Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta EU tukiaiset

Törkeä maanpetos, hallitus, EU ja Suomelle aiheutettu vahinko

Hallitus johtaa maata kuin itsetuhoinen narkomaani, puhutaan leikkauksista, velka elvytyksestä, työttömyyden vähentämisestä, mutta samaan aikaan suunnitellaan uusia tukimuotoja itsessään kannattamattomaan yksityiseen energiantuotantoon tuulivoimalla, ja myydään kansallisomaisuutta ulkomaiseen omistukseen. Katastrofin aineksia kasataan tuulivoima farssille valehtelulla ja näennäistutkimuksilla. Ruotsi kielsi tuulivoimaloiden myynnin turvallisuuspuutteiden takia.

2 miinus 1 on miinus 1

http://yle.fi/uutiset/yritystukiin_lahes_miljardi_euroa__viking_line_kui...

Kun noita tukimääriä katsoo, niin ei voi sanoa muuta kun, että luojan kiitos noi ei ole EU tukia, koska silloin ne maksaisi meille vielä yli 2 kertaa enemmän.

Maksamme tänävuonna eu-liittymismaksua reippaasti yli 2 miljardia ja saamme sieltä tukina takaisin reippaan miljardin. Mun laskuopin mukaan siis olemme miljardin miinuksella pelkästä jäsenmaksusta. Tullimaksuista ym. puhumattakaan.

Tuon YLE:n linkin lopussa on lista yrityksistä, jotka tukia saavat ja miten paljon.

Paraneeko hallitus jälkiviisauden taudista?

Tuntuu siltä että hallitus pitää ihmisiä hieman tyhminä. Ehkä lisäksi myös huonomuistisina. Kun Venäjän pakotteista päätettiin, ja seuraukset tiedettiin, ei hallitus opposition viestille korvaansa lotkauttanut siitä, että Suomen kansallisista eduista on pidettävä neuvottelupöydässä kiinni. Nyt jälkikäteen on kyllä suut imelästi avautuneet. - Sitrukset menivät jälleen kerran edelle.

EU iskee kannattamattomaan lentotoimintaan

EU komissio tekee lopun kannattamattomien  lentokenttien sekä uusien lentoreittien tukiaista seuraavan 10 vuoden kuluessa. Keinona on mm. kannattamattomien ja tarpeettomien lentokenttien rakennusavun evääminen. Erityisesti tämä päätös iskee Ryanairin tyyppisiin lentolinjoihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä