Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Liisa Jaakonsaari

Tuliasedirektiivi ja poliittinen muisti EU-parlamenttivaaleissa

Silloin kun uudesta tuliasedirektiivistä päätettiin, niin Suomen EU-komissaarina oli kokoomustaustainen Jyrki Katainen. En ole huomannut hänen sanoneen eriävää mielipidettä direktiivistä. Suomen Sosialidemokraattisen puolueen Liisa Jaakonsaari kannatti useita kiristyksiä asedirektiiviin IMCO:ssa.

Kuka minnekin pyllistää

Liisa Jaakonsaari ja Jyrki Katainen ovat huolissaan maailman tilasta Trumpin puheiden perusteella.

Venäjän puolustusministeriö on julkaissut videomateriaalia kuudesta maan uudesta huippuaseesta.

Mutta sehän ei ketään häiritse tai pelota.

Ei minua pelottanut Trumpin puheet, jotka hän yleensä peruu seuraavana päivänä, mutta jostakin Jaakonsaarenkin on pelkonsa ammennettava, se että vielä Katainenkin on jo Iltalehdelle uutinen.

Jaakonsaaren elitismi: "Ei kansanäänestystä EU:sta, eduskunta päättää linjan"

A-Studio: Talkin keskustelussa tänään 9.3.2017 Liisa Jaakonsaari (SD) oli sitä mieltä, että mitään EU-kansanäänestystä ei tarvita, vaan on eduskunnan asia päättää Suomen linja. Tällainen elitistinen demokratiakäsitys on täysin käsittämätön! Eikö eduskunnan pitäisi edustaa kansaa? Jaakonsaaren mielestä kansan kuuluu totella valitsemiaan päättäjiä napisematta, kuin pässin narun päässä teuraalle vietäessä. Demokratia ilman kansan todellista vaikutusmahdollisuutta on pelkkä demokratian irvikuva!

Vetovoimatekijät - oikein vai väärin?

Toistaiseksi kukaan ei ole suostunut vastaamaan säännöllisen epäsäännöllisesti esittämiini tiedusteluihin koskien sitä, mitä Suomelle pahimmillaan tapahtuisi, mikäli irakilaiset, somalialaiset, afganistanilaiset, syyrialaiset, eritrealaiset, norsunluurannikkolaiset jne. jne. turvapaikanhakijat ja pakolaiset suuntaisivat tiensä jonnekin muualle kuin Suomeen. Kysymys sisältää sen tausta-ajatuksen, että kukaan ei jäisi kuoleman kieliin vaan yksinkertaisesti päätyisi johonkin muuhun turvalliseen maahan, joten pitäkäähän rasistikortti povitaskussa.

"Kaikki perussuomalaisten unet?"

Euro­par­la­men­taa­rikko Liisa Jaakonsaari (sdp) arvosteli Helsingin Sanomien haas­tat­te­lussa kova­sa­nai­sesti nykyhallituksen pako­lais­po­li­ittista ohjelmaa.

Toveri Jaakonsaaren mielestä siihen on kerätty "kaikki perus­suo­ma­laisten unet" ja että turvapaikkapoliittinen ohjelma kertoo suomalaisen politiikan alennustilasta.

Luetun ymmärtämisen oppitunti 3: Mitä Halla-aho sanoi

Aina kun valtakunnanyliperkele (natsiksi Reichsüberteufel) Jussi Halla-aho avaa suunsa, Valon Soturit kiskovat naamalleen niin paksut ulosteenruskeat linssit, etteivät he niiden läpi näe enää sädettäkään järjen valosta. Osasyy sokeuteen saattaa toki olla myös näkökenttään yltävässä, suupielistä purskahtelevassa vaahdossa...

 Perussuomalaisten puoluekokouksessa Halla-ahon pitämän puheen väärinymmärretyin kohta näyttää olevan tämä:

Haluavat yhteiskuntarauhan rikkoutuvan - ja he saavat mitä tilasivat!

Viime viikonloppuna EU ja troikan muut jäsenet kirjaimellisesti tappoi jopa sen idean, "josta EU on niin ylpeä." 

Eduskuntaa vaivaavat pelkotilat

Tässä maassa on liian paljon arkoja asioita, jotka vääristävät kulttuuria ja toimintoja, joihin poliitikot ja virkamiehet eivät uskalla puuttua. Eduskuntaa vaivaavat pelkotilat. Mitä suuremmalla linssillä poliitikkoja tiirataan, sitä huonompia päätöksiä he saavat aikaan: eivät uskalla hengittää - eivät päättää mistään. He kulkevat keskitietä, täynnä näennäistä toimintaa ja päätöksentekoa. Kuka on kärsijä? Odotetaanko, että kansalaiset puuttuvat ongelmiin omilla varoillaan?

Brysselissä juutalaismuseon edessä ammutaan ihmisiä

Noin viikko sitten uudelleenvalittu meppi Liisa Jaakonsaari kertoi YLE:n haastattelussa (videossa 2:17-3:23) olevansa hyvin huolestunut "äärioikeiston" noususta eurovaaleissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä