Matti Kyllönen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tampere-talo

Poliisi pahoinpiteli hevosia Tampereella
  • Poliisi pahoinpiteli hevosia Tampereella.  


    Toimittajat eivät lainkaan kiinnitä huomiota siihen, että poliisi altisti hevoset kyynelkaasulle ja nähtävästi yritti saada hevoset vauhkoontumaan vieläkin pahemmalla tavalla. 
      
     

Populismia, Populismia.

Verkkolehti Perussuomalainen on marssittanut rohkeasti esiin Kiakkovierasjuhlien jälkipyykkinä YLE:n pääuutislähetyksen, jossa Perussuomalainen verkkolehden mukaan esiteltiin "puolueellinen" näkemys siitä mitä Kiakkovierasjuhlien takana on tapahtunut. 

Taistelu Tampereella

6.12.2013 Tampereella oli liikkeellä poikkeuksellisen paljon idiootteja. Se, olivatko kyseiset henkilöt sinä päivänä Tampere-talon sisä- vai ulkopuolella, jakaa nyt mielipiteitä. Mellakka-aidoilla juhla-alueelta eristetty, peräti toistasataa henkeä käsittänyt Kiakko-joukko ilmaisi mielipiteensä selvästi: idiootit olivat talon sisäpuolella. Heidän juhlaansa oli häirittävä, keinoja kaihtamatta. Oli siis aika tarttua härkää sarvista, olla anarkisti, juoda vähän viinaa, hakata poliiseja, poliisihevosia ja tietty niitä mellakka-aitojakin.  

 

Kiakkovieraat

Suurin osa mediaa seuraavista ihmisistä on varmasti kuullut Tampereen itsenäisyyspäiväjuhlien yhteydessä järjestetystä mielenosoituksesta, joka muuntui mellakaksi. Tässä vaiheessa on
vaikea tarkalleen ottaen sanoa, kuinka paljon eilisillan tapahtumat noudattivat
kiakkovierasjuhlan suunniteltua juoksutusta ja kuinka paljon taustalla oli yksittäisten,
mielenosoituksesta kimmokkeen saaneiden, humalaisten idioottien mellastusta.

Kiakkovieraiden peli poikki

Kiakkoviaraat kokoontuivat Tampereelle antamaan runtua eliitin juhlille, yhteiskunnan eriarvoisuudelle, kansallisvaltiolle ja virkavallalle. Kiljuhuuruisen hävitysvimman vallassa tuhottiin kaikki tielle tuleva, piestiin eläimiä ja aiheutettiin kuulovaurioita työtään tekeville virkamiehille.

Pikatuomioita Tampereella Judge Dreddin hengessä

Ylikomisario Harri Nojonen kertoo, että Tampereen mellakoiden järjestäjänä oli rosvojoukko. Vaikken voi sanoa millään tavoin kannattavani Kiakkovieraiden tapaa toimia, on mielestäni varsin pelottavaa että poliisin edustaja ts. toimenpanovaltaa käyttävä virkamies määrittelee joukon kansalaisia rikollisiksi ennen kuin esitutkinta on edes kunnolla alkanut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä