Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Punavihreät toimittajat

Punavihreiden sananvapaus -puheet sanahelinää?

Vihreät osaavat puhua, samoin punaiset. Teot kuitenkin ratkaisevat.

Kun sanojen ja tekojen välillä on ammottava ristiriita, niin puhe sananvapaudesta ja tasavertaisesta kohtelusta muuttuu sanahelinäksi. Punavihreiden unelmana vaikuttaa olevan yhteiskunta, jossa he saavat ottaa lain omiin käsiinsä. Lait koskevat muita, mutta eivät heitä. Neuvostoliiton suuruuden päivinä elänyt muistaa, miten Itä-Euroopan maat olivat ”kansandemokratioita”, mutta demokratia oli niistä kaukana.

Toimittajien tietämättömyys ilmastotieteestä

Wall Street Journal ruotii toimittajien puutteellista tieteellistä ymmärrystä ilmastotieteestä. Tieteellistä ymmärrystä ei ole, mikä johtaa siihen, ettei tätä ymmärrystä välity lukijoillekaan.

[Press Is the Enemy of Climate

It’s easier to tell a story of good vs. evil than to understand the science.

 

 

Ylen mukaan maahanmuutto ei ole ongelma - silti huippukokous Brysselissä

Yle uutisoi eilen TV-uutisissa huippukokouksesta Brysselissä, jossa toimittaja Petri Raivio ihmetteli miksi maahanmuutto on ongelma juuri nyt, koska näyttää siltä, että Eurooppaaan on pyrkimässä paljon vähemmän väkeä mitä aiemmin. Mistä näitä tällaisia Ylen toimittajia sikiää?

Uutisointi henkirikoksesta Irakissa

Uutisointi turvapaikanhakijana Suomessa olleesta ja henkirikoksen uhriksi Bagdadissa joutuneesta miehestä on tarkoitushakuista. (Linkki: http://yle.fi/uutiset/3-10068103 )

 

Uutinen ei mainitse miehen olleen laittomasti Suomessa, vaan pyrkii kyseenalaistamaan suomalaisen tuomioistuimen päätöksenteon oikeellisuuden.

 

Mediakupla on yhteiskunnallinen turvallisuusuhka

Valtamedian bunkkeroituminen mediakuplaansa aiheuttaa uhkan yhteiskuntarauhalle.

En tarkoita mediakuplalla sitä, että kansalaiset valitsevat mediasta haluamansa sisällöt ja muodostavat näin itselleen kuplaa. Tarkoitan mediakuplalla sitä, että valtamedia tekee tämän valinnan puolestamme.

YLE-vero pois

Tämä kansalaisaloite YLE-veron poistamiseksi on mainio juttu: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

Tietenkin allekirjoittaneella on oma lehmä ojassa, koska kirjani Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) on kiellettyä samizdat-kirjallisuutta YLE (TASS) toimittajien keskuudessa.

Pariisin henki => kompensaatio kalliin vihreän sähkön maille

 

Ilmastonmuutokseen vetoamalla on saatu aikaiseksi maailman kalliimpia järjestelmiä ja hintalappu nousee vielä! Kts, linkki, http://www.naeb.de/

Kansalaiset luottavat MV-lehteen enemmän kuin perinteiseen mediaan!

Yle julkaisi tänään someen keskittyviä uutisia. Tavoitteena oli osoittaa, että sosiaalinen media syyllistyy yksipuoliseen uutisointiin ja vääristelyyn, ja että perinteinen media on puhdas pulmunen.

Mielestäni jutuillaan Ylen toimittajat syyllistyivät juuri siihen, mistä he syyttävät somea. He kertoivat esimerkkejä somen ylilyönneistä. Sen sijaan sanallakaan ei kerrottu päinvastaisista tapauksista, jolloin some on joutunut oikomaan perinteisen median yksipuolisesti värittämiä juttuja tai kertomaan perinteisen median kokonaan "unohtamat" asiat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä