Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidenttiehdokas

Laura Huhtasaari puolustaa itsenäistä Suomea

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on mielestäni hyvä presidenttiehdokas. Hänen valintaansa Suomen tulevaksi presidentiksi kannatan muun muassa seuraavista syistä.

Laura Huhtasaari on hyvin koulutettu, kotimaassa ja ulkomailla opiskellut kasvattaja, tieto- ja kokemuspohjaltaan maailmankansalainen, ja juuri siksi suomalainen. Asioiden mittasuhteet näkee usein parhaiten katsomalla kaukaa. Laura Huhtasaaren isänmaa on Suomi. Hänen sydämensä sykkii Suomelle.

Paavo Väyrynen käy vaalitaistelua olematta ehdokas

Paavo Väyrynen pyrkii olemaan mukana presidentinvaalitaistelussa olematta itse edes ehdokkaana. Pitkin syksyä hän on pyrkinyt useasti mollaamaan istuva Tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä.

Kirjoitin 19.10. blogin Väyrysen samana päivänä julkaisemasta blogista ja hänen pitämästään tiedotustilaisuudesta uusimman kirjansa julkaistamisen yhteydessä ja hänen tulevaisuuden suunnitelmistaan.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244701-paavo-vayrynen-palannee-ed...

Se on sitten Haatainen

Demareiden jäsenistö päätyi sitten valitsemaan Tuula Haataisen presidenttiehdokkaaksi. Pieleen meni Pressiklubissa Mikael Jungnerin ja muiden esittämät arviot Maarit Feldt-Rannan valinnasta. Kyllä jäsenistö tietää.

Kovin henkeään pidätellen tuskin kukaan odotti vaalin tulosta, paitsi ehkä ehdokkaat itse. Valitsematta jääneetkin taitavat olla enemmän helpottuneita kuin harmissaan. Se on tämä aika demareille sellainen.

Halla-ahon yllätys puolueen presidenttiehdokkaasta?

Jussi Halla-aho kertoi julkisuuteen 20.07., että hänellä on valmis ehdotus perussuomalaisten presiddenttiehdokkaaksi. Sen hän aikoo esittää elokuun alussa Perussuomalaisten puoluehallitukselle 04.08.

Se voisi olla vaikkapa Paavo Väyrynen? Samalla Kansalaispuolueen ja Perussuomalaisten yhteistyö voisi tästä alkaa? Molempien agendat tuntuvat olevan mahdollisia yhteensovitettaviksi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä