Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta kannabis

Suomessa kannabis on kultagramman hinnoissa

Katukaupassa kannabis gramman hinta hipoo 20 euron hintaa siis yhtä arvokasta kuin kulta. Melko mieletöntä varsinkin ku  tulot ovat verotonta..

 

https:Kullan lainahinnat huipussa.
Meiltä saat vähintään 20€/g 14 karaatin kullastasi!
Muuta siis kultasi lainaksi, rahaksi tai vaikka uudeksi koruksi ;) 

www.facebook.com/1428645404099531/posts/2152478335049564/

Rikolliset perustavat maahan amfetamiinitehtaita

Ruotsi painii uuden ongelman edessä joka johtuu epäonnistuneesta huumepolitiikasta eli kieltolaista. Nyt saavat he maksaa hintaa siitä lisää.

Ei ole yllätys että "huumetehtaita" perustetaan. Tuotto on niin huikea ja kysyntää löytyy. Myös valmistaminen on nopeaa.

Historiallinen hetki USA:ssa, laillistetaanko kannabis liittovaltion tasolla?

Eilen yhdysvaltain kongressissa oli harvinaislaatuinen keskustelu kannabislainsäädännöstä ja selväksi tuli, että uudistuksille on tarvetta ja pian. Trumpille asia on yhdentekevä, mutta senaatin puhemies McConnell on (ainakin ollut) kovasti laillistamista vastaan, joten saa nähdä saako tämä nostetta, mutta painetta on, koska jo 11 osavaltiota on laillistanut, 14 dekriminalisoinut, eikä haitat, tai rikollisuus ole lisääntyneet, päinvastoin, myös säästöjä on tullut, sekä verotulot tietenkin laillistaneissa osavaltioissa.

CNBC:n uutinen aiheesta.

Tutkimus: Teinit käyttävät kannabista vähemmän, kun se on laillista

Kiitos Iltalehdelle uutisoinnista. 

"Montanan yliopistolla tehdyn tutkimuksen mukaan teinit käyttävät kannabista vähemmän osavaltioissa, joissa se on laillista, kertoo BBC.

Kannaway kauppiaat hävetkää!

Kannawayn toimintaa ja tuotteita on tutkittu ja paljastukset eivät itseäni yllätä. Huijausta,petosta, pyrmidihuijausta, mitä sanoja haluaakaan käyttää..

Suomessa on ukitettu monta ihmistä myymään kyseisiä tuotteita. Erityisesti öljyä. 

Myyjät ovat kujalla kuin puliukot. Heidän myyntipuheensa ovat melkoisia. Tuotteensa ovat kumminki  jotain muuta mitä antavat ymmärtää. Suurin osa heistä ei tiedä kannabiksesta tai hampusta juuri mitään. Tuo porukka rahastaa sairailla ja tietämättömillä ihmisillä. 

Kannabissätkästä kotietsintä.

Rikoskomisario Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista kertoo Aamulehdessä, kuinka kannabistakavarikoista on tullut viikottaista, jopa päivittäistä.  Ei sinänsä ihme, jos kannabissätkänkin takia kodit myllätään. Onko tässä yhtään mitään järkeä, kun muu maailma laillistaa, ainakin dekriminalisoi käyttöä?

"Poliisi saa tehdä epäillyn kotiin kotietsinnän pakkokeinolain nojalla, kun epäillystä rikoksesta on mahdollista saada vähintään kuusi kuukautta vankeutta. Kotietsinnän valtuuttaa rikoskomisario tai komisario."

Poliisin opetusvideo: kannabis ja sen käyttövälineet

Videossa poliisi opastaa kuinka kannabiksen käyttövälineitä käytetään. 

Hieman hupaisa julkaisu. 

Onhan se hyvä että poliisi valistaa miten kannabista käytetään ja mitä siihen liittyy. Hieman takkuavaa tuo esitys on.. En ilmeisesti ole kohderyhmää.

https://m..be

Kevytkannabista saa Virosta

Tässäkin asiassa Viro on Suomea edellä todella paljon. Kevytkannabis eli CBD pitoinen kannabis ei huumaa. Sillä on todettu olevan lääkinnällisiä vaikutuksia kuten WHOn raportti osaa kertoa. Kevytkannabis ei aiheuta riippuvuutta tai muita haittoja. 

 

On hienoa, että pikkuhiljaa asiat etenee ja se pakottaa suomalaiset poliitikot keskustelemaan ylipäänsä kannabiksen asemasta. Kannabiksen kieltolaki pitää purkaa ja lääkekannabikseen erityislupa  pitää poistaa.

Arkijärki käyttöön kannabiskeskusteluissa

Tälläinen hyvä kommentti tuli vastaan somessa liittyen kannabiksen tuomiin verotuloihin.

Suomessa mielummin nekin rahat annetaan ammattirikollisille.

"Arkijärjellä kuvittelisi, että jos yhteiskunta saisi valita, rakennetaanko rahalla kouluja ja sairaaloita vai annetaanko se järjestäytyneelle rikollisuudelle, sivistynyt yhteiskunta valitsisi ensimmäisen vaihtoehdon."

 

Järkihän sanoo että kannabiksen laillistaminen on tolkun asia. Se ei lisäisi haittoja se vähentäisi niitä ja helpottaisi ihmisten eloa.

 

Lopetin kaikki kipulääkkeet kannabiksella

Tälläistä kuulee yhä useammin myös Suomessa vaikkakin lääkekannabis reseptien saanti on kiven alla.

Yhä useampi suomalainen joutuu käyttämään kannabista laittomasti itselääkinnällisesti. Hyödyt voittavat laittomuuden. 

Itse toivoisin että nykyhallitus oikeasti ottaisi kannabiksen keskusteluun, niin viihde kuin lääkepuolen. 

On selvää että kannabiksella on paljon lääkinnällisiä hyötyjä, yksi niistä on kivunhoitoon liittyvä. Erityisesti krooniseen kipuun oiva apu, näin kipupotilaat ovat kertoneet niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä