Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tinder

Erään persun näkökulmasta pahin naisasiaongelma

Näin naisten päivänä kiinnittäisin huomion omasta mielestäni tärkeimpiin kuuluvaan naisasiaongelmaan. Lehdissä on uutisoitu, kuinka nuorien asenne on nykyään yleisesti se, ettei tavoitteena ole sitoutua suhteeseen loppuelämäksi. Erityisesti nuorten miesten asenne on tässä ongelmana. Hesarissa uutisoidaan, että erityisesti on romahtanut 30–34-vuotiaiden miesten halukkuus hankkia lapsia; osuus on pudonnut 65 prosentista 35 prosenttiin. Helsingissä on myös miesten markkinat sukupuolijakauman seurauksena. 

Parempaa lihaa kuin Tinderissä

Selailin tuossa aamulla uutisia, kun vastaani tuli eilen julkaistu Teuvalaisen Laidun Herefordin "Parempaa lihaa kuin Tinderissä" -mainoskamppanjaa koskenut uutinen. Taas oli ilmeisesti joku tarkkasilmäinen hakemalla hakenut vääryyttä maailmasta.

"Parempaa lihaa kuin Tinderissä" -mainoskampanja oli näkyvissä viime syksynä helsinkiläisten bussien kyljissä. Muistan nauraneeni mainoskamppanjasta tehdylle ilmoitukselle jo tuoreeltaan. Tällä kertaa tulikin sitten kahvit jo pitkin rinnuksia. Homma oli kulkenut eteenpäin ja taas oltiin ajankohtaisissa uutisissa. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä