Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Esitutkinta

Työsyrjintä on todellisuutta tämän päivän Suomessa!

Valtioneuvoston tuore viestintäjohtaja Päivi Anttikoski on ilmeisesti joutunut työsyrjinnä kohteeksi. Edellisen kerran kirjoitin työsyrjinnästä 20.7. otsikolla: Rehellistä(?) työsyrjintää turvetuotannossa!

Anttikosken tapauksessa ainakin ns. syytä epäillä kynnys on ylittynyt. Lakitekstissä on yhtenä nimenomaisena kiellettynä syrjintäperusteena mainittu asuinpaikka, joten mielestäni Anttikosken tapauksessa kyllä täyttyy jopa todennäköisin syin -peruste.

Imatran trolli

Suomessa on heitäkin, joiden mielestä trollaaminen on ylikeskusteltu asia. Ei uskoisi, että selvää ilmiötä pitää vatvoa. Etsiä nimiä, osoittaa henkilöt. Tärkeämpääkin asiaa olisi kuin seurata häiriintyneitä tai toisten kiusaajia.

Syyttäjälaitokseen jalkautunut roskajoukko yllätti taas

Iltalehti uutisoi 10.5.2016 “Valtavan salakuunteluvyyhdin rikostutkinnan sössinyt syyttäjä selvisi syytteittä”

Poliisin toiminta Ulvila-jutussa selvitettävä

Poliisin toimien lainmukaisuus sekä esitutkinnan puutteet ja virheet Ulvila-jutussa tulisi puolueettomasti ja perusteellisesti selvittää. Hovioikeuden eilen antama ratkaisu osoittaa yksiselitteisesti, että poliisin esitutkinta on ollut puutteellista ja virheellistä. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, mutta ratkaisusta ilmenee tuomioistuimen kanta ja sen perusteet.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä