Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsingin Perussuomalaiset

Herra Hakkarainen

Perussuomalaisena ehdokkaana saan toistuvasti kuulla piikittelyä kanssaehdokkaitteni edesottamuksista.

Nämä kanssaehdokkaitteni tekemiset ovat itselleni täysin yhdentekeviä eivätkä vaikuta ehdokkaana olemiseeni.

Helsingin hullut päivät jatkuvat

Aina kun luulee, ettei Helsingin kaupunginvaltuusto voi enää hullumpia esityksiä käsitellä ja hyväksyä, tulee ehtymättömästä lippaasta lisää.

Tänään valtuusto käsitteli Mirita Saxbergin (Kokoomus, nyk. Liike Nyt) aloitetta, joka esittää että kaupunki ryhtyy testaamaan huumausaineita. Siis, että verovaroin ylläpidetään paikkaa, johon henkilö voi tulla testauttamaan huumausaineensa ennen käyttöä.

Hajaantukaa! Vanhustenhoidossa on kaikki hyvin?

Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli 28.11 Perussuomalaisten ryhmäaloitetta, jossa vaadittiin vanhustenhoidon tilan selvittämistä sekä tulevaisuuden tarpeiden arviota. Siis kuinka paljon tarvitaan kotihoitoa, palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa tulevaisuudessa, kun kaupunkimme väestö ikääntyy.

Olen Perussuomalaisten ehdokkaana eduskuntavaaleissa

Liityttyäni Perussuomalaisten jäseneksi on puolueen Helsingin piiri on asettanut minut kansanedustajaehdokkaaksi vuoden 2019 eduskuntavaaleihin.

Otan tehtävän vastaan kiitollisena, ja haluan toimia niin, että puolue saisi Helsingin vaalipiiristä 3 + 1 kansanedustajaa ja valtakunnallisesti jälleen jytkykannatuksen.

Perussuomalaisten harha

Olen muutaman päivän aikana yrittänyt vääntää rautalangasta muutamille vielä perusuomalaisissa oleville poliitikkokavereilleni sitä tosiasiaa, että heidän edustamansa puolue tekee kuolemaa. Monet heistä luulevat sitä, että perussuomalaiset nousee vielä nykyisestä alle yhdeksän prosentin kannatuslukemista edes 2015 tasolle. Ja saisivat takaisin noin 40 kansanedustajaa eduskuntaan.

 

Paperittomien luoma uhka todellisuutta

Maassa ei pitäisi olla ilman maassaolo oikeutta liikkumassa ketään. Mikäli tavataan paperiton pitää ottaa säilöön ja poistaa mahdollisimman nopeasti.

Tilaisuudessa jossa kerrotaan että ei saa oleskelulupaa, niin pitäisi ottaa kiinni ja pitää kiinniotettuna kunnes saadaan poistettua maasta.

Kenenkään ei pidä auttaa paperittomia vaan ilmoitus poliisille. On meidän kaikkien etu ettei täällä  liiku ketään ilman maassaolo oikeutta. Lisää turvallisuutta kun tiedetään ketä liikkuu maassamme. Me emme halua tänne NO GO -alueita.

Helsingin riitelevät Perussuomalaiset

Helsingin Perussuomalaisista on tullut pysyvä osa lehtien otsikoita ja lööppejä. Syynä on yleensä ollut puolueen toimijoiden yhteensopimattomat henkilökemiat ja erilaiset tavoitteet. Vuoden 2012 kuntavaalien jälkeen nämä riidat ovat tulleet säännöllisin väliajoin esiin. Syksyllä viimeksi esillä oli perussuomalaisten järjestämä farssi puolueen kaupunginhallituspaikan täyttämisen yhteydessä valtuustossa.

http://www.hs.fi/kaupunki/a1475113252516

Helsingin Perussuomalaiset nostattamassa äänestysintoa kuntavaalien alla?

Kaksi viikoa sitten Perussuomalaiset esittivät varsinaisen näytelmän kaupunginvaltuuston kokouksessa. Silloin itse eroaan halunneen kaupunginhallituksen jäsenen Mika Raatikaisen tilalle piti valita perussuomalaisten itse esittämä Markku Saarikangas. Tämä johti avoimeen riitaan perussuomalaisten valtuustoryhmän sisällä. Näytelmän lopuksi Mika Raatikainen itse perui eronsa.

http://www.hs.fi/kaupunki/a1476409504765

Hyödylliset idiootit- Perussuomalaiset hallituksessa

 

Olen viime aikoina katsonut perussuomalaisten politiikkaa ulkopuolisen silmin, kun erosin helmikuussa puolueen jäsenyydestä. Kyllästyin jatkuvaan riitelyyn niin paikallistasolla kuin valtakunnan politiikan selkärangattomuudesta. Kirjoitin aikoinaan Perussuomalaiset-ei seuraavaan hallitukseen” jossa varoitin asiasta. Timo Soinin ei tietenkään kannata kuunnella kentän ääniä, nyt nähdään raadollinen kannatuksen lasku ja aktiivien katoaminen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä