Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Image

Painavaa sanaa Markus Leikolalta

Markus Leikola kirjoittaa tänään julkaistussa Image-blogissaan varsin painavasti Ylen, Sanoman ja muun median toimista ns. Axl Smithin oikeustapauksen yhteydessä. Median toiminta kohdistui  laulaja Kasmiriin, siten että hänen musiikkinsa joutui hyllytetyksi sekä Yle-X:ssä että Nelonen media (Sanoma Finlandin osa) kanavilla. Jälkeenpäin on selvää, että nämä päätökset tehtiin hätäisesti ilman taustalla olevien tietojen tarkistusta. Siis kahden Suomen johtavan mediatalon toimesta?

http://blogit.image.fi/fabularasa/yle-taipui-painostuksen-alla-ja-sanoma...

Koulukiusaaja nimeltä Kaarina

Toimittajaksi itseään kutsuva Kaarina Hazard haukkui taannoin kolmen sivun verran Image lehdessä koomikko Sami Hedbergin valintaa Suomen konttori sarjaan.

Tekstissään Hazard näyttää mallia jokaiselle Suomen koulukiusaajalle ja keskittyykin olennaiseen, eli Hedbergin ulkonäön arvosteluun. Näin koulukiusaaja nimeltä Kaarina kirjoittaa Hedbergin ulkonäöstä:

" Hedberg on se vaaraton, pullea poika, ylikasvanut pikkuveli, joka häissä sahtipäissään lyö reisiinsä ja hokee Otetaans taas! ja jota ei kenenkään tarvitse pelätä eikä haluta."

Päivystävä anarkisti muuttaa

Tieni Puheenvuorossa on tullut tiensä päähän. Aloitin blogin tarpeesta jakaa näkemyksiäni päivänpolitiikasta. Anarkismi on kiinnostanut lukijoita, ja hyvä niin. Kirjoitukseni ovat herättäneet keskustelua, mielipiteitä ja selvästi hyvin paljon närää. Jossain vaiheessa blogin kommenttiosio oli pakko sulkea uhkailujen ja törkyviestien johdosta. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä