähden on kohtuullista ja säästänyt oman kansan hyvinvoinnista jotta muukalaisilla olisi täällä hyvä olla. Kymmenessä vuodessa maamme kansantulo ei ole lainkaan kasvanut. Kun leveästi elämistä ei ole jarruteltu, valtiontalouden alijäämä on vuodesta toiseen ollut useita miljardeja. Antti Rinteen muodosteilla oleva hallitus aikoo paisuttaa verotusta ja lisätä velanottoa. Odotettavissa on entistäkin ankarampi elämä Suomen kansalle.

Kansallisvaltiomme alasajoon ei pidä alistua
Onko tällaiseen pakko suostua? Ei ole. Maamme taloudelliset näkymät ovat masentavat, mutta tätäkin pahempi asia on Suomen itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuksien heikkeneminen ja kansalaiskeskustelun erittäin huono tilanne. Arvioiden mukaan Suomen eduskunnan lainsäädäntövallasta on EU:n aikana menetetty ainakin 40 prosenttia. Suomalaisten lainsäädäntöelimen ydin on Brysselissä.
Suomi on ”Euroopan liittovaltion” osavaltio, ei oikeastaan enää sitäkään, vaan maakunta. Irrotessaan Ruotsista Venäjän alaisuuteen Suomi sai autonomian, itsehallinnon. Suomi säilytti omat lakinsa, omat virkamiehensä, Suomen ja ruotsin kielen, oman uskonnon, oman oikeuslaitoksen sekä läänin- ja paikallishallinnon. Suomi liitti Vanhan Suomen Suomeen ja sai oman rahan ja pääkieleksi Suomen kielen.
Loistavia saavutuksia autonomialta. Nyt EU:n aikana, aina vain menetämme omaamme emmekä saa mitään muuta uutta kuin lisää velkaa.

Suomen kansanvallasta enää rippeet jäljellä – ”vihapuhe” loppuu, kun väärä politiikka lopetetaan
Voi syystä kysyä, mitä meillä näistä on enää jäljellä. EU:n pitkät kädet ulottuvat koko maahan, kaukaisimpiin kyliin, joissa pääosa työpaikoista on kadonnut ja ihmiset joukoittain lähteneet pois menetettyään metsiensä, peltojensa ja irtaimensa  reaaliarvon. Nyt unionin ukaasein puututaan siihenkin, mitä ihmiset saavat syödä, mitä saavat kotipuutarhoissaan ja pelloillaan viljellä, milloin hakata metsiään, millä kotejaan lämmittää sekä pelätä milloin EU:n liittovaltion poliisi keskeyttää kesäisen lomasaunan lämmityksen laittomana.
Kaiken lisäksi kirjoittavan ja puhuvan kansalaisen yllä leijuu pelko, milloin entisen arkkipiispan johtama poliisipartio pidättää ”vihapuheen” puhumisesta. Kunpa EU:n kätyrit ymmärtäisivät, mistä vihainen puhe johtuu? Se johtuu väärästä, kansan tahdon vastaisesta politiikasta. Kun kansan vaaleissa ilmaisemaa tahtoa noudatetaan, puheet siistiytyvät.

Ankarasti keskitetty EU ei kestä – sen arvioidaan kaatuvan 20 vuoden kuluessa
Euroopan kansallisvaltiot ovat kasvavassa määrin nouseet vastustamaan EU:n vallan keskitystä. EU:n ideana on ollut, että uusia valtiota on houkuteltu liittymään hyvillä avustuksilla. Suomikin sai aluksi enemmän kuin maksoi. Nyt voitolliset maksut ovat kohdistuneet Itä-Euroopan entisiin kommunistimaihin.
Useana vuonna Suomi on maksanut satoja miljoonia enemmän kuin on saanut. Britannian lähdettyä unionista Suomenkin maksuosuus kasvaa sadoilla miljoonilla, koska unionin menot jatkavat kasvuaan, vaikka maksajat vähenevät. Suomi on uppoavassa laivassa. Uuden arvion mukaan jopa suurvaltojen Saksan ja Ranskan kansojen enemmistö uskoo unionin kaatuvan 20 vuoden kuluessa.
Suomen on ripeästi valmistauduttava eroon. Se onnistuu parhaiten Lipposen ohjetta noudattaen: mennään niihin pöytiin, joissa EU:n lopetuspäätökset tehdään. Tämä tapahtuu yhdessä Euroopan kansallisvaltioiden kanssa.

Miten Euroopan olot olisi järjestettävä EU:n kaaduttua?
Euroopan juuret ovat antiikissa, kristinuskossa ja humanismissa. Yhteinen aatepohja, yhteinen veri, luonnonolot ja kaupunkivaltioiden keskinäiset sodat ovat synnyttäneet kansallisvaltiot. Kansallisvaltiot kävivät keskenään sotia, joista tuhoisimmat mutta samalla tuloksellisimmat olivat ensimmäinen ja toinen maailmansota. Kummankin sodan seurauksena luotiin uusi maailmanjärjestys. Toisen maailmansodan jälkeinen järjestys on järkkymässä, koska etenkään YK:n  maailmanjärjestys ei enää aikoihin ole vastannut todellisuutta. USA ei suostu olemaan suurimpana maksumiehenä ja sylkykuppina. USA:n rahat kyllä kelpaavat ja USA:n apua huudetaan hädän hetkellä, mutta rahat saatuaan ovat valmiit puremaan antajan kättä.
EU ei ole kyennyt rakentamaan uutta Eurooppaa. EU:n tavoitteet liittovaltioon pääsemiseksi ovat olleet aivan liian nopeat ja ylhäältä määrätyt. Euroopan asioita unionissa ovat päättävinään ihmiset, joita kansat eivät ole tehtäviinsä valinneet. EU ei ole ottanut huomioon myöskään Euroopan erilaisuutta. Pohjoinen ja etelä, itä ja länsi ovat toisilleen kovasti vastakkaiset. Pohjoismaat ja Baltia ovat selkeimmin yhtä. Suomen ja Saksan yhteys on historiallisesti varsin vahvaa. Uuden Euroopan koalitiot syntyvät tältä pohjalta. EU:n jäänne voisi pysyä edelleen pelkkänä tullialueena, kuten se varhaisimmiten oli.

EU:n kukistuttua Suomen itsenäisyys palautuu ja elinvoima leviää koko maahan
Suomen kansa on useissa eduskuntavaaleissa (2011, 2015 ja 2019) antanut vahvan kannatuksen kansallismieliselle  perussuomalaiselle puolueelle. Kokoomus ja keskusta estivät PS:n puheenjohtajan Jussi Halla-ahon laillisen puheenjohtajuuden 2017 ja jatkoivat Timo Soinin juoksupoikien avulla hallituksessa. Juuri pidetyissä eduskuntavaaleissa nämä ”seteliselkärankaiset” pudotettiin kokonaan eduskunnasta. Halla-ahon linja on saanut kasvavan hyväksynnän. Loputtomiin ei ylhäältä päin voida estää  viidenneksen äänestäjäkunnan äänen kuulumista eduskunnassa ja hallituksessa.
Gallupit odottavat PS:lle ykköspuolueen asemaa. Päivä koittaa Suomelle ja unionin kuristavat kahleet putoavat Suomen kansan ja koko Euroopan yltä muutaman vaalikauden kuluessa. Näin uskon ja toivon.
EU:n vallan murruttua Suomessa kansaneduskuntamme ja hallituksemme valta voidaan palauttaa ja itsenäinen Suomi voi jatkaa kansallista elämäänsä. Maataloustuet palautuvat kansallisen päätöksenteon piiriin. Aluetukipolitiikka, jota EU on vahingoksemme Eurooppaan nähden harjoittanut, voidaan palauttaa Suomen eduskunnan päätettäviksi. Rahat riittävät, työ palautuu Suomeen ja valtakunta rajojaan myöten palautuu asutuksi ja puolustus sekä valtion laitosten palvelut ja työpaikat palaavat ihmisten luo.

mattiantero
Oulu

Matti Antero Kyllönen, s. Kuusamossa 1940. Kotipaikka Oulu vuodesta 2007 alkaen ja edelleen.
Koulutus: Hum. kand. JY 1964, Fil. kand. JY 1967, Fil. lis. JY 1975, Fil. tohtori JY 1995.
Historian, yhteiskuntaopin ja taloustiedon opettaja, Oulun normaalilyseo 1966. Tutkijan koulutus JY 1995.
Sotilasarvo: ylil. res. (1974)
Naimisissa, kolme aikuista lasta.
Sähköposti: mattia.kyllonen@gmail.com
Kotisivut ja kirjakauppa: www.mattikyllonen.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu