Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Edesvastuuton toiminta

Tuulivoimala, suunniteltu virhe ei ole inhimillinen erehdys.

Kuntien kaavoitusmonopoli mitätöitiin säätämällä laki tuulivoiman tuesta, syöttötariffi/takuuhinta asetus v. 2011 harhautti kuntapäättäjät kuvittelemaan valtiovallan tukevan maaseudun kuntia jatkuvati nousevien kulujen maksamisessa.

 

Asetuksen tarkoitus olikin aivan toinen, kuntien ei ollut pakko osallistua terveys-ja ympäristöhaittoja tuovaan rakentamiseen valheellisella ilmastonmuutos syyllä. (Tätä ei kerrottu) Ilmastonmuutos on luonnollinen muutos johon ihmisen tekemiset ei vaikuta juuri mitään. Valtiovalta syyllistyi valehteluun.

 

Julkinen raha oma-etu ohjauksessa??

Suomeen nousee ns. "tuulivoimapuistoja" kuin sieniä sateella, kovasta vastustuksesta huolimatta. Melumallinnukset ovat lähes poikkeuksetta väärin mallinnettu, ja kaavat hyväksytään, vaikka tuulivoimaloiden melu aiheuttaa terveyshaittaa lähiasukkaille.

 

Asumisterveysasetuksena annetut melun toimenpiderajat koskevat myös tuulivoimaloiden aiheuttamaa melua. 

Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisilla on aina selvittämisvelvollisuus, jos asukkaat valittavat kokevansa meluhaittaa.

 

Unelmointi tuulivoimasta tuli kalliiksi

Ei koskaan enää vihreitä valheita ilmastonmuutos verukkeella lupaa Britannian uusi pääministeri Brexitin jälkeen.  - Suomessa tuulivoima hulluus lisääntyy? Olli Rehn lupaa lisää tukea ideologiaan perustuville sähköntuotantomuodoille. Suomi ajetaan konkurssiin tällä politiikalla.

 

Thump, thump, thump,...

Thump, thump, thump, ... Normaali ihminen reagoi ympäristönsä ääniin. Tuulivoimalat pitävät samaa jumputtavaa ääntä yölläkin, joilloin ihmisten pitäisi nukkua, jotta sitten seuraavana päivänä levänneinä voivat lähteä työhön, kouluun, päiväkotiin jne. Huonosti nukutun yön jälkeen ihminen on vajaakuntoinen, eikä pysty keskittymään, oppimistulokset jäävät heikoiksi jne.

Omavastuuta humalassa itsensä rikkoville

Holhousyhteiskunnalle tyypilliseen tapaan Suomessa kustannetaan veronmaksajan taskusta ensinnä kouluvalistusta (mistä olen 100% samaa mieltä), sitten - tavalla tai toisella - toimeentuloa, jolla toimia valistuksen vastaisesti (mitkä tulonsiirrot ovat minusta suurelta osin mahdollisuuksien tasa-arvoa tarjoavassa sivistysvaltiossa tarpeettomia) ja lopulta sairaalahoitoa niille kovapäisille, joiden pitää vetää epäterveissä harrastuksissaan överiksi.

Pää edellä jorpakkoon

Sipilän hallitus yrittää jääräpäisesti pakottaa Suomen kansantalouden tuottavuusloikkaan, jota voi verrata hyppäämiseen tuntemattomiin vesiin pää edellä laiturin nokasta. Terve maalaisjärki edellyttäisi, että ennen kuin hypätään olisi vastuullista tutkia kuinka syvää vesi on laiturin päässä ja piilotteleeko samean veden alla kenties uppotukki tai iso kivi.

Kokoomuksen korjausliike

Kokoomuksen korjausliike korjaa kaikki mitä on vuosia ainaka mennyt pieleen. Uskokaa meitä! Antakaa meille voimaa!

Onko Kokoomuksella suunta sekaisin, kun se hakee korjausliikettä. Eikö kaikki ollutkaan fantsua?

Leikkauslistoista ei tietenkään vaalien alla kannata puhua mitään, eihän se ole korjauslistalla tuo rakenteiden muuttaminen, vaan se, että nyt on viisiportainen ohjelma jolla ostetaan ääniä.

Nyt tuli viimeinen pisara edesvastuuttomalta hallitukselta!

Olen koko kuluneen vaalikauden ihmetellyt hallituksen toimien järjettömyyttä. Mutta nyt Hesingin Sanomat kertoi päätöksestä, joka ylittää järjettömyydessään kaikki aikaisemmat! Se on Pisara-rata, josta näyttää muodostuvan viimeinen pisara mikä meidän vielä pitäisi kestää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä