Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Vallan kolmijako

Miksi USA:n oikeusjärjestelmä on rikki?

Eilisen blogini kommentoinnin ja lisäharkinnan jälkeen kävi selväksi, että järjestelmä on rikki ja tuossa Trump-shown sivuhaarassa (kuollut kissa) Brett Kavanaugh hyvin ilmeisesti syyllistyi valan vannoneena valehteluun eli rikkoi liittovaltion lakia.

Kansanedustaja sanoo suomalaista oikeudenkäyntiä pelleilyksi

Alla Iltasanomien uutinen kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kommenteista oikeudenkäynnin jälkeen. Aika erikoista puhetta kansanedustajalta, joka itse osallistuu lakien laatimiseen. Antaako se luvan meille kaikille muillekin vähätellä tuomioita ja olla noudattamatta lakeja?

 

Julkaistu: 4.1.2017 13:54

Teuvo Hakkarainen ei aio valittaa tuomiostaan hovioikeuteen.

Vallan kolmijako ongelmissa – ”neljäs valtiomahti” kriisissä

Yle ja koko niin sanottu ”neljäs valtiomahti” eli media näyttäisi olevan kriisissä päätellen mekkalasta, joka on nostatettu pääministeri Juha Sipilän (kesk) mahdollisesta sidonnaisuudesta Terrafamen avustuspäätöksessä. Vaikka Sipilä itse on pyytänyt asian tutkimista ja kaikille asiaa seuraaville lienee tiedossa, että eduskunnan oikeusasiamies tutkii asian ja sen vuoksi on tapana antaa tutkijalle työrauha, jatkoivat huhumyllyn pyöritystä monta päivää sekä eduskunnan oppositio että Ylen ”tutkijayksikkö” tukenaan maamme ”eliittimedia”.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä