Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen Perusta

Maahanmuuton hintalappu tarkentuu

Ihmisellä on aina ollut hintansa. Ihmisiä on ostettu, myyty ja vaihdettu aina orjakaupan ajasta teolliseen yhteiskuntaan saakka.

Nytkin meillä Suomenmaassa tapahtuu ihmiskauppaa. Meillä ostetaan ihmisiä ulkomailta (migraatio) sekä meillä myydään ihmisiä kotimaassa (vanhusten hoito).

Suomessa ihmisen hinnoittelu näkyy halpatyövoiman 1-euron tuntipalkoissa tai siinä, että vanhus joutuu maksamaan kaikki rahansa hoitokotiin saadakseen kurjaa ja ali-inhimillistä hoitoa.

Maahanmuutto nakertaa hyvinvointivaltiomme perustusta

On tunnetusti vaikeata löytää Suomen valtion tiedostoista yksiselitteistä tietoa maahanmuuton kustannuksista. Vuodelle 2016 oli kustannuksiksi ennustettu hieman yli 800 miljoonaa euroa, mutta eipä se tainnut riittää, koska lisätalousarvioissa on summia lisätty. Vuoden 2017 talousarvioselotuksista löytyy  arvioita että kustannukset laskisivat. Kun julkisen vallan hallussa olevaa tietoa piilotellaan, kertoo se salaamisen tarpeesta, ja se on huonoa hallintoa, johon toivoisi korjausta. 

Miehen työ ja Suomen Perusta

Jykevästi nimetty Perussuomalaisten ajatushautomo Suomen Perusta julkaisi viime viikolla  tasa-arvo- ja sukupuolikysymyksiä käsitelleen pamfletin Epäneutraali sukupuolikirja – Puheenvuoroja sukupuolikysymyksistä, jonka tarkoitus on kirjan toimittajan Simo Grönroosin mukaan:

Suomen Perusta - ajatuspaja on käsitteensä irvikuva

PS:n ajatuspaja suoltaa roskapostia

 

Perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi sivuillaan Simo Grönroosin kirjoituksen Pääkaupunkiseutu ja väestönkasvu. Grönroos julkaisi tekstin myös Puheenvuoro-blogistanissa nimellä Kenelle rakennamme pääkaupunkiseutua.

 

Persut mamumarkkinoilla - Ja irvileuvat loksuttavat

Jo se vain myrkyn lykkäsi. Perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perusta on tehnyt ihan oikean tutkimuksen. Tutkimuksessa perussuomalaiset vertailevat kymmentä suurinta maahanmuuttajaryhmää ja asettaa vastakkain muun muassa somalit ja saksalaiset.

Tutkimuksen tehneen Samuli Salmisen mukaan hänen tarkoituksensa oli osoittaa, että maahanmuuttajista ei voi puhua yhtenäisenä ja homogeenisenä ryhmänä.

Maahanmuutto maksaa liikaa! Vai maksaako?

Perussuomalaisten ajatuspajan Suomen Perustan toimeksiannosta ulkopuolinen tutkija selvitti ensimmäisen kerran "ihan oikeasti" ja mahdollisimman perusteellisesti olemassa oleviin tosiasioihin perustuen maahanmuuton kustannuksia. Loppurätinki osoittaa, että maahanmuuton nettovaikutus on yhteensä 700 miljoonaa euroa vuodessa.

Liberaalien arvojen ja monikulttuurisuuden yhteentörmäys synnyttää ongelmia

Liberalismin perusarvoihin kuuluvat mm. sananvapaus, sukupuolten yhdenvertaisuus ja ihmisten tasa-arvo. Hyvä niin, mutta mitä seuraa, jos maahanmuuton ja monikultuurisuuden lisääntymisen myötä yhä useampi yhteiskunnan jäsen ei enää jaa näitä arvoja?

Entä miten yhteiskunnan harjoittama "positiivinen syrjintä" sopii yhteen ihmisten tasa-arvoisuuden kanssa? Hyväksytäänkö maahanmuuttajien omien tapojen suvaitsemisen varjolla ryhmien sisällä tapahtuvia ihmisoikeusloukkauksia? Entä miten maahanmuuttajien erilainen arvomaailma vaikuttaa koko yhteiskuntaan?

Sampo Terho EU:sta

"Kohti parempaa Eurooppaa" on teemana perussuomalaisten mepin, Sampo Terhon, Suomen Perustan kautta julkaisemassa pamfletissa.

 

Perussuomalaiset laittavat kuningaskunnat kuntoon

Perussuomalaisten ajatuspajan, Suomen Perustan, ”Kunnat Kuntoon”-asiakirja herätti ilmestyessään jonkin verran huomiota viimeisten sivujensa, joissa Pauli Vahtera eritteli lähinnä maahanmuuttajia, työläisiä, opiskelijoita, nuoria ja muita vastaavia ryhmiä kurkuttavia leikkausehdotuksiaan, ansiosta. Muuten pamfletti kuitenkin jäi suuremman yl

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä