Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Väestöpolitiikka

Hyvätuloisilta lapsilisät pois?

Paine tähän kasvaa ja painetta siihen eräät toimijat kasvattavat. Toinen ehdotus on laittaa lapsilisät verolle ja progressiivisesti verottaa ne enemmän tai vähemmän pois.

Ei tuhlata ruutia - syntyvyys nousuun!

Tuntuu, että kädet nostetaan aina pystyyn Suomen hupenevan syntyvyyden edessä. Keinoja kuitenkin löytyy varmasti! Se onkin sitten eri juttu, että mitkä niistä toimivat, mutta kaikkea täytyy nyt kokeilla. Toivottavasti sentään muiden maiden mahdollisia yrityksiä on seurattu ja asiantuntijamme ovat niistä perillä. Tätäkään kun ei valitettavasti voi pitää itsestään selvyytenä.

Opintomatkalla Intiassa

Olin viime viikolla Suomen eduskunnan edustajana European Parliamentary Forumin (EPF) matkalla Intiassa. Matkalla oli lisäkseni parlamentaarikot Tanskasta, Ranskasta ja Euroopan parlamentista sekä EPF:n henkilökuntaa.

Maapallo tuhoutuu

Maapallomme tuhoutuu hillittömästä väestön, ihmisten,  lisääntymisestä.  Syytän etupäässä Afrikan ja Intian kansalaisia.  Lapsia tulee tuottaa jos niihin on varaa, eikä kuten Neuvostoliitossa, yhteiskunnan holhottaviksi.

Suomessakin poistettakoon lapsilisät.  Säästäisimme yli miljardi/vuosi.  Pärjäämättömille perheille on ilman lapsilisiäkin olemassa sosiaaliturva.  Tänään lapsilisillä keskiluokka  käy Thaimaassa.  Avustusta tulee olla sen verran, että lapset pääsevät kerran vuodessa Linnanmäelle.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä